Suskunluk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatında başkası olmasa bile aklında biri vardır onun görmesini istemiyordur. Asıl ergence davranan kendisi. Bir fotoğraf alt tarafı içinizden gelmiş paylaşmışsınız bunun için kalbinizi kıran erkek değer vermiyordur. Bunun diğer versiyonu da “nazar değer diye paylaşmak istemiyorum aşkım” 😂

Hayatında başkası olmasa bile aklında biri vardır onun görmesini istemiyordur. Asıl ergence davranan kendisi. Bir fotoğraf alt tarafı içinizden gelmiş paylaşmışsınız bunun için kalbinizi kıran erkek değer vermiyordur. Bunun diğer versiyonu da “nazar değer diye paylaşmak istemiyorum aşkım” 😂
Iyi de konu sahibi yazi paylasmis. Hemen biri gormesin diye yapiyor diyerek adamda suc bulmak yanlis. Instagramda ne yazilar goruyoruz, yazar yerine biz utaniyoruz boyle cringe cringe seyler yazmis diye. Adam da boyle birseye etiketlenmekten cok rahatsiz olmus olabilir. Ben olurdum yani.

Iyi de konu sahibi yazi paylasmis. Hemen biri gormesin diye yapiyor diyerek adamda suc bulmak yanlis. Instagramda ne yazilar goruyoruz, yazar yerine biz utaniyoruz boyle cringe cringe seyler yazmis diye. Adam da boyle birseye etiketlenmekten cok rahatsiz olmus olabilir. Ben olurdum yani.
Yazı derken nasıl yazı ama sanki 40 yıllık kocasıymış gibi bir yazıysa evet bende rahatsız olurdum. Sadece çok abartı bir yazıysa olabilir dediğiniz gibi. Onun dışında bu tarz fotoğraf paylaşılmasına böyle tepki veren insandan şüphelenilir.

“Git gide alışıyorum sana ve hiç bir alışkanlık bu kadar güzel olamazdı “

Söz bu sadece
Yazı derken nasıl yazı ama sanki 40 yıllık kocasıymış gibi bir yazıysa evet bende rahatsız olurdum. Sadece çok abartı bir yazıysa olabilir dediğiniz gibi. Onun dışında bu tarz fotoğraf paylaşılmasına böyle tepki veren insandan şüphelenilir.

Ciddi bir ilişki gibi görmüyor yoksa hoşuna giderdi paylaşımın.bu kadar sert tepki vermesi bunu gösteriyor maalesef
Boşver kendini böyle bir tip için üzme.

Görmesini istemediğin biri mi var sorusuna tetiklenmiş, demekki var.

Sosyal medyada başlayan ilişkiler, sosyal medyada yaşanıp sosyal medya yüzünden bitiyor. Gerçek ilişkiler yaşamayı deneyin.

Ek olarak yazdığınız şey çok cringe. Yapmayın böyle şeyler.

paylaştığın yazı tam g.t kaldırmalık olmuş
hatayı bu cümle ile de yapmışsın
iişkinin başlarında kadın mutlaka biraz kendini tutmalı
duygularını hemen belli etmemeli
erkekler hemen bağlanan canlılar olmadıkları için sen ona bağlandığını belli ettiğinde
yada direkt söylediğinde hakikaten bi kıçları havaya gidiyor
gerçekten görmesini istemediği biri var mıdır yokmudur bunları bilmek imkansız tabi ama
hiçbir şey demeden silmesi tam hanzoluk

paylaştığın yazı tam g.t kaldırmalık olmuş
hatayı bu cümle ile de yapmışsın
iişkinin başlarında kadın mutlaka biraz kendini tutmalı
duygularını hemen belli etmemeli
erkekler hemen bağlanan canlılar olmadıkları için sen ona bağlandığını belli ettiğinde
yada direkt söylediğinde hakikaten bi kıçları havaya gidiyor
gerçekten görmesini istemediği biri var mıdır yokmudur bunları bilmek imkansız tabi ama
hiçbir şey demeden silmesi tam hanzoluk
Yoo bence iyi ki yapmış gercej yuzunu görmüş oldu adamın .
Adam demek ki başka kismetkerim kapanmasın kafasında biri .
Boş yere enerji harcamaz en azından.

Yoo bence iyi ki yapmış gercej yuzunu görmüş oldu adamın .
Adam demek ki başka kismetkerim kapanmasın kafasında biri .
Boş yere enerji harcamaz en azından.
gerçek yüzünü görmek isteyene çook daha farklı yollarda var uygulanabilecek
kimsenin poposunu gökyüzüne fırlatmadan yapmakta mümkün
böyle salaklara kendini brad pitt sandıracak hareketlere gerek yok
adam şimdi bu hanımefendiyi hep böyle hatırlayıp kendini bişi sanacak
nolur şu erkeklere kendini bişey sandırmayın ya

gerçek yüzünü görmek isteyene çook daha farklı yollarda var uygulanabilecek
kimsenin poposunu gökyüzüne fırlatmadan yapmakta mümkün
böyle salaklara kendini brad pitt sandıracak hareketlere gerek yok
adam şimdi bu hanımefendiyi hep böyle hatırlayıp kendini bişi sanacak
nolur şu erkeklere kendini bişey sandırmayın ya
Valla haklısın o konuda.
Ben de bu birşey sandirma konusunda heralde doktora yapmış bir kadınım.
Uçuyorlar benim ex tayfa🤣🤣

Valla haklısın o konuda.
Ben de bu birşey sandirma konusunda heralde doktora yapmış bir kadınım.
Uçuyorlar benim ex tayfa🤣🤣
ben böyle 3 günlük adamların arşa çıkarılmasına sinir oluyorum
yoksa tabi ki daima kendimizi tutmayacağız ilişki oturdukça sağlamlaştıkça iltifat da edicez
güzel şeylerde söylicez duygularımızı da açıcaz
ama daha dün bir bugün ikilik ilişkilerde flörtlerde gerek yok böyle şeylere

Ya niye illa kismet kapanmasina yoruyor herkes? Tamam oyle olabilir tabii ki ama ben de benzer bir yaziyla fotom paylasilsa hoslanmazdim. Ha tabii bir anda susup gitmezdim ama kibarca hoslanmadigimi soylerdim. Herkes beylik yazilari sevmek zorunda degil.

Ya niye illa kismet kapanmasina yoruyor herkes? Tamam oyle olabilir tabii ki ama ben de benzer bir yaziyla fotom paylasilsa hoslanmazdim. Ha tabii bir anda susup gitmezdim ama kibarca hoslanmadigimi soylerdim. Herkes beylik yazilari sevmek zorunda degil.
Fotosunu paylaşmadım etiket yaptım

Fotosunu paylaşmadım etiket yaptım
Fark etmez, o daha da sacma benim icin.
Storyde boyle bir lafla etiketlensem hosuma gitmezdi. Hepimizin sosyal medya kullanma alışkanlığı, tarzi farkli. Adamin rahatsiz olmasini anliyorum o yuzden.

Ama dediğim gibi bunu duzgunce ifade edebilirdi. Cekip gitmek fazla ve gereksiz bir tepki olmus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X