Survivor "Yeni" Show Tv

bu ebru ne cin yaa taçmin oyunu kaanır kazanmaz özgeye yazı tura aacagız demeye başladı belki atmayacaktı özge..tanerle yemege dıskoya gıderken üçü de nasıl da yalakaydı hele cadırda sen onlarlaydın o yüzden bizden demedik diye konusular bu kadar 360lık olmaz..tevfikin babasına cok üzüldüm keske tevfik kazansaydı..derya yarısırken eşim aslında kazanmaz bu yoksa karısı oyar o özgeyle samimi pozlardan sonra demişti

nihat da çok komik ağlıyordu yaa vatanım bayragım tamam hepimiz seviyoruz da o nedir yaa madem bu kadar hasretlik cekecektin ne diye gittin

o kızlara da cok sasırdım mübarek sanki hiç mi ayrı kalmadınız o nasıl aglamadır..adada vakit gecmez simdi diye agladılarsa onu bilmicem

taneri de sevıyorum cok doğal adam kimseye ihtiyacı yok ben ortadayım diyor ama o da yanamaya başladı gerçi o sezinliyordur bi şeyler guruyordur gafasında

tevfik kazansınn

bu kırmızı yerlere teyfiği ekleyerek aynı yorumu bulunuyorum

bu kırmızı yerlere teyfiği ekleyerek aynı yorumu bulunuyorum

ya azracım ben teyfik yazcaktım zaten, yanlışlıkla taner yazmışım editleyemiyorumda iyi mi, uyku sersemi

teyfikle nihat kazanmasında kim kazanırsa kazansın

Son düzenleme:
Allahım sabır ver diye bağırıyor ya ne oldu ND gücüne kazansaydın görseydik Derya'nın kazandıktan sonra harika bir cümlesi vardı "Hepsinden önemli ödül buydu bunu kazanamasaydım kafama sıkardım" dedi..yok öyle uzayda kibirle savaşmak gel burda yarışma kazan göreyim..olmadı mı? ya şu elimde geçemedi bir türlü olmuyor olmuyorrrr :)))))

sinirseldi galiba nihatle tevfiğin asena gittikten sonraki hareketlerine dayanamadı

bence açlıktandı kız geldiği günden beri ne ödüle götürüldü..ne yemek yedi yazık yahu..
dün ailelerin gelmesi öncesindeki gece kulubüne taner özgeyi seçebilirdi zaten spya ebruyla,deryayla gitmişti ...ona rağmen her ödül dönüşü özge kıyıda karşıladı milleti onlar karnı tok geldi
bu kızcağız onlara sarıldı hep neyse dün bari kazandı ...bu kızı sevmezdim bu yarışmada önyargılı olduğumu anladım çok naif,ne konuştuğunu bilen bir kızmış yarışı kazanması biraz güç gibi gözüküyor ama sona kadar kalması gereken kişlerden.

off nihatt off şu düşük şortundan,koltuk altı kıllarından fenalık geldii öğğ görüntüyü bozuyor bu adam bi gitt artık
uzaya gitsin mesela kibir orada da olsa gidip savaşır ya acun orada kibir var deyip yollasa
vatanını izlese kuşbakışı arkadaşı geldi diye ağlama moduna geçti ya hemen annesi felan gitse bayılma moduna geçerdi

deryayı da sevmem sinsi buluyorum ama eşine düşkünlüğü oyunu kazanmazsam kafama sıkardım demesi felan çok hoştu ...

tanere meter gelir diyodum ablası geldi acunun dediği gibi çok duygusal bir kavuşma yaşadılar

arkadaslar dün izlerken anladim ki, anne gibisi yok ya
herkes nasil dua ediyor nolur annem gelmis olsun diye
tacmin anneme kavusayim diye öyle zor bi yarisi kazandi, kiza güc geldi birden.

özgeye cok sevindim, iyi ki kazandi
canim benim ya, bu yarismada bu kizi inanilmaz sevmeye basladim
kizcagizi hic biyere götürmüyorlar, zaten bi deri bi kemik yemek yiyemiyor
halada her ödülden her geldiklerinde onlari kosa kosa sarilarak karsiliyor
basinada gelmedik kalmadi zaten, moral olur biraz annesi.

slm kızlar ben dün izleyemedim ödülü kim kazandı kimi götürdü galiba derya kazandı ebru, taner özgeyi götürdü dimi okuduklarıma göre öyle galiba:26: bide ada konseyi olmadı mı?
inşallah nihat elenir sevimsiz şey

taner kazandi canim odul oyununu..derya,tacmin ve ebru'yu goturdu..ada konseyi bu aksam olacak

offf ne cok aglııyor su nıhat ya sankı bırıne bırsey olmus gıbı sabır ver yarabbım dıyor bırde..

bırısı alıp suna türk bayragı alsa da verse ya ..off

Son düzenleme:
Derya ile karısının otele gidişini özellikle gösterdiler
Diğerleri analarıyla şezlonglarda falan takılıyordu.
Ama Deryalar otele gitti uvvvv

ben izleyemiyorum ya, eşim fb maçı yüzünden psikopata bağladı, fb kazansada kurtulsam

nihat ne igrenc biri ya. kusuru bakmayin, cok sert olcak ama
izlerken icimden gecen bu

ne samimiyetsizlik, ne acitasyon allahim...
bide o arkadasi neyin nesi? sevgilisi mi ne, bu samimiyet ne
hayatimda ilk kez bi erkegin diger erkegi boynundan öptügünü gördüm
yuh yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…