- Konu Sahibi gullerdiyari
-
:asigim:canlar harikalar yaratıyorsunuz...süper bir görüntü..eminim lezzeti de muhteşemdir..rabbim nazarlardan korusun hem maharetinizi hem sizi hem de muhabbetinizi..ikinizi de çooooook sevooooorum..:asigim:
ellerine sağlık nefis görünüyor
oooo çok güzel gözüküyoo...
anammmm canim cekti yaa.. nolcak simdi mafoldumben
ben bugün gerekli malzemeleri aldım pasta taban falan.. ama burda pasta tabanlar düz.. nasıl köstebekleşcek... dağ gibi pasta yapamıycam mı ben:çok üzgünüm:
biraz daha açarmısınız nasıl yapsam şimdi.. ben hiç pasta yapmadım ki..( :smiley-cool:
oy yerim senin köstebek pastanı ben:)))
çok güzel görünüyo elerine sağlık
vayyy günlerdir bunu sayıklıyorummmmm
yok bunu görmem hiç iyi olmadı hemşommm taa oralardan gönderemezsinde ne yapsam
er-ca nın dediği gibi ekrandan mı alsam bi ıssırık ellerine sağlık şahane görünüyor
ben de yaptım bu akşam bu pastadan.. hemde kocişin doğum günü diye kendi elimle süpriz olsun diye..
ama benimki adam gibi köstebek olmadı uygun kabı tutturamadım. muhallebide pek bir topaklandı. damla çikolatada sıcakken attım diye eridi... üstünü süsledim püsledim ama garip oldu işte..
neyse yarıın garantili hazır yapılmış pasta alıyım:)))
bunu bir ara yine deniym idman oluyooo
kesince güzel olmuş içindekiler dışarı fışkırıyor... ama kocacım beğendi çok güzel dedi.. bide bizim burda pastatabanların bir katı kalın bir katı ince ince olan alta geldi ya bir cinns erimiş görüntüsü var.
amaaan neyse ben yine yaparım nasıl olsa ilk denediğim herşey hep böyle oluyor:)
gerçekten süper görünüyo ellerine sağlık:icecream:
öncelikle ikinizin de ellerine sağlık,süper gözüküyor.gecen sene d.gününde aşkıma süpriz pasta yapmıştım,çok gzldi,bu sene daha gzlini yapmalıyım:)hazır köstebek pasta karışımıyla kardeşime yapmıştık ama pasta tabanıyla şunu merak ediyorum çukur kaseye yerleştirirken kırılmaması için bişey yaptınız mı?ıslatmak gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?