Susma & Kanal D

vay be ramazanda bile göğüs,sırt dekoltesini bırakmayan

süper miniler giyen seda hostes gibi karşımıza çıkmaya başladı.

ahh reyting sen nelere kadirsin.

en güvenilirmiş 20 yaşında yakışıklı bir oğlum olsa bu kadına hiç güvenmezdim valla:))

Yapımcılığını, ’Objektif’ adlı haber araştırma programını da hazırlayıp sunan, usta gazeteci - televizyoncu Kadir Çelik’in üstlendiği "Susma" programında, Münevver Karabulut cinayetinin perde arkasıyla ilgili iddialar gündeme getirildi.

Süreyya Karabulut'un Hayyam Garipoğlu'ndan 3 milyon euro kan parası istediği konusu gündeme gelmiş ve kamuoyunda şok yaratmıştı.

Baba Karabulut, bu parayı kızının adına bir okul ya da dernek kurmak için istediğini yineleyerek öncelikli şartının Cem G.'nin teslim edilmesi olduğunu belirtti.

Bu arada Cemil Baran, Süreyya Karabulut ile yaptığı görüşmenin yanısıra Hayyam Garipoğlu ile görüşmesini de kaydettiğini belirtti.

ıŞTE CEMıL BARAN'IN ÇARPICI ıDDıALARI

Cemil Baran'ın Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili konuşmaları ekran başındakilerde de şaşkınlık yarattı. Baran'ın, cinayetin perde arkasıyla ilgili iddiaları arasında, Cem G.'nin ortaya çıkmasıyla tüm ailenin ve yanında çalışanların da tutuklanacağı yer almaktaydı. Cemil Baran, Cem G.'yi ailenin sakladığını bazı korkuları nedeniyle ortaya çıkarmadıklarını belirtti.

Cemil Baran, ailenin Cem'i teslim etmemelerinin öldürülmesinden ve tüm ailenin içeri alınmasından korktukları olduğunu belirtti.

HEPSı BıRDEN ROL ALDI!

Cemil Baran, "Kesinlikle bu Cem G. teslim olduğunda, tek bir Cem G. değil, bütün başrol oyuncularının hepsi çıkacak. Özellikle ölü veya öldürülürken Münevver'in elinde, tırnak içinde, anne ve babanın da doku örnekleri var. Ya o olayın içindelerdi ya da o kızı orada canlı canlı kesiyordu. O. ıki bundan sonra sülalece komple Garipoğlu ailesi, ama figüran, ama başrol, hepsi birden rol aldığından, hepsi birden ağır ceza alır" dedi.

TESLıM ETMEK ıÇıN BEKLıYORLAR!

Cem G.'nin akıl hocaları olduğunu ve Af Yasası'nı beklediklerini iddia eden Cemil Baran, "Ortam bekliyorlar" ifadesini kullandı.

Cemil Baran, Hayyam Garipoğlu'nun tepkisini anlatırken Süreyya Karabulut'tan çok korktuğunu ve hedef gösterildiğini düşündüğünü ifade ederek "Bir işe düştük ya işte. Allah kimsenin başına vermesin" dediğini anlattı. Baran, Hayyam Garipoğlu'nu da kasete aldığını ancak ekranın karanlık çıktığını belirtti.

AKIL HOCALARI OLMASA PARAYI VERECEKTı!

Süreyya Karabulut, Cemil Baran'a programda, "Peki ben 3 milyon euro parayı istedimde Hayyam Garipoğlu, vereceğim mi dedi, yok mu dedi?" şeklinde bir soru yöneltti. Hayyam Garipoğlu'nun bazı akıl hocaları olduğunu ancak o kişilerden akıl alana kadar kendisinin Süreyya Karabulut ile aracılık yapmasını istediklerini anlatan Cemil Baran, "Önce akıl hocalarından akıl alana kadar, 'Cemil görüşelim, Cemil şöyle olacak'. Ondan sonraki akıl hocalarından aldığı necazete göre 'yok kardeşim' O da şu 3-5 gün içinde. Hayyam Garipoğlu'nun o kadar aklı olsa vallahi billahi tuvalete gitmez! Hocalarından akıl almadan vallahi tuvalete bile gitmez" diye konuştu.

