Süs köpeği...

veda_busem

Gün doğmadan neler doğar......
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
396
264
Arkadaşlar merhaba ...... Sizlere bişey danışmak istiyorum. Eve köpek almak istiyoruz fakat 2 yaşında bebeğim var. Sakıncalı mı sizce ve evinde besleyen var mı? Tüm kontrollerini aşılarini aksatmadan yaptırıcaz. Hani tüyleri falan dökülüyor ya eve bunun nasıl önüne geciyorsunuz, çocuğuyla birlikte evinde köpek besleyen var mı? Tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum. Teşekkürler.

Bence çocuğunuz, 3 veya 4 yaşındayken alın.Daha bilinçli olur üstelik..
2 yaş erken gibi geldi gözüme bir an :KK66:

Pek cok arkadasimin evinde kedi kopek var bebekleriyle birlikte sorun yasayani gormedim canim temizlikse her zaman dikkat etmen gereken birsey zaten bebegin olmasa da evcil hayvanla yasayan sen varsin neticede dimi

Bakilir bakilmasina... fakat...

Bebeginiz varken her gun 2 defa yuruyuse cikarabilecek misiniz? Bunu aksattiginiz anda kopekler huysuz ve hircin bir hal aliyorlar. Inanin bu o kadar kolay bir sey degil, kisi sogugu yagmuru hasta olmasi...

Tuydur, asidir basit seyler.

Bir de kucuk kopekler daha hircin oluyor. Orta boy ya da buyuk boy kopek almanizi oneririm. Cocuklara daha anlayisli oluyorlar. Golden ya da king charles iyi olabilir. Cok tuyludur. Ya da kucuk kopek pug olabilir.

Kopek bakimi pek kolay degil ama iyice dusunmenizi oneririm.

Tamam arkadaşlar hepinize katılıyorum. O zaman biraz daha bekliycez. Yavrum biraz büyüsün. Dediginiz gibi sürekli dışarı da çıkarmak gerek. Cevaplarınız için teşekkürler.

alin bence ki köpeklerle büyüyen cocuklar arasinda cok fark var ,arastirmalarda mevcut arastirin görceksiniz, mini türü iyi oluyor, benim bebis suan 1 yasinda mini chihuahua cok uysal akilli kuduruk:))
ilk zamanlar dikkat edin ama cocuklar canlarini yakabiliyor kuyruk cekme pati felan sorun olur , ikisi beraber ne güzel büyürler:))) tüylere gelincede benim uzun tüglü köpegim hic olmadi hep kisaydi ve sadece mevsim degisikliginde dökülme olurdu ama hic göze batmiyor temiz olduktan sonra , cogu arkdasimin evimde biraktigi sac killarindan daha az yani:))

Arkadaşlar merhaba ...... Sizlere bişey danışmak istiyorum. Eve köpek almak istiyoruz fakat 2 yaşında bebeğim var. Sakıncalı mı sizce ve evinde besleyen var mı? Tüm kontrollerini aşılarini aksatmadan yaptırıcaz. Hani tüyleri falan dökülüyor ya eve bunun nasıl önüne geciyorsunuz, çocuğuyla birlikte evinde köpek besleyen var mı? Tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum. Teşekkürler.
kuzenımın terriyeri var yaklasık 7 yıldır onlarla, su an 4 aylık kızı var, hamılelıkte-dogum sonrası hep kopek onlarlaydı, tuylerı cok uzayınca kestırıyorlar sadece onun dısında da bır zararı yok ..

Bakilir bakilmasina... fakat...

Bebeginiz varken her gun 2 defa yuruyuse cikarabilecek misiniz? Bunu aksattiginiz anda kopekler huysuz ve hircin bir hal aliyorlar. Inanin bu o kadar kolay bir sey degil, kisi sogugu yagmuru hasta olmasi...

Tuydur, asidir basit seyler.

Bir de kucuk kopekler daha hircin oluyor. Orta boy ya da buyuk boy kopek almanizi oneririm. Cocuklara daha anlayisli oluyorlar. Golden ya da king charles iyi olabilir. Cok tuyludur. Ya da kucuk kopek pug olabilir.

Kopek bakimi pek kolay degil ama iyice dusunmenizi oneririm.

Golden ve king charles yapılacak en yanlış seçim bence, king charles çok hırçın bir tür. En azından benim gördüklerim hep hırçındı. Golden ise zekası ve oyunculuğuyla bir çok ırktan önde olsa da aşırı tüy dökme problemi var. Bir de ben golden gibi enerji dolu bir köpeğin apartman dairesi tıkılması taraftarı değilim. Yazık oluyor hayvanlara.

