Bisküvi - Kurabiye Tarifi Susamlı Halka( Resimli )

arkadaşım çok güzel görünüyor...
ellerine sağlık...

şimdi yaptım harika bişey ,diğer simit tarifleri artık çöpte bu tarifi bütün yakınlarımla paylaşacağım çok güzel di.hamurumun yarısını derin donducuya attım haftasonu kahvaltıda yeriz artık .

Lezzeti çok güzel oluyor 2 defa denedim fakat halka şeklini vermek çok zor hamur dağılıyorrr

Teşekkür ederim hamarat hatunlar.Ellerinize sağlık.

Evet hamur biraz zor şekil alıyor. Ama ben margarinle yaptığımla bu sorunla karşılaşmıyorum.
Geçen sefer tereyağıyla denedim , ozaman mümkün değil şekil veremedim.
Birde mutlaka dikkat edin un 600 gr. olsun. Ne eksik ne fazla tam geliyor çünkü.

bende deniycem,daha önce bundan yapmıştım ama başka tarifti,sert olmuştu,ondada sirke vardı acaba sirkedenmi olmuştu,açıkçası 2 yemek kaşığı sirkeyi koymaya çekiniyorum yine sert olursa diye
tarifte 600 gr un yazıyo ya bende mutfak tartıssı yok,acaba kaç su bardağı oluyo yaklaşık?
margarinin oda sıcaklığına gelmesini bekliyorum az sonra yapcam bundan, inş. hızlı cvp gelir :)

Canım yapmışsındır şimdiye herhalde.
Dün misafirlikteydim hiç bakamadım.
Sertliği unundandır aslında. Sirke aksine kıyır kıyır olmasını sağlar.

600. gr unuda bizdede eski bir ölçü kabı var onunla ölçüyorum.
Bir daha yaptığımda bardakla ölçüp yapayım :))

Tadıda bir harika. Ama margarinle yapmanı öneririm canım :))

evet yaptım, güzel oluyo ama benimki çok kıyır oldu,eline almadan dağılıyo,bi dahakine biraz yoğurt katacam o zaman tam pastanedeki gibi olur heralde, tuzu az olmuş diyenler oldu,tadına bakanlardan, 2.yapışımda bunları dikkate alcam,unu bardak ölçüsüyle yazarsan sevinirim, tarif için teşekkürler.. :)

Ellerine sağlık ne demek.
Evet insan daha tecrübeleniyo yaptıktan sonra.
En kısa zamanda vereceğim ölçüsünü canım.

evet öyle gerçekten, zamanım olunca brownie deniycem birde, ama pişman olmamam lazım şöyle çok güzel bi tarif bulsam iyi olur :)
tariflerine baktım hepsi çok güzeller, aa doğruya sende eklemiştin gerçek brownie tarifi,sıra onda,onuda deniyim :)
paylaşımların için saol..

Muzlu rulo pastayıda denemelisin.
Browniyi ilk seferde tutturmak biraz zor oluyor ama rulo pasta ilk seferde garanti :))

az sonra bu tarifi denicem sonucu yazarım.. bir de netten baktım 600 gr un 5 su bardagı ediyormuş bilginize..

ellerine saglik canim mahlep ne? bu aksam misafirler var annem iste ben hazirliklari yapacagimda ikram seciyorum burdan:)

dün denedim harika birşey oldu.. evde mahlepli kabartma tozu vardı onu kullandım. ekstra 2 yemek kaşığı yoğurt koydum. eşim bayıldı tarif için çok teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile5

oktay ustadan almıştım ben susamlı halkalar tarifini.tadı çok güzel gerçekten.ellerinize sağlıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…