BENı NıYE KOVMADIN?

Cemil Baran, Süreyya Karabulut'un 3 milyon euro para istediğini ve Balat'taki bir banka şubesinde hesabı olduğuna kadar konuştuklarını anlattı ve baba Karabulut'a sert çıkarak "Bu işte senin hiç suçun yok mu? Niye vurmadın silleyle suratıma. 'Kalk lan şuradan, bana para mı teklif ediliyor' diye beni niye kovmadın? Niye bana 15 gün 'Benim 3 milyon eurom yattı mı?' Sanki dün akşamdan yatmış da sabahtan istenecek gibi. Niye söylemedin bana ya? Bana açtın dedin ki 'Balat şubesine niye yatırılmamış, Cemil çantayla mı gelecek, 3 milyon euro nasıl gelecek?'" şeklinde suçlamalarda bulundu.

YEDı SÜLALESı BıLıYOR NEREDE OLDUĞUNU!

Cemil Baran, Garipoğlu ailesinin ve yanında çalışanların Cem'in nerede olduğuyla ilgili bilgilere sahip olduklarını ileri sürerek "Hayyam Garipoğlu'na artık bu filmi bitirin, bu adamı teslim edin. Kesinlikle buna yurtdışı gibi bir yerde buna para kaynağı gitmiyorsa, buna yardım gitmiyorsa, bu adam bir gün bile kalamaz. ıstediği kadar yabancı dili olsun" şeklinde konuştu.

"SÜREYYA BEY'ıN YARA ALMASI ıSTENıYOR"

Seda Sayan, gizli kamera görüntülerinin kendilerine ulaşmasına karşın etik bulmadıkları için yayınlamadıklarını ifade etti ve "Bunlar bizi bağlamıyor. Biz suçlunun peşindeyiz. Ben yine bir şeye inanıyorum ki burada Süreyya beyin yara alması, toplum içinde. Çünkü toplum bu işin peşine düştü, hepimizin uykuları kaçıyor... Herkes doğruları konuşsun" diye konuştu.

HAYYAM GARıPOĞLU, ÇOCUK GıBı SEVıNDı!

Kendisinin bir gazeteci olduğunu ve bu nedenle olayı takip ettiğini anlatan Cemil Baran, Hayyam Garipoğlu'na Süreyya Karabulut ile yaptığı görüşmeyle ilgili kaseti izlettirdikten sonraki Garipoğlu'nun tavrını şöyle anlattı:

"Sanki çocuk oyuncağını kaybediyor da sonradan oyuncağını bulmuş kadar sevindi."

MAHKEMEYE VERSEM ZATEN ALACAĞIM PARA VAR

Süreyya Karabulut, bu esnada konuşmalara müdahale ederek zaten kendisinin dava açması halinde Garipoğlu ailesinden alacağı bir para olduğunu belirterek "Ben burada kayıtsız şartsız katil teslim edildikten sonra, kesinlikle" diyerek paranın peşinde olmadığını ve o kasette de söylediği gibi öncelikle katilin bulunmasını şart koştuğunu, 3 milyon euroyu da helallik olarak istediğini ve bunu hayır için kullanacağını anlattı.

"Benim kimseden çekindiğim yok" diye konuşan Süreyya Karabulut'un sözlerinden sonra Cemil Baran, Süreyya Karabulut'un son günlerde kendisine Balat'ta hesabı olduğunu ve paranın oraya yatırılmasını istediğini öne sürdü. "Ben dedim ki 'Abi bunlar önce ılımlı, parayı yatıracaklar' Eğer bu parayı yatırsalardı vallahi billahi yemin ediyorum. Kaset maset kalmayacaktı, ben de çekip gidecektim" ifadesini kullandı.

ıSTESEYDıM HAYYAM GARıPOĞLU'NA SATARDIM!