Ben maltese terrier sahibiyim. Kuzenlerimin çocuklarıyla filan çok iyi anlaşıyor ama pek oyuncu değil. Ama tüy dökme gibi bir problem yaşamadık küçük boyutlarda bir köpek olduğundan sürekli gezdirilme ihtiyacı da yok. Ama açıkçası terrierlerden en iyisi jack russel terrier. İyi bir eğitimle mükemmel bir ev köpeğine dönüşebilir. Size tavsiyem köpek almadan önce ırkını ve özelliklerini iyi araştırın veda_busem veda_busem

Sus kopekleri genelde bayanlari sevmiyorlar.Eger bebeginiz kizsa sorun olabilir.Evin icinde degilde bahceli bir yerde yasiyorsaniz bence golden cinsi alabilirsiniz.Daha canayakin oluyorlar

canım sen manisada mısın temin bir forumda gördümm

alin bence ki köpeklerle büyüyen cocuklar arasinda cok fark var ,arastirmalarda mevcut arastirin görceksiniz, mini türü iyi oluyor, benim bebis suan 1 yasinda mini chihuahua cok uysal akilli kuduruk:))
ilk zamanlar dikkat edin ama cocuklar canlarini yakabiliyor kuyruk cekme pati felan sorun olur , ikisi beraber ne güzel büyürler:))) tüylere gelincede benim uzun tüglü köpegim hic olmadi hep kisaydi ve sadece mevsim degisikliginde dökülme olurdu ama hic göze batmiyor temiz olduktan sonra , cogu arkdasimin evimde biraktigi sac killarindan daha az yani:))
Cocugunuzla arası nasıl köpeğin? Kıskanma durumları oluyor mu?

Golden ve king charles yapılacak en yanlış seçim bence, king charles çok hırçın bir tür. En azından benim gördüklerim hep hırçındı. Golden ise zekası ve oyunculuğuyla bir çok ırktan önde olsa da aşırı tüy dökme problemi var. Bir de ben golden gibi enerji dolu bir köpeğin apartman dairesi tıkılması taraftarı değilim. Yazık oluyor hayvanlara.

Ben maltese terrier sahibiyim. Kuzenlerimin çocuklarıyla filan çok iyi anlaşıyor ama pek oyuncu değil. Ama tüy dökme gibi bir problem yaşamadık küçük boyutlarda bir köpek olduğundan sürekli gezdirilme ihtiyacı da yok. Ama açıkçası terrierlerden en iyisi jack russel terrier. İyi bir eğitimle mükemmel bir ev köpeğine dönüşebilir. Size tavsiyem köpek almadan önce ırkını ve özelliklerini iyi araştırın veda_busem veda_busem
Teşekkürler bilginiz için.

Sorma hala yok gelen giden. Artık kabullendim. Sen nerden geldin akraban falan yok mu burda?
ben manisa akhisarlıyım eşimin işinden dolayı manisa merkezdeyim aileme uzak degilim şükür onlar yakınımda her hafta sonu gidiyorum ama arkadaşım yok burda hiç işte henüz atanmadığım içinde iş cevremde yok evde çatlıyorum

merhaba canim, benim Dogo Arjantinim var, ve mevsimsel tuy dokumu kolay degil, ama kucuk bir sus kopeginin cok fazla tuy sorunu yapacagini hic sanmam, dogru firca ve duzenli tarama sonrasi fazla bir tuy sorunu olmaz. Bebege gelince, kopeginin duzenli ic ve dis parazitlerini yaptirirsan hic bir sorun teskil etmeyecektir. yanliz ikisini bir arada bulundurma yanliz, cocuklar genelde kopeklerin oyun oymarken kuyrugunu veker yada canini yakar, kopekte bundan rahatsiz olup ufak bi isirik atabilir, tamamiyle beni rahat birak deme amacli. Alirsan bir arada iken senin gozetimin altinda oynamalilar. Kopek besleme hakkinda oncesinden cok cok bilgi edinmeni tavsiye ediyorum, bakimi tuvaleti ilgilenmesi egitimi kolay degil, ozellikle bir yasina kadar. sonra pisman olup terketmeyin, cunku bir kopegin ailesi sahibi onun dunyasi. alistiklari yuvadan ayrildiklarinda buyuk psikolojik sorunlar yasiyorlar.

X