• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süslü mutfak

dün misafirlerim için iftariyelik hazırladıgım tabaklardan birisi bunu ancak cekebildim

$2013-07-25 19.52.31.webp $2013-07-25 19.52.42.webp

ayyyyyyyy bunlar çok güzel görünüyo zaten acıkmışım yapılırmı bu ama yaaaaaaaa :S

Canım o kase içindeki şehriye mi_?
evet canım tavuklu şehriye salatası ben renkli sevdiğimden dolayı tursu maydanız mor lahana havuç filanda koydum:)

hee bide yeşil biberli zeytini halka halka doğradım

Son düzenleme:
kasedeki tavuklu tel şehriye salatası ama içerisinde havuç mor lahaana yeşil zeytin turşu var..
börek= kıymalı üçgen börek galeta ununa bulayıp kızarttım
tatlı= muhallebili çikolata parçacıklı incir tatlısı:34:

gel gell bak sana neler yaparım bunlar nekiii ben daha neler döktürüyorum 5-6 kız olacaktık bişey istemediler bende bari her çeşitten olsun dedim..
:34:

Daha ne olsun doyurucu şeyler yapmışsın.

Sen döktürürsün bilmem mi becerikli hamarat dostum :)
İftariyelik tabağı ne zaman yaptın ya ben neden görmedim çok hoş görünüyor ellerine sağlık :)

Daha ne olsun doyurucu şeyler yapmışsın.

Sen döktürürsün bilmem mi becerikli hamarat dostum :)
İftariyelik tabağı ne zaman yaptın ya ben neden görmedim çok hoş görünüyor ellerine sağlık :)
belki bahsetmişimdir görümcemler yemeğe gelecekler diye o zaman yapmıstım canım..
2 yıl bitti 3. yılımızdayız görümcem ilk kez gelmilşti evime yemeğe bi güzel sofra döktürdüm sorma ama biz yemeği yerde yiyoruz o yüzden masayı cekmemşltşm hatta bu tabagı bile son anda yakaladım:1:

belki bahsetmişimdir görümcemler yemeğe gelecekler diye o zaman yapmıstım canım..
2 yıl bitti 3. yılımızdayız görümcem ilk kez gelmilşti evime yemeğe bi güzel sofra döktürdüm sorma ama biz yemeği yerde yiyoruz o yüzden masayı cekmemşltşm hatta bu tabagı bile son anda yakaladım:1:

Söylemiştin canım demek o akşamın iftariyeliği :)
Ahhh o sofrayı da görmek isterdim iftariyelik böyleyse sofra nasıldı kimbilir.
Görümce geliyor diye döktürürmüş bizim hamarat hatun :)

Söylemiştin canım demek o akşamın iftariyeliği :)
Ahhh o sofrayı da görmek isterdim iftariyelik böyleyse sofra nasıldı kimbilir.
Görümce geliyor diye döktürürmüş bizim hamarat hatun :)
ona gittiğimizde özensiz olur hatta kendine cagırır biz gelince kv desinde agırlardı bizi...
ben 2 sene sonra şükür kv ile evimi ayırdım ramazanda birleştik gene ama olsun öyle diye cagırmıştım görümceleri cok sasırdı kör kepçem bi görmen lazımdı:1:

ona gittiğimizde özensiz olur hatta kendine cagırır biz gelince kv desinde agırlardı bizi...
ben 2 sene sonra şükür kv ile evimi ayırdım ramazanda birleştik gene ama olsun öyle diye cagırmıştım görümceleri cok sasırdı kör kepçem bi görmen lazımdı:1:

Allah iyiliğini versin emi :)
Beklemiyordu böyle becerikli bir gelin tabii.
Eleştirecek kusur da bulamadıysa kendi kendini yemiştir şimdi sinirden :)

tabaklarınız çok şık görünüyor,ben de mutfakta süslü sunumları seviyorum. Eşime hazırlamış olduğum pazar kahvaltım:

$pazar kahvaltısı.webp

tabaklarınız çok şık görünüyor,ben de mutfakta süslü sunumları seviyorum. Eşime hazırlamış olduğum pazar kahvaltım:

Eki Görüntüle 791719
senintek kişilik kahvaltı sunumunda cok güzelcanım cok begendim...
seninde begenmene sevindim:16:
ama benim eşim tek kişilik kahvaltı sunumunu sevmiyo bu kadarcıkmı yedircen bana diyo delüüüü:16::16:

Back
X