Susma & Kanal D

_vanilla_

o bir anne:)
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
5.512
9
156
Antalya
Sabahların sultanı olmaktan vazgeçen Seda Sayan, bambaşka bir programla izleyici karşısına çıkıcak. İşte programın içeriği ve detayları.
Yapımcılığını, "Objektif" adlı haber araştırma programını da hazırlayıp sunan Kadir Çelik'in üstlendiği "Susma", hafta içi her gün öğleden sonra kuşağında canlı yayınlanacak. Kadınların sorunlarından ve yaşanmış kadın hikâyelerinden yola çıkılarak hazırlanacak programda, cezaevlerinde, herhangi bir suçtan dolayı hapis yatan, suça bir şekilde bulaşmış kadınların yaşanmış hikâyeleri dramatize görüntülerle canlandırılacak.

SEDA Sayan'ın cezaevlerinde kadınlarla yaptığı röportajlarla olayların örgüsü daha da güçlendirilecek. Programda, canlandırma ve etkili röportaj görüntülerinin yanı sıra, stüdyo bölümünde, çarpıcı olayların aktörleri ve tanıkları Seda Sayan'la buluşarak, sürpriz konukların da katılımıyla olaylar masaya yatırılacak. Sayan, yeni programında, Etiler'de bir çöp konteynırında cesedi bulunan Münevver Karabulut'un cinayetini de ele alacak.

Seda sayanı çok itici buluyorum ben, bu programın altından kalkarmı o konudada endişelerim var aslında..Nedeni ise yıllardır, insanları eğlendirmiş, karşılıklı göbek atılmış, kakara kikiri bir programın ardından, reality bi programla karşımıza çıkacak...
Bakalım pazartesi başlıyacakmış, merakla bekliyorum, sırf meraktan izliyeceğim..

müge anlıya özenti
o program tutunca bu da böle bişey yapmaya ihityaç duymuş belli ama tutmaz

müge anlıya özenti
o program tutunca bu da böle bişey yapmaya ihityaç duymuş belli ama tutmaz

Haklısın arkadaşım,
Zaten sabahların sultanınını bitirende müge,
Karşınada koyamamış öğlen kuşağına koymuş...
Olan esra ceyhana oldu, sedanın sözü geçiyor kanal d de o kenid belirlemiştir saatinide..

canlı bi pprogram diil ve konuklardan biri münevverin babası...
kızlar bu konuklara çıkması için paramı veriolar.....

Popo sallamadan Seda Sayan asla iş yapmaz..
Öyle döpiyes giymekle,ağız burun yamulmakla,saçları düz taramakla olsaydı,Ooo..
İzdivaç programı yapsın bence :delphin:

Popo sallamadan Seda Sayan asla iş yapmaz..
Öyle döpiyes giymekle,ağız burun yamulmakla,saçları düz taramakla olsaydı,Ooo..
İzdivaç programı yapsın bence :delphin:

dimi ya ne güsel yazmışsın vallaaa...
''anaaaamm nörrdünüz gggııııı'' demeden program yapamazki bu kadın..
tutmazda zaten kalkar 2 aydan...

tutmaz bu program
seda sabah programında daha iyiydi
yakışmıyo kardeşim.ciddiyet bu kadına
açık saçık giymeden yapamz ..bu.kaydirigubbakcemile3

tutmazsa başka türlü programla geri gelir ekrana ..kurtulamadık gitti sabah kurtulduk diordum öğlenden sonra karşımıza çıktı. ama olsun körler ülkesinde şaşaılar padişah olur ESRA CEYHANDAN iyi bu seda

Back
X