Ben daha fırsat bulamadım. Bu hafta yapcam inşallahTesekkur ederim:)) sanada bol sans:)
Begenmemek degilde ozellikle sunumla ilgili yazdigi icin ole dedim canim:)Beğenmesek neden tarifini beğenip yorum yazalım ki,bakar geçeriz
Yaparsin daha:) biz erken yaptik bak bekliyoz ayin 19 u gelsin:))Ben daha fırsat bulamadım. Bu hafta yapcam inşallah
Olsun yapınca daha rahat oluyor insan.Yaparsin daha:) biz erken yaptik bak bekliyoz ayin 19 u gelsin:))
Sunumun gerçekten güzel,parlak canlı da duruyor.Begenmemek degilde ozellikle sunumla ilgili yazdigi icin ole dedim canim:)
Ay bekleyen kek nasil olur acaba bilmemki daha iyi mi kabarir acaba:))Olsun yapınca daha rahat oluyor insan.ben şimdi ha yaptım ha yapacam, kaldım öyle. Dün yapacaktim, iyiki de yapmamisim elektirik gitti
Tesekkur ederim hayatim ya insan kendi yapinca duygusal yaklasiyo biraz fotolara.. bide 10 defa baktigin foto olunca guzelmi kotu mu karar veremiyosun her zaman.. gormedim o etiketi, gecenbi baktim 70 tane bildirim var..kacirmis olabilirim canim : (ama bak bilmeden yaptim bile sabahtan tekrardan:))Sunumun gerçekten güzel,parlak canlı da duruyor.
Yeniden kek yapmanla ilgili etiket yaptım diğer konuda görmdin galiba,çocuklar için mi yaptın sen de seviyor musun kek yemeyi
Pek iç açıcı olmaz bence. Söner giderAy bekleyen kek nasil olur acaba bilmemki daha iyi mi kabarir acaba:))
O da olabilir:)) buPek iç açıcı olmaz bence. Söner gider
Et yemekleri yapılacak,önümüz Kurban Bayramı,et bol malumO da olabilir:)) buNevreste yakti beni.. bi daha ne yapilir acaba dusunmeye baslamisim: (
Haa dogru.. pek et sevmem ama katilirim belki genede:)) yarisma sonucuna bagli diyomusum:))Et yemekleri yapılacak,önümüz Kurban Bayramı,et bol malum
Şimdiden bağımlı oldun değil miO da olabilir:)) buNevreste yakti beni.. bi daha ne yapilir acaba dusunmeye baslamisim: (
Maalesef: ( gibi : (Şimdiden bağımlı oldun değil mi
Sagol hayatim :)Ellerine sağlık , cok guzel görünüyor
Sagol boncugum:) sen yok musun yarismada?Ellerine sağlık canım şahane
Datlum sen hic ugramiyonki buraya.. kac gun oldu tarif paylasali daha yeni goruyonda yeni geliyon : (Aaaaaaa hani beni çağırıyordunuz hepiniz yediniz ben kaldım mı hainler hani benim kekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?