Survivor "Yeni" Show Tv

Didem ve Taner bana da yabancı gelmemişti.
Tam emin değilim ama Taner Fear Factor adlı yarışmada varmıydı?
Orada da yarıştı galiba...

taner bu sene yetenek sizsiniz turkiye ye katilmisti..hatta acuna soylemisti aslinda ben survivor a katilmak istiyorum diye acunda tamam cagircam seni demisti.

taner bu sene yetenek sizsiniz turkiye ye katilmisti..hatta acuna soylemisti aslinda ben survivor a katilmak istiyorum diye acunda tamam cagircam seni demisti.

çağırmaz olaydı..sinir bir tip..ıssız bir adada boğmak istediğiniz tek kişi sorusunda istisnasız tek seçim :))

Son düzenleme:
kızlar acunun şimdiye kadar yaptığı en güzel şey nihat doğanı ülke sınırlarından çıkartmak oldu

nihat kendini ne hallere düşürüyor
taner de kendini ne zannediyor bilmem

Bu hafta pek bir sönük kaldı diğer haftaya göre.Nihat Doğan'ın ağlaması hariç.
Yarınki fragmana bakılırsa Nihat Doğan bayağı sabırları zorlayacağa benzer..Geç bile kalmıştı.

nihat doğandan hiç hoşlanmıyordum şimdi nefret ediyorum.kendini o kadar komik hallere düşürüyorki zırlamalarıyla

Bence Nihat'la Taner'i sonuna kadar elemesinler sona kalsın ikiside adada cümbüşe bak otur izle yani :)))))))

Taner'in ada dışındaki hayatında olan tanıdıklarına sabır diliyorum..büyüyünceye kadar ki dönemde hiç kimsede patlatmamış ağzının ortasına iki tane ki anlasın hanyayı konyayı..ama eminim adada kesin biri dövecek onu cümle alemde izleyecek..

Tulum peynirini özledim deyip ağladı
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasının en renkli siması Nihat Doğan hüngür hüngür ağladı...

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının renkli yarışmacısı Nihat Doğan gözyaşlarını tutamadı.

Doğan,'Ne yemeyi ne içmeyi özledim, ne sabah kalktığımda koşa koşa gittiğim kahvaltıyı özledim,ne tulum peynirini özledim, ülkemi özledim. Metroda koşturan kalabalığı özledim, ezan sesini özledim' dedi.

Gözyaşlarına boğulan Nihat Doğan'ı Pascal Nouma teselli etti.

evet nihat doğan fırtınası esiyor her ne kadar eleştirsekte acaba yine ne yapıyo diye merak edip izlemekten alıkoyamıyorum kendimi

gülmek için izlenirrrrr

dokunulmazlık bayragına "bu bizim namussumuz kolay kolay vermeyiz "dediii

gülmek için izlenirrrrr

dokunulmazlık bayragına "bu bizim namussumuz kolay kolay vermeyiz "dediii

yaptıklarıyla ne kadar antipatikleşiyor farkında değil yada özellikle kendinden söz ettirmek için bilinçli yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…