Süs köpeği...

Bir kac sery daha ekleyeyim, kopeginin kucuk olmasi onun gunluk gezme ihtiyacinin olmadigi anlamina gelmiyor, onu da gunluk oyun ve kisa yuruyusler icin disari cikarmalisin, senin icinde hos olur zaten, egzersz yapmis olursun, ayrica sosyallesmesi icin erken yaslardan itibaren insan ve kopeklerle oldukca sik bir araya getirmelisin, ileri de agresif olmamasi acisindan, kucuk kopeklerde genelde boyle sorunlarla cok karsilasilir, cunku kucuk diye cok fazla disari insan icine cikarilmaz, ama cok yanlis,m mutlu kopekler istiyorsak ve kendimiz de mutlu olmak istiyorsak gercekten emek istiyor,

Golden ve king charles yapılacak en yanlış seçim bence, king charles çok hırçın bir tür. En azından benim gördüklerim hep hırçındı. Golden ise zekası ve oyunculuğuyla bir çok ırktan önde olsa da aşırı tüy dökme problemi var. Bir de ben golden gibi enerji dolu bir köpeğin apartman dairesi tıkılması taraftarı değilim. Yazık oluyor hayvanlara.

Ben maltese terrier sahibiyim. Kuzenlerimin çocuklarıyla filan çok iyi anlaşıyor ama pek oyuncu değil. Ama tüy dökme gibi bir problem yaşamadık küçük boyutlarda bir köpek olduğundan sürekli gezdirilme ihtiyacı da yok. Ama açıkçası terrierlerden en iyisi jack russel terrier. İyi bir eğitimle mükemmel bir ev köpeğine dönüşebilir. Size tavsiyem köpek almadan önce ırkını ve özelliklerini iyi araştırın veda_busem veda_busem
Jack Russell baktık yakın zamanda, onun oyun ihtiyacını çocuklu bir kadın zor karşılar oldukça hareketli bir tür birazcık da inatçı:D

Terrier tavsiyesinde bulunayım ben de. İnanılmaz çocuk aşığı bir cins. Bizim de var terrier bızdıkımız ve bayılıyorum bitiyorum ona ben,huyuna suyuna kurban bebeğimin..Sevgi ptırcığım:nazar::KK68:
Ayrıca evet arkadaşlara katılıyorum; bebek ve bir evcil harika olur evde..Kardeş kardeş ne güzel:KK200:

Jack Russell baktık yakın zamanda, onun oyun ihtiyacını çocuklu bir kadın zor karşılar oldukça hareketli bir tür birazcık da inatçı:KK70:

Evet çok oyuncu bir köpek. Sürekli ilgilenmek gerekecektir.
Terrier seviyorsanız maltese terrier daha az yorar sizi. Benim 10 yıllık oğluşum bi sorun çıkarmadı çocukların maskotu oluyor eve misafir gelince:)

Cocugunuzla arası nasıl köpeğin? Kıskanma durumları oluyor mu?

cocugum yok maalesef:) arastirmalari biliyorum ve tanidiklarimdan ibaret, mesela .arkadasimin var husky cins köpegi ve 6 yas kiz cocugu ,cocuga yüksek sesle konusuldugunda dahil snoppy hirildamaya basliyor :)) akli sira koruyorr :) onlar mesela beraber büyüdüler, yabanci birisini kiza yaklastirmiyor yaa cok komiklerrr dahaa neler nelerr:)......ve birde cocuklarda sindiriim sistemi daha güclü oluyor ....ilk baslarda egitimle birbirlerini tanidiktan sonra hicbirsey olmaz....

Terrier tavsiyesinde bulunayım ben de. İnanılmaz çocuk aşığı bir cins. Bizim de var terrier bızdıkımız ve bayılıyorum bitiyorum ona ben,huyuna suyuna kurban bebeğimin..Sevgi ptırcığım:nazar::KK68:
Ayrıca evet arkadaşlara katılıyorum; bebek ve bir evcil harika olur evde..Kardeş kardeş ne güzel:KK200:

bugun bir terrier le karsilastik 11 haftalikmis , bizimki istemedikce kendinii yere attiii oynamak icin sirt üstüü yatti cilveeler cilvelerrrrr:))) bizimki yan yan bakippp arkasini döndüü gittii ..tipikkk erkek:))) yaa cok tatlilarrrrr iuuyy:)

Back
X