Survivor "Yeni" Show Tv

nihata koptum yaa, palmiyeyi keserken ........ ne uğraştıosun bizi diyoo

nihat ya yine patlattı bombayı ipi açmaya çalışırken diyoki ALLAH ını seven çeksin

kızlar acıl yardım su gonullulerdekı dıdemı tanıdınızmı sorunluydu oyle hatırlıyorum nerde cıkmıstıkı daha once dusun dusun bulamadım

evet evet şimdi daha iyi hatırladım
oryantalstar didem di
siyah bir kıyafet giymişti hatta

bu yarışma izlenir arkadaşlar. gönüllülerden dideme ve tartıştığı kıza gıcık oldum ikisine birden.

Allahım nıhat doğana nasıl tahammul edıyorlar ya cok acıyorum onunla adada kalmak zorunda olanlara :)))

karsı takımdan da taner mı ne o ve dıdem denen manyak baya seyırlık

valla bu yarışmayı sırf Nihat Doğan için izliyorum o olmasaydı bu kadar eğlenemezdik hahaahah

ya bu gönüllüler biraz zor yarışma kazanır,çok zayıflar.pascal ve derya çok güçlü,asenada öle.diğer takımda dişe dokunur kimse yok

izlerken nihat doğana kopuyorum resmen pascalla konuşması çok komik oluyo ya elle kolla bişeyler anlatıyo o da saf safa bakınıyo cumartesi ve pazar akşamı sırf onları izledim çok keyifli

nihat yaaa sırf onun için izliorum vala.taner ve nihat harikasınız didem çok gıcık ya

güzel yarışma eğlenceli
pascal nihatı dövsün istiyorum
deryayla pascal sonuna kadar kapışır diyorum.benim gönlüm tabiki pascaldan yana
forza nouma!

nihat doğan adada ND kuralları olacak diyerek vee yaptığı saçma konuşmalarla
nası bi psikopat olduğunu kanıtladı nası bi adam bu böyle resmen onun konuşmalarına
gülmek için izledim bir bölümünü...

Didem ve Taner bana da yabancı gelmemişti.
Tam emin değilim ama Taner Fear Factor adlı yarışmada varmıydı?
Orada da yarıştı galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…