• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süslü mutfak

$2013-07-16 23.23.42.webp :16::16::16::16::16::16::16::16:

ne cok meyva yiyosunuz diceksiniz dimi :9::9:
ama napayım dondurma yerine soğuk soğuk iyi gidiyor:34::34:

Eklentiler

• $2013-07-16 23.19.18.webp
    $2013-07-16 23.19.18.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 147
ne yalan soylim bacim ben dedim:)))ii o tabagini bitiyor ben ole seyler hazirlasam 4/3'u cope gider.kocamla bitiremeyiz bi de biz oyle ayni anda cok cesit yiyemiyoz yani mesela yiyosak bi seftali yaninda ne bilim iki kayisi filan bizim olayimiz o:))

ne yalan soylim bacim ben dedim:)))ii o tabagini bitiyor ben ole seyler hazirlasam 4/3'u cope gider.kocamla bitiremeyiz bi de biz oyle ayni anda cok cesit yiyemiyoz yani mesela yiyosak bi seftali yaninda ne bilim iki kayisi filan bizim olayimiz o:))
canım orda 1 seftali 1 armut 1 muz birazda üzüm var zaten.. yani yarım yarım yemiş oluyruz:9::9:
kuzum ben yapamam meyvasının o tabaklarında 3 te 2 sini ben yiyorum zaten:9::9:

ayy oruç oruç fena oldummm:1::1:ellerine sağlık canım ama ben o tabağı hazırlasam inan bir hafta da yiyemeyiz aslında çok kötü meyve alışkanlığımız yok bu akşam eve giderken mutlaka meyve alıyorum çok özendirdin beniii:1:

ayy oruç oruç fena oldummm:1::1:ellerine sağlık canım ama ben o tabağı hazırlasam inan bir hafta da yiyemeyiz aslında çok kötü meyve alışkanlığımız yok bu akşam eve giderken mutlaka meyve alıyorum çok özendirdin beniii:1:
yersiniz kız niye yemiceniz o tabaklarda her meyvadan birer adet var yani yarımsar yemiş oluyonuz:1:
begenmene sevindim canım:16::16:

merhaba arkadaşlar..
ben mutfakta ugrasmayı basit güzel seyler sunmayı cok seviyorum..(kilomdanda bellidir:1:)

bu yüzden bu topiği kendim için açmak istediğim içerisine kendi yaptıklarımı görsel olarak koymak istiyorum..
öncelikle basit meyva tabaklarından başlamak istiyorum...

eşimle kendime meyva hazırladıgımda tabaga bütün getirip yemeyi sevmiyorum onun için ufacık dokunuşlarla güzel seyler hazırlamayı cok seviyorum..:16::16:
belki sizlerde yapmak istersiiz diye görsel olarak paylaşmak istedim..

Eki Görüntüle 752772

Eki Görüntüle 752773

Eki Görüntüle 752774

Eki Görüntüle 752775

Eki Görüntüle 752776

Estağfrullah canım,daha başındayım ve kendimi geliştirmek için çok çalışıyorum hala:34:
Seninkilerde harikalar ellerine sağlık,kendi tarifimide gördüm mutlu oldum.
Bende görsellik ön planda olanlardanım,o yüzden mutfağının adınıda içindekileride sevdim.:16:

Eşim bu topiği görse ve ben ona her zaman ki meyve tabağından getirsem kafama atar yahu :)
Bende çok özendim akşam süslü tabak hazırlamam lazım ki adamın hem midesine olduğu kadar gözüne de hitap etsin :)
Ellerine sağlık hepsi çok çok güzel cancazım çok beğendim.

Elossa sen dur da ben geliştireyim kendimi hayatım

Son düzenleme:
Eşim bu topiği görse ve ben ona her zaman ki meyve tabağından getirsem kafama atar yahu :)
Bende çok özendim akşam süslü tabak hazırlamam lazım ki adamın hem midesine olduğu kadar gözüne de hitap etsin :)
Ellerine sağlık hepsi çok çok güzel cancazım çok beğendim.

Elossa sen dur da ben geliştireyim kendimi hayatım
canım beğenmene sevindim..
hazırla tabi adam sevinsin..
ama bişey diyeyimi dün ilk defa bu tabaklar bana eksi olarak döndü:1:
dün işten cıkınca evde temizlik yaptım oruç baya salladı iftardan sonrada devam ettim yorulmuşum eşim meyva istedi canım yorgunum getireyim kendin ye dedim olmaz ben öyle istemiyorum kesip verirsin şekillendirmesende olur dedim:1:
yok illa öyle istiyorum ee ben yorgunum o zaman ya hep ya hiç dedim hiiiiçççç dedi meyva tabagı hazırlamaktan yırttım:17::17:

canım beğenmene sevindim..
hazırla tabi adam sevinsin..
ama bişey diyeyimi dün ilk defa bu tabaklar bana eksi olarak döndü:1:
dün işten cıkınca evde temizlik yaptım oruç baya salladı iftardan sonrada devam ettim yorulmuşum eşim meyva istedi canım yorgunum getireyim kendin ye dedim olmaz ben öyle istemiyorum kesip verirsin şekillendirmesende olur dedim:1:
yok illa öyle istiyorum ee ben yorgunum o zaman ya hep ya hiç dedim hiiiiçççç dedi meyva tabagı hazırlamaktan yırttım:17::17:

Fena alıştırmışsın kocişi bizimkilerde öyle alışıp yoktan anlamazlarsa ne olacak :)
Ama ben olsam bende alışırım böyle tabağa :)

Fena alıştırmışsın kocişi bizimkilerde öyle alışıp yoktan anlamazlarsa ne olacak :)
Ama ben olsam bende alışırım böyle tabağa :)
canım ne coluk var ne cocuk var onlar olsa ugrasamayız zaten..
napayım evde bunlarla oyalanıyorum işte bebişim gelsinde babası yapsın bize böyle seyler

Ben de böyle şeyleri keyifle yaparım. Çok hoş.:109:
beğenmenize sevindim...:16::16:
topiğimde görsellikler olsun istiyorum isterseniz yaptıklarınızı paylaşabilirsiniz:34: memnun olurum

O günler de gelecek inşallah canımmmm :16:
inşallah canım inşallah..sabretmeye calışsakta sabırsızlıkla bekliyoruz o günleri:16::16:

beğenmenize sevindim...:16::16:
topiğimde görsellikler olsun istiyorum isterseniz yaptıklarınızı paylaşabilirsiniz:34: memnun olurum

inşallah canım inşallah..sabretmeye calışsakta sabırsızlıkla bekliyoruz o günleri:16::16:

Sabretmek bazen zor olsa da geçecek bu günler Allah'ın izniyle.
Dün akşam tabak hazırladın mı enişteye :)

Sabretmek bazen zor olsa da geçecek bu günler Allah'ın izniyle.
Dün akşam tabak hazırladın mı enişteye :)
inşallah canım yaa..
yok kuzum hazırlamadım dün onun geç gelme günüydü saat 2bucuk gibi geldi o saatten sonrada bişicik yapamam yani:19:
hem kırmızılarıda gördüm erkenden bu yüzden keyfimde yoktu acıkcası

inşallah canım yaa..
yok kuzum hazırlamadım dün onun geç gelme günüydü saat 2bucuk gibi geldi o saatten sonrada bişicik yapamam yani:19:
hem kırmızılarıda gördüm erkenden bu yüzden keyfimde yoktu acıkcası

En azından gördün kırmızıyı ahhh bende bir görsem :)
Üzülmek yok önümüzde ki maçlara bakacaz canımcım

Back
X