Survivor "Yeni" Show Tv

alla alla oturup 3 ay yasınımı tutcaklar paskalın, sevinmişte olabilirler, çünkü paskal hem güçlü adam, güçlü rakip

ben hiçbirini sevmiorum ama nihatın hiçbi şekilde zafer kazanmasını istemiorum.düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı

Kırsaymış mıçını ayrılmasaymış vatanından bide bunlar yurt dışına filan gidiyorlar hiç mi ders almamış acaba ben vatanımdan ayrı kalamam diyede söylenyor zalakkkk nolcakkk

seni bile çileden çıkardı bu nihat yaaa pes diyorum artıkk
bu arada hakkat noldu sana böle:26: nerde o ank ? mülayimdin sen nihat yüzündenmi oldun böle yoksa

aslında yaydıkları enerji açısından aralarında pek bi fark biliyo musun, sadece asena saçmalamıyo nihat kadar, abuk sabuk felsefik lafları yok

evet haklisin..
Nihat bayiyo insani gercekten vur agzina bitane sussun diyo insan
ama Asenada cok geriyo ortami bence..

valla geçen sezonda bunu savunmuştum, inşallah kadınlarda biri kazanır asena olsa bile

tanerde çok fena bence ya, tanerle nihat elensiiiiiiin

başladı gene hayatım boyunca....

sen kendine acı nihaaaaattt

Son düzenleme:
bayanlar nihat olmasa izlenmez beee.. ben en çok o ebruya illet oluyorum yok böyle bi gerizekağılık ortalık o.. dye bi laf vardır cuk oturuyo ona mikser mübarek

allahım zeyneple, dünya olaylarını masaya yatırıyomuş, bravo size, siz olmasanız dünya ne yapardı

dunya meselesi ulke meselesi konusuyolarmis
hee dunyayi sen kurtaracan

Bu adam olmasa dünyanın hali ne olurdu ya düşününce gözlerim doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…