Survivor "Yeni" Show Tv

taner çok komik ya, aynı küçük çocuk gibi davranışları adalar birleşince nihat doğanla geçinebilecek mi neler olacak çok merak ediyorum, bol bol güleceğiz herhalde

taner doğal bence, neyse o, nihatla kıyas olmaz, nihat tamamen tribünlere oynuyo, gerçi ikisininde kimseyle geçinmesi mümkün değil öyle bi ortak noktaları var

acunun eline düşen ünlü oluyor
tahmn etmştim zaten yetenek sizsiniz de ki rapci kaaanı bırakmamış tutmuş elinden

nihatın dansı kopardı beni ya, 90 larda kalmış garibim

tevfikin kazanmasına çok sevindim

Nihat'ın gönüllülere yanaştığı yok.
Ortam onu açmadı adadan gitmek istiyor,ha oldu da gidemezse taktik yapacak kendince.Gönüllüleri tanımaya çalışıyor sadece.

Taner adada dolaşan dolapların yanında çok masum kaldı gibi... nasıl güldürdü ya Ceyda'nın ismini yazarken koptum orada..:)))))

asenayla nihatın kavgasına bayılıyorum ama, ne kadar düzeyli tartışıyolar, nihatçım, asenacım faln filan

Asena'nın ''ben şöyleyim ben böyleyim..''inden..
ND.nin ''ND hededir ND hödödür..''demesinden..
Ebru+Özge'nin saçmalama yarışından..Bulaşık yıkıyorlarmış,yaptıkları şey ellerindeki hedeleri denize sokup çıkarmak ! Ovalama,durulama,sabun filan yok.
Dışarıda yatamazlarmış..mış!Gönüllüler n'apsın barınak marınak da alamadılar onlar insan değil mi?
Özge de katılmıyor,Asena'nın sesi çıkmıyor.
Derya bir şeye de sesin çıksın.Dışarıda yatamazlarmış..aklım hala orada kaldı.
O kadar sıkıldım ki direkt zap..Kavgayı anlamadım bilmiyorum..Adam yaz diyo hala yazmıyor gidip gitmemesi önemli değil sen yaz bir..
Ooo..

Not:Taçmin'i unutmuşum..

''Benim arkamdan iş çevirdiler beni yazdılar..''

Son düzenleme:
deli deliyi gözünden tanır hesabı, tanerle nihat iyi anlaşıyo, arka bahçede oynayan çocuklar gibiler
ama tabii kısa bi süre için bence

Son düzenleme:
kurtlu taner, konuşmadan bile duramıyo adam 5dk ya

ay ben seyrederken kimse seyretmiyo kimlen dedikodu yapcam yaa

taner doğal bence, neyse o, nihatla kıyas olmaz, nihat tamamen tribünlere oynuyo, gerçi ikisininde kimseyle geçinmesi mümkün değil öyle bi ortak noktaları var

aynen nihatı kıyaslamak mümkün değil adam o mükkemmel türkçesi,özlü sözleriyle
vatandaşlarına oynuyor ona göre öyle ya kendi üst sınıf onu izleyenler halkı,vatandaşı...
neyse son günlerde ülkem diye ağlarken göremez olduk kuyruk derdine düştü
hele o şortu her an düşebilir üzerinden çok kötü bir görüntü yahu insan bi çeker düzeltir
tanerle de birbirilerini buldular iki delüü
ama ikisi de birbirini kullanıyor birkaç haftaya kadar birbirlerine girerler .

sadece taner reyiz için izliyorum.can şenliğim oldu bu çocuk ,öylesine doğal ve saftirik ,dacmiiiin goooooş. yaşasın 3t.:

kızlar şu meteri anlatır mısınız bu muhabbet nerden çıktı?bi gün izlemedim onu da kaçırdım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…