Survivor "Yeni" Show Tv

ay bide yavaş konuşuyo vır vır vır vır, karısını iki günde delirtir yemin ediyorum bu
ben hayatım boyunca diye bi başlar....... allah allah

Asena grubuyla anlaştı. Beni yazın. Bazı terbiyesizlerin bu adadan gitmesi gerekiyor bunuda ben yapmak istiyorum dedi. Fikir değiştirmedilerse sanırım Asenayı yazıcaklar. Asenada Nihat gerzeğini çekicek yanına.

nihat asenayı yer bence niye bukadar güveniyoki kendine

bayanlar nihat olmasa izlenmez beee.. ben en çok o ebruya illet oluyorum yok böyle bi gerizekağılık ortalık o.. dye bi laf vardır cuk oturuyo ona mikser mübarek

Lütfen üslubumuza dikkat edelim!!
aralara nokta koyarak küfür etmek yasaktır

asena bence nihatı yenebilir oyun eğer fiziğie dayalı bişe olursa,nihat sakat hala biraz bence asenada bunu düşünerek beni yazın demiştir

bu deryada harbi çok babacan yaa,en seviyeli yarışmacı..

yok şekerim evlenmez bu, 40 yıl anasının kuzusu olur

bencede evlenmesin otursun dunya meselesi, ulke meselesi konussun..
evlenirse birsuru tantana cikar, bunlarla ugrasamaz nede olsa cahiller arasinda kalmis alim
goruyo kendini

ben şimdi izlemeye başladım eğer asenayı yazarlarsa asena nihatı söylemeye yine cesaret edemez tebi. tefiki söyleyecek diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
bence halk oylaması olmamalı survivor un ruhuna aykırı

Bencede halk oylamasında Nihat alır. Asena gider. Kendine bukadar güveniyor olması çok enteresan.

burda okadar kişiyiz ben nihatçı görmedim hiç ama bilemem tabi oylar ne gösterir. çoğu yerde de aynı şekilde nihatı öven çok az kişi var.

rahmetli babaannem zeynayı çok severdi, zeynoyu aç derdi hep, bak aklıma geldi

kızlar asena karsısına tevfik i alıcak ve ünlülüğünü kullanarak yarısmada kalıp tevfiği yollamayı planlamıs.tevfiği de sevmem pek ama asenaya sinir oldum,sinsilik yaptı..ayrıca adaletsizlik oldugunu düşünüyorum ünlü ve ünsüz birinin sms oylarında rekabet içinde olması.

Son düzenleme:
Ayyyy tevfiği çekicek yanına. Peheeeeey Nihat izlenimi yaratmıştı Tevfik oylamada gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…