Cemil Baran, bu aracılık işinde kendisini hiç bir maddi çıkarı olmadığını da vurgulayarak eğer böyle bir amacı olsa, kasetleri Kadir Çelik'e değil Hayyam Garipoğlu'na götürüp satabileceğini belirterek kullanıldığı şeklindeki yorumları da kabul etmedi. Hayyam Garipoğlu'nun kendisinden kasetleri istediğini ancak para teklif etmediğini ifade eden Cemil Baran, "Belki istesem...Benden alamaz ki vermem ki. Bana şöyle birşey teklif etti: 'Biz seninle hemşeriyiz, ortak dostlarımız var zaten Cem'in durumu bugünlerde kesinlik kazanacak. Zaten anası babası mağdur durumda, yav dedi efendim, şöyle böyle' ben o zaman olayı kestim Hayyam Garipoğlu ile. Zaten Süreyya abiyle de konuşmalarımızda daha son düne kadar, yarına kadar 3 milyon euro istiyordu... 3 milyon euro Süreyya abi Balat şubesine yatırılmasıyla para istedi" şeklinde iddialar ortaya koydu.

Baran, Süreyya Karabulut ile 3-4 kez yüzyüze, bir çok kez de telefonla görüştüklerini söylerken baba Karabulut da benzer ifadelerle doğruladı.

KAPICISINA KADAR YARGILANACAKLAR!

Cemil Baran'ın birbirinden ilginç iddiaları arasında Cem G.'nin de akıl hocaları olduğu vardı. Baran, "Cem G.'nin akıl hocaları, isteseler de istemeseler de teslim edecekler. Teslim etmemelerinin tek sebebi, eğer bunu teslim ederlerse bütün aile yargılanacak. Kapıcısı da dahil. Hepsi oyunun içinde!" ifadesini kullandı.

KENDıSı DE 150 BıN DOLAR PARA ALACAKTI!

Süreyya Karabulut, "Benim gizlim saklım yok, ben haklıysam haklıyım, suçluysam suçluyum. Bunu söylüyorum ben... Cem Garipoğlu teslim edilecek, 3 milyon euro yatırılacak, kızıma hayır işleri yaptırılacak, okul yaptırılacak" diyerek Cemil Baran'ın da bu arabuluculuktan 150 bin euro para alacağını öne sürdü.

Bunu kabul etmeyen Cemil Baran, kasetleri delil göstererek "Ben 150 bine euro alacak olsam, sana 3 milyon euro getittireceğime Hayyam Garipoğlu'ndan 500 bin euro alır, gider, sana da eyvallah derdim" şeklinde konuştu.

MÜNEVVER CıNAYETı BUZDAĞININ GÖRÜNEN YÜZÜ

Cemil Baran'ın ekran başındakileri şaşırtan iddiaları bununla da bitmedi. Cem G.'nin teslim edilmesinden sonra bir çok olayın çorap söküğü gibi ortaya çıkacağını söyleyen Baran, şu ilginç ifadeyi kullandı:

"Sülale yargılanacak, kapıcısına kadar ya! Sülale, sülale! Ana, baba, Hayyam, dede, nene!"

Bu kesin ifadeli sözler karşısında şaşıran Seda Sayan, bu esnada söze girerek "Senin çok bildiğin var ya!" dedi. Cemil Baran, bu kez geri adım atarak "Ya ben çok bilmiyorum" ifadesini kullandı.

Sayan'ın "Korkuyor musun?" sorusuna "Kimden? Ben Allah'tan başkasından korkum yok" yanıtını veren Cemil Baran'ın bir diğer şaşırtıcı ifadesi ise şöyleydi:

"Bu olaylar var ya, bu olaylar şu anda, Münevver'in öldürülmesi buzdağının üst kısmı. Ey babam ey, o buzdağının altında neler var daha neler, neler var!"

HAYYAM GARıPOĞLU'NA KASETı ıZLETTıĞıNDE NELER DEDı?

