- 23 Ekim 2023
- 1.128
- 3.626
- 48
- Konu Sahibi yazarhanim35
Siz kendi iradenizle bunu yapabilirsiniz, 5 yıldır kullanmıyorum tavsiye ederim.Keşke toptan kapansa şu sosyal medyalar ne kdar çok aldatılma vesaire arttı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kendi iradenizle bunu yapabilirsiniz, 5 yıldır kullanmıyorum tavsiye ederim.Keşke toptan kapansa şu sosyal medyalar ne kdar çok aldatılma vesaire arttı
Iyi de konu sahibi yazi paylasmis. Hemen biri gormesin diye yapiyor diyerek adamda suc bulmak yanlis. Instagramda ne yazilar goruyoruz, yazar yerine biz utaniyoruz boyle cringe cringe seyler yazmis diye. Adam da boyle birseye etiketlenmekten cok rahatsiz olmus olabilir. Ben olurdum yani.Hayatında başkası olmasa bile aklında biri vardır onun görmesini istemiyordur. Asıl ergence davranan kendisi. Bir fotoğraf alt tarafı içinizden gelmiş paylaşmışsınız bunun için kalbinizi kıran erkek değer vermiyordur. Bunun diğer versiyonu da “nazar değer diye paylaşmak istemiyorum aşkım”![]()
Yazı derken nasıl yazı ama sanki 40 yıllık kocasıymış gibi bir yazıysa evet bende rahatsız olurdum. Sadece çok abartı bir yazıysa olabilir dediğiniz gibi. Onun dışında bu tarz fotoğraf paylaşılmasına böyle tepki veren insandan şüphelenilir.Iyi de konu sahibi yazi paylasmis. Hemen biri gormesin diye yapiyor diyerek adamda suc bulmak yanlis. Instagramda ne yazilar goruyoruz, yazar yerine biz utaniyoruz boyle cringe cringe seyler yazmis diye. Adam da boyle birseye etiketlenmekten cok rahatsiz olmus olabilir. Ben olurdum yani.
Mesele sizi bir yerden çıkarması değil ki sizi boylesine yok saymasıÇıkartmadı işte bir yerden onu belirttim takipleşiyoruz halen
Hayatında başkası olmasa bile aklında biri vardır onun görmesini istemiyordur. Asıl ergence davranan kendisi. Bir fotoğraf alt tarafı içinizden gelmiş paylaşmışsınız bunun için kalbinizi kıran erkek değer vermiyordur. Bunun diğer versiyonu da “nazar değer diye paylaşmak istemiyorum aşkım”![]()
“Git gide alışıyorum sana ve hiç bir alışkanlık bu kadar güzel olamazdı “Iyi de konu sahibi yazi paylasmis. Hemen biri gormesin diye yapiyor diyerek adamda suc bulmak yanlis. Instagramda ne yazilar goruyoruz, yazar yerine biz utaniyoruz boyle cringe cringe seyler yazmis diye. Adam da boyle birseye etiketlenmekten cok rahatsiz olmus olabilir. Ben olurdum yani.
Yazı derken nasıl yazı ama sanki 40 yıllık kocasıymış gibi bir yazıysa evet bende rahatsız olurdum. Sadece çok abartı bir yazıysa olabilir dediğiniz gibi. Onun dışında bu tarz fotoğraf paylaşılmasına böyle tepki veren insandan şüphelenilir.
MaalesefMesele sizi bir yerden çıkarması değil ki sizi boylesine yok sayması
Yoo bence iyi ki yapmış gercej yuzunu görmüş oldu adamın .paylaştığın yazı tam g.t kaldırmalık olmuş
hatayı bu cümle ile de yapmışsın
iişkinin başlarında kadın mutlaka biraz kendini tutmalı
duygularını hemen belli etmemeli
erkekler hemen bağlanan canlılar olmadıkları için sen ona bağlandığını belli ettiğinde
yada direkt söylediğinde hakikaten bi kıçları havaya gidiyor
gerçekten görmesini istemediği biri var mıdır yokmudur bunları bilmek imkansız tabi ama
hiçbir şey demeden silmesi tam hanzoluk
gerçek yüzünü görmek isteyene çook daha farklı yollarda var uygulanabilecekYoo bence iyi ki yapmış gercej yuzunu görmüş oldu adamın .
Adam demek ki başka kismetkerim kapanmasın kafasında biri .
Boş yere enerji harcamaz en azından.
Valla haklısın o konuda.gerçek yüzünü görmek isteyene çook daha farklı yollarda var uygulanabilecek
kimsenin poposunu gökyüzüne fırlatmadan yapmakta mümkün
böyle salaklara kendini brad pitt sandıracak hareketlere gerek yok
adam şimdi bu hanımefendiyi hep böyle hatırlayıp kendini bişi sanacak
nolur şu erkeklere kendini bişey sandırmayın ya
ben böyle 3 günlük adamların arşa çıkarılmasına sinir oluyorumValla haklısın o konuda.
Ben de bu birşey sandirma konusunda heralde doktora yapmış bir kadınım.
Uçuyorlar benim ex tayfa![]()
Fotosunu paylaşmadım etiket yaptımYa niye illa kismet kapanmasina yoruyor herkes? Tamam oyle olabilir tabii ki ama ben de benzer bir yaziyla fotom paylasilsa hoslanmazdim. Ha tabii bir anda susup gitmezdim ama kibarca hoslanmadigimi soylerdim. Herkes beylik yazilari sevmek zorunda degil.
Fark etmez, o daha da sacma benim icin.Fotosunu paylaşmadım etiket yaptım