Survivor "Yeni" Show Tv

offff ya niye pascal gidiyo,nihattan daha çok reyting malzemesi çıkarır çünkü acun
pascal bu zmana kadar iyi bile dayandı sabretti adam,nihat tahammül edilebilcek gibi bişey değil çünkü
iyice bi dövseydi bari yaa madem gidiyo

normal şartlarda bile çekilmez o adam bide ada şartlarında gerçekten iyi bile dayandı pascal,ben bile burdan gidip dövesim geldi nihatı ben halk çocuğuyum kibir nedir bilmem dio ama sizin beni dışlamak ne haddinize,türkiyede bir nihat doğan realitesi var bilmemne demeyi bilio!

aptal yaa bide tanere yanaşmalar falan nası gaz veriyo sen bizim ışığımızsın önderimizsin diyohayatı yalan yaa bu kadar da numara ollmaz yanişimdi pascal da elendiye başlar ndye bulaşan böle olur,herkes haddini bilecek falan iyice havasından geçilmez olur

aynen aynen havasından geçilmicek adamın lafları saçmalıkları türkiyede taklit güldürü konusu oluo,ama o insanlar beni taklit ederek yarışmalarda birinci oluo diyo,az oy alsam türk halkı beni özlemiş geri dönmemi istio dio her şeyden kendine bi pay çıkarıo 2.banu alkan oldu türkiyenin başına

Dominik Cumhuriyeti'nde yapılan Survivor yarışması, iki ünlünün kavgasına sahne oldu.

Pascal Nouma ve Nihat Doğan arasındaki gerginlik son hafta sert bir kavgaya dönüştü. Çamurun içinde yapılan bir ödül oyununun son turunda Nihat Doğan, Ebru Destan ve Pascal Nouma yarışıyordu.

Bu üçlü daha oyuna başlamadan Nihat Doğan ve Ebru Destan arasında küçük bir yer tartışması yaşandı. Ancak bu tartışma, sonrasında Nihat Doğan ve Pascal Nouma arasında yumruk yumruğa kavgaya dönüştü.

Yazar Rahşah Gülşan, Dominik Cumhuriyeti'nde şahit olduğu gerginliği şöyle anlattı:

"Hangisinin nerede duracağına gergince karar verdiler ve ardından çok sert olan ödül oyunu başladı. Yarışmacıların amaçları karmakarışık olan ve büyük bir bölümü çamurların içinde kalan iplerin arasından tahta parçalarını çıkarmaktı. Verilen sürede en çok tahtayı çıkaran mükellef bir kahvaltı kazanacaktı. Ancak özellikle Pascal ve Nihat arasında bir kahvaltıdan fazlasının mücadelesi olduğu çok belliydi. Oyunu Nihat Doğan'ın kazanmış olmasının başımıza getireceklerinden habersizdik.

Nihat, oyunu bitirir bitirmez biraz önce Pascal'a deli gibi tezahürat yapan Asena, Özge ve Derya'nın yanına gidip Tefik ile yüksek sesle konuşmaya başladı. Duyabildiğim kadarıyla "Ben onları ekmek arası kaşar gibi yerim" gibi cümleler sarf etti. Bu arada çamurlu suların içinden çıkan Pascal Nouma sinirle oyun alanını terk edip ağaçların arasında kayboldu. Ve ardından hiç beklemediğimiz bir anda ağaçların arasından çıkıp Nihat Doğan'a saldırdı. Şans eseri Taner ve Tefik ikisini de durdurmayı başardı. Ama olay kontrolden çıkmıştı bir kere. Taçmin, Ceyda, Asena, Ebru ve Özge deli gibi bağırıyor ve onları durdurmaya çalışıyordu. İşin büyüyeceği anlaşılınca tüm çekim ekibi olay yerine koştu. Başta Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç olmak üzere herkes tarafları tutup birbirinden ayırmaya çalıştı. Ama çamurlu vücutları yüzünden bu çok güçlükle olabildi.

Taraflar ayrıldığında Ebru Destan ve Asena, Pascal'ın yanındaydı. Asena'nın yüzü korku doluydu. Ebru Destan ağlıyordu. İşte tam o an çok ilginç bir olay yaşandı ve Pascal, "Canım" diyerek Ebru'ya sarıldı. İtiraf etmek gerekirse bu sarılma korkan bir takım arkadaşını yatıştırmaktan çok daha fazla bir sarılmaydı. Bu arada Asena baygınlık geçirdi. Nihat Doğan ise oyun alanının dışına çıkarılmıştı. Yalnızdı ve yüzünü yıkıyordu ki bu kez ikinci patlama yaşandı. Pascal birdenbire yeniden daldı Nihat'a. Bu kez kimse aralarına giremedi ve çok kısa bir süre birbirlerine girdiler. İşte o an kızlar iyice çığlık atmaya başladı. Özellikle Ebru Destan ve Asena çok sarsıldılar. Asena'ya doktor müdahalesi gerekti. Taner ise otların üzerinde sakince oturuyor ve boş gözlerle etrafa bakıyordu. Bu ikinci çarpışmanın ardından ekip Nihat'ı bir otomobile bindirdi. Pascal ise artık sakinleşmişti. Bir su şişesiyle kendini temizliyordu. Olayları bizimle birlikte izleyen Acun ise sinirlenmişti ama o an kimseye müdahalede bulunmadı."

NOUMA İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Pascal Nouma Survivor'da yaşanan olayların ardından Türkiye'ye dönme kararı aldı.

Haber 1903'ün haberine göre Pascal Nouma'nın Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Konu ile ilgili telefon görüşmesi yapılan Pascal Nouma; "Gerekli açıklamayı İstanbul'a dönünce yapacağım. Hiç kimse şahsıma ve arkadaşlarıma hakaret edemez, ettirmem." diyerek sözlerini tamamladı.

sabah

bu tanerin ceydayla alıp veremediği ne acaba:26:

pascal diskalifiye olduysa tevfik ve taner de olmalıydı onlarda yumruk yumruğa girmişlerdi. ayrıca en başta gitmesi gereken nihat adam sürekli küfür ediyor ayıptır ya
ayrıca pascal a üzüldüm yani ama bence nihat a çok iyi sabrediyolar ben olsam çoktan gece nihatı boğazlamıştım

nihatı sevmiyordum,iyice nefret ettim.nihat=taner hiç farkları yok

anemmmm pascal nihatı haşlıyo sanırımmm
sanırım nihata buda güzel bir ders olurda kapar çok bilmiş çeneciniii

Adaletsiz bi karar pascalın elenmesi eğer o eleniyosa nihatta elenmeliydi o tahrik etti adamı ben bile delirdim ya o napsın

bu kavganın altında kız meselesi var demedi demeyin.sanırım ebruyu paylaşamıyolar.ebruda hemen timsah gözyaşıyla paskalı sakinleştirmeyi denedi.paskal da hemen tamam canım tamam canım sarılmalar etmeler..

Adaletsiz bi karar pascalın elenmesi eğer o eleniyosa nihatta elenmeliydi o tahrik etti adamı ben bile delirdim ya o napsın

güvenlik gerekçesiyle deniyodu gazatede.elenmese gebertcek nihatı uyurken gırtlaklıcak ıssız adada.hırs insana her şeyi yaptırır şeytan valla

bu kavganın altında kız meselesi var demedi demeyin.sanırım ebruyu paylaşamıyolar.ebruda hemen timsah gözyaşıyla paskalı sakinleştirmeyi denedi.paskal da hemen tamam canım tamam canım sarılmalar etmeler..

hadi yaaa ben hiç bakmamıştım o taraftan canımm vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…