Survivor "Yeni" Show Tv

Nihatın ağlaması çok yapmacık. Neye ağlıyor niye ağlıyor. Görende anası gelmiş göremiyor sanır. Sırf dikkat çekmek için zorla ağlıyor adam ya.

nihatın ağlamasının hiç inandırıcılığı yok.vara yoğa ağlıyor kızlar daha iyiler

Türkiyemi özledim bayrağımı özledim diye zırlıyor gene bizimki.

Son düzenleme:
fragmanda gördünüz mü nihat gene ülkem bayrağım diye ağlıyor
yeter nihat yutmuyoruz artık
ayrıca ağlarken de çok komiktin

başladı nihat
annemi özledim (ki buna inanırım analar her daim özlenir)
ama devamı yine demogoji

ülkemi özledim,bayrağımı özledim

vatanini ozlemis, bayragini ozlemis hayy allahim yaa bu kadar acitasyonda cok artik..bence acun suna biraz daha para versinde sussun..

nihat tribünlere oynamak istiyor ama kimse yemiyor tabiii

vatanini ozlemis, bayragini ozlemis hayy allahim yaa bu kadar acitasyonda cok artik..bence acun suna biraz daha para versinde sussun..

Para veriliyor ya..
Millet şehir dışında okuyor,askere gidiyor bu kadar tantana yapmıyor.O kızların hali neydi öyle siz de bayılıyorsunuz Nihat'ı cımbızla çekip çıkarmaya..

Para veriliyor ya..
Millet şehir dışında okuyor,askere gidiyor bu kadar tantana yapmıyor.O kızların hali neydi öyle siz de bayılıyorsunuz Nihat'ı cımbızla çekip çıkarmaya..

evet orada en goze batarak aglayan nihat o yuzden sadece sizin gozunuze batmamis neyse tartismayalim..nihat 200 bin almis borcuna yetmemis survivor'i kazanamayacagini anladi ondan agliyor acun azicik daha para versinde sussun yani

kızların ağlamasımı daha anormal,yoksa nihatınmı

nihat ağlamadı ki
gözünden bir damla yaş aktığını görmedim
laf olsun torba dolsun misali konuşuyor

adam o kadar çok ve boş konuşuyo ki, anlamaya çalışırken kendimizi kaybediyoz, kısa devre yapıyoz:89:

Hani o Derya'nın bir erkek yarışmacı açıklama anı varya işte o an koptum ya sen adama kadın de git etek giy de bir sürü laf et ve bekle ki adam senin ismini söylesin öyle kuzu gibi bekliyorlardı..Tefik boşuna konuşmasın o yarışmadan sonra Nihat'ın yüzüne bile bakmaz adada yalnızlık psikolojisi yaşamasın diye sadece çerez muamelesi yapıyor Nihat'a Tefik..Adanın kendi başına buyruk tek adamı Taner kimseye karın ağrısı yok istediği gibi çalıyor istediği gibi oynuyor rahat adam o yüzden kimseye batmıyor..

aynen, yarışmadan sonra taner kesinlikle nihatın yüzüne bakmaz, sms nüfüsündan yaralanmak içinde yaklaşıyo bence, bu yarışmadan sonra bu ikisinn yüzüne kim bakar onuda merak ediyorum, içleri dışlarına vurdu resmen
valla yarışmayı tanerle nihat kazamasında kim kazanırsa kazansın:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…