Süreyya Karabulut'u gizli kameraya çektikten sonra Hayyam Garipoğlu'nu da çektiğini ifade eden Cemil Baran, Hayyam Garipoğlu'nun, kaseti izledikten sonra Süreyya Karabulut için "Abi bu adam bizi rezil etti. Her seferinde bizi hedef gösteriyor. Her seferinde şöyle ediyor" şeklinde konuştuğunu öne sürdü.

Bir kaç gün sonra ise Hayyam Garipoğlu'nun kendisini arayarak başka kaset olup olmadığını sorduğunu ileri süren Cemil Baran, "Hayyam Garipoğlu'na şunun için üzülürüm, hiçbir yeğenin işlediği , şayet kendisi bu işin içine katılmadıysa, o adam için üzülürüm" ifadesini kullandı.

CEM'E KESıNLıKLE ıLETıŞıM KULLANILMADAN YARDIM EDıLDı

Seda Sayan'ın araya girerek "Ama sen bu ailenin hepsi bu işin içinde dedin demin" sözleri üzerine Cemil Baran, "Hepsi içinde. Hepsi içinde olmasa, Cem G. 180 gün nasıl saklansın? Dolaylı yollardan, tabi iletişim kullanılmadı, kesinlikle iletişim kullanılmadı. O zaman ben açık ve net konuşayım, Hayyam Garipoğlu'nun yanında çalışanları, akrabaları, vesairesi, yakın dostları veya orada bayisi, dolaylı yollarla buradan yakınları, işçileri, tanıdıkları kaç sefer yurtdışına çıkmış? Rusya'ya Amerika'ya kaç sefer gitmiş gelmiş" şeklindeki sözleriyle de bir başka iddiayı öne sürmüş oldu.

CEMıL BEY BENı ARADI BULDU

Süreyya Karabulut, Cemil Baran'ın gelip kendisini bulduğunu anlattı ve kendisinin de şartlarını ortaya koyduğunu söyledi. "Olursa ama illaki olacak diye bir şey yok" ifadesini kullanan Süreyya Karabulut, "Ben evladımı kaybetmişim" dedi.

Cemil Baran, "Parayla buna kimlik de çıkarılır, estetik de olur, bu yeni düzende orada kalıp isminin Cem değil de Cenk olarak veya James olarak değiştirir de evlenir de barklanır da hiç kimse de bulamaz" sözleri üzerine Seda Sayan müdahale ederek "Sen niye biraz önce dedin ki bir kaç güne kadar çıkacak ortaya dedin?" sorusu üzerine şöyle konuştu.

"Hayyam Garipoğlu, bu işten çok rahatsız. Çok acayip bir baskı var. ışte bu 'Teslim edilecek'!"

Cemil Baran, Hayyam Garipoğlu ile konuşmasında Cem G.'nin nerede olduğunu bilmediğini belirttiğini söyleyerek "Cem teslim edilirse kendisi de alınacak, avradı da alınacak, Hayyam da alınacak, önce dedesi de alınacak, sen de göreceksin" ifadesini kullandı.

AKIL HOCALARI OLMASA O PARAYI VERECEKTı!

Hayyam Garipoğlu'nun akıl hocaları olmasa 3 milyon euroyu şimdiye kadar Süreyya Karabulut'a vermiş olacağını ileri süren Cemil Baran'ın sözleri üzerine Süreyya Karabulut, zaten hukuken anne-baba olarak böyle bir hakları olduğuna vurgu yaptı ve dava sürecinde böyle bir durum olduğunu söyledi.

BAŞKA BıR ıDDıA DAHA!

Cemil Baran, kendisinin Nişantaşı'nda yaptığı araştırmalar neticesinde bazı bilgilere ulaştığını iddia ederek Süreyya Karabulut'u çileden çıkaran bir iddiada bulundu.

"Cem'in konumu ne ki senin evine rahat rahat girip çıkıyordu yahu?" sözleri üzerine kendisini tutamayan acılı baba Süreyya Karabulut, "Terbiyesizlik yapma, kim söyledi bunu?" diyerek tepki verdi.

