Kekler - Pastalar Süslü püslü Köstebek pasta (resimli)

:asigim:canlar harikalar yaratıyorsunuz...süper bir görüntü..eminim lezzeti de muhteşemdir..rabbim nazarlardan korusun hem maharetinizi hem sizi hem de muhabbetinizi..ikinizi de çooooook sevooooorum..:asigim:

aman tatlim ne güzel seyler yazmissin böyle yaa:kedi:
bizde seni seviyoruz tatlimŞeniz
tatlim inan cok nefis bir tat mutlaka tavsiye ederimyerimseniben
eminim senin elindende kimbilir ne kadar tatli olurŞeniz
bu güzel sözlerin icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.

ben bugün gerekli malzemeleri aldım pasta taban falan.. ama burda pasta tabanlar düz.. nasıl köstebekleşcek... dağ gibi pasta yapamıycam mı ben :çok üzgünüm:

biraz daha açarmısınız nasıl yapsam şimdi.. ben hiç pasta yapmadım ki..( :smiley-cool:

oy yerim senin köstebek pastanı ben:)))
çok güzel görünüyo elerine sağlık

Son düzenleme:

canim bak simdi pastabanin bir katini alip orta tarafi altina gelecek sekilde cukur bir kaba yerlestiriyoruz.
köstebek halini bu sekilde aliyor zaten, icinede harcini koyduktan sonra ikinci parcayida alip üstüne kapatiyoruz.
bu sekilde beklettikten sonra cukur kabi ters cevirerek pastamizi cikariyoruz ilk resimde ayrintili olarak gösteriyor.
umarim aciklayabilmisimdir canim ilk resime bak canimyerimseniben
kolay gelsin sormak istedigin baska birsey olursa ggene yaz canim umarim begenirsinopuyorumnanaktan

vayyy günlerdir bunu sayıklıyorummmmm
yok bunu görmem hiç iyi olmadı hemşommm taa oralardan gönderemezsinde ne yapsam
er-ca nın dediği gibi ekrandan mı alsam bi ıssırık ellerine sağlık şahane görünüyor

ay kiyamam ben yaa hemen atla gel canim misafir ol gel bana pastalar yapayim sanaŞeniz
ama gelene kadarda orada aliver bir dilim canimyerimseniben
benimde yarin mi9safirim gelecek simdi bunu yapacagim insallah bak yarina beklerim senideŞeniz
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de yaptım bu akşam bu pastadan.. hemde kocişin doğum günü diye kendi elimle süpriz olsun diye..

ama benimki adam gibi köstebek olmadı uygun kabı tutturamadım. muhallebide pek bir topaklandı. damla çikolatada sıcakken attım diye eridi... üstünü süsledim püsledim ama garip oldu işte..
neyse yarıın garantili hazır yapılmış pasta alıyım:)))

bunu bir ara yine deniym idman oluyooo

tatlim üzme kendini eminim lezzeti güzeldir ama madem özel bir gün icine sinmiyecekse satin alirsin.:teselli:
ben buna benzer bir pasta daha önce yapmistim ama tabiki kac tane kap deyistirdim yok kücük geldi yok büyük geldi.
ama eminim tadi güzel olmustur.
bak simdi bende üzüldüm yazik okadar emek vermissin ama kesince belki güzel görünür istersen resmini cekip bizile paylasirsinyerimseniben
neyse canim insallah birdahaki sefere tam tutturursun ve bizimle paylasirsinvereliniortakopuyorumnanaktan

kesince güzel olmuş içindekiler dışarı fışkırıyor... ama kocacım beğendi çok güzel dedi.. bide bizim burda pastatabanların bir katı kalın bir katı ince ince olan alta geldi ya bir cinns erimiş görüntüsü var.

amaaan neyse ben yine yaparım nasıl olsa ilk denediğim herşey hep böyle oluyor:)

neyse canim insallah bir dahakine güzel bir sonuc alirsin:teselli:
birdahakine ince tarafini üste gelecek sekilde dene bakalim belki öyle daha iyi olur.
buradada cukolatali hazir pastabanlar üc katli oluyor ben iki katini kullandim.
ama begenip denemen cok mutlu etti beniŞeniz
eminim birdahakine cok güzel bir sonuc alacaksin canim ellerine emegine saglikopuyorumnanaktan

öncelikle ikinizin de ellerine sağlık,süper gözüküyor.gecen sene d.gününde aşkıma süpriz pasta yapmıştım,çok gzldi,bu sene daha gzlini yapmalıyım:)hazır köstebek pasta karışımıyla kardeşime yapmıştık ama pasta tabanıyla şunu merak ediyorum çukur kaseye yerleştirirken kırılmaması için bişey yaptınız mı?ıslatmak gibi...

oh oh canim negüzel askina kendi ellerinle yapmissinkaydirigubbakcemile5
insallah bu sene daha güzelini yaparsin canimopuyorumnanaktan
yok canim cukur kaseye koyarken birsey yapmadik sadece yavas yavas dikkatlice koyarsan kirilmiyor birazcik kirilsada zaten icine muhallebi falan koyunca o kadarda belli olmuyor ama fazla kirilmadi umarim dener ve begenirsin canimopuyorumnanaktan
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…