- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
sen takmışsın vurdulu kırdılıya ondan mı turabiciydin önüne geleni kırıp geçiriyorduVurdulu kırdılı biri gelsin ya ben öyle seviyom.
sen takmışsın vurdulu kırdılıya ondan mı turabiciydin önüne geleni kırıp geçiriyordu
yazdım kız bak linke tıkla orada foto galeri var liste yapmışlar ama bana çoğu inandırıcı gelmediYok kız halbuki hiç sevmem. Turabide farklı bir sey vardı sevdiriyordu kendini nebilim
Alexten baska kimler olacak belli olmamış mı onlar?
Haberde foto galeri var
kerem bursin,tolgahan sayışman,yasemin allen,oğulcan engin,selin şekerci,ismail filiz,gökhan tepe
ayşegül melisa doğan,dilara gönder,özgün,ütopya inci katılacak kesinleşti diyor çoğunu inandırıcı bulmadım ben
şeytan tüyü vardı diyosun nedense o tüy bana hiç işlemedim nefret ediyordum o apaçidenYok kız halbuki hiç sevmem. Turabide farklı bir sey vardı sevdiriyordu kendini nebilim
Alexten baska kimler olacak belli olmamış mı onlar?
aynen canım yarısı neyse de çoğu hiç inanılıcak gibi değilBen de inanamadım valla. Tolgahanın dizisi var marta kadar biter mi bilmem. Kerem bürsin de reddetti diye haber cıkmıştı. En kesin gördüğüm oğulcan.
saç saça baş başa girsinler topikte bize de eğlence çıkmış olur fena mıAlexmiyok canım katılmaz o bence
Yanlız ayşegül ve inci olucak yandık desenize bildiğin mahalle kavgaları çıkıcak ayyyy hiç izlenmez
Ay kız keşke saç saça baş başa girseler 2side edepsiz yaw ikisinide izlemediysen önceden izlediğinde anlarsınsaç saça baş başa girsinler topikte bize de eğlence çıkmış olur fena mı
ayşegülü ezbere biliyorum ilk sezon bu benim tarzımın hiç bir bölümü kaçırmadığımdan ötürüAy kız keşke saç saça baş başa girseler 2side edepsiz yaw ikisinide izlemediysen önceden izlediğinde anlarsın
ayşegülü ezbere biliyorum ilk sezon bu benim tarzımın hiç bir bölümü kaçırmadığımdan ötürü
ne kadar çirkefleşebileceğine defalarca şahit oldum
inciyi çat pat biliyorum ütopyayı pek izlemedim
acun diskafiliye eder çok ileriye giderlerse
acun programın adını değiştirip cennet adası yapar artıkİncide çok fena böyle pis ağızlı kadınları hiç sevmem bakalım nasıl olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?