Cemil Baran, bu kez "Senin kızını acilin arkasında arabayla bırakıp gidiyor muydu gitmiyor muydu?" şeklinde bir başka iddiayla ortaya çıktı.

Süreyya Karabulut'un "Bana bunu ispatla" sözleri üzerine Cemil Baran, "Yarın bana bir kamera ver. Şişli Etfal'in orada Cem G'nin, Münevver'i oraya araba ile getirdiğini ispatlayacağım" şeklinde konuştu.

Bu sözlere çok sinirlenen Süreyya Karabulut, "Bana ispatla bunu!" diyerek sert çıktı.

HELALLıK VERECEK!

3 Eylül'de Hayyam Garipoğlu'nun şirketi önünde bir eylem yapacağını açıklayan Süreyya Karabulut'un kendisine paranın yatırılması karşılığında eylemden vazgeçeceğini söylediğini iddia eden Cemil Baran'ın bu sözleri üzerine acılı baba şunları söyledi:

"Ben parayı ne için istiyorum; benimle helalleşecek. Benim kanımdı, kesti attı çöpe... Ana ağlıyor. ıslam'da helallik varsa, medeni şekilde evet o parayı verecek...Hayyam Garipoğlu, bu ülkede başı dik gezmek istiyorsa, anasından helallik istiyorsa, Süreyya-Nagihan Karabulut'tan helallik istiyorsa bir okul veya hastane yaptıracak."

CEM'ıN YAKALANMASINDA BEN DE OLACAĞIM!

Gizli çekim yaparak arabulucuk rolüne soyunan Cemil Baran, kasetleri satmak yerine Kadir Çelik'e getirdiğini belirterek şöyle konuştu:

"Ben bu işin içinde yer aldım. Cem'in yakalanması olayının içinde ben de olacağım. Güvendiğim yerler var, bana verilen sözler var. Açık ve net söyleyeyim, Cem G.'nin yakalanması olayının içinde ben de olacağım."

Televizyon Gazetesi

yok sedalık bişey değil mügede bu konuda ayrı bi yetenek var rakip olmak istedi ama çok zor arkadaşlara katılıyorum takım giiymekle olmaz böle yapmacık geliyor
keske böle seri katil bulma değilde yardım programı filan yapsaydı daha çok tutabilirdi
ama aynı dosyalar aynı cinayetler bilmiyorum ben çok sıkıldım

Bİri su konuşan adama Osmanlı yargı sistemiyle değilde Anayasayla Türkiyede hukukun sağlandığını anlatmalı.
NE saçmalık ya Çok üzgünüm çoook

Bİri su konuşan adama Osmanlı yargı sistemiyle değilde Anayasayla Türkiyede hukukun sağlandığını anlatmalı.
NE saçmalık ya Çok üzgünüm çoook

kesınlıkle katılıyorum ama turkıyede kı cezalarda hıc caydırıcı degıl bence artık bu cezalrı duzenlemelıler
ayrıca munevverın babasını ılk cıktıgından berı hıc samımı bulmuyorum ya hıc ıcı acımıyor yada acısından nasıl davranacagını bılmıyor haklıyım dıye bu kadar cok konusursan gun gelır haksız duruma dusersın

birde Surayya ya nasil yalakalik yapiyor Seda adam gelmez falan diye hep onun tarafinda samimiyetsiz Seda sana yakismadi bu format sen SIKILMAdin mi git liselerin onlerine belki Onursan dan genc bir liseli bulursun olmadi kresler anaokullari var birak bu programi muge gibiler yapsin

bence sıfır reyting alır ve yayından kaldırılır sabah programı reyting almayınca careyi bunda buldu ama buda tutmaz çünkü cok yapmacık ve hiiç inandırıcı değil

FLAŞ!.. SEDA SAYAN’IN PROGRAMINA YİNE CEZA GELECEK!.. SAYAN’IN “SUSMA” İSİMLİ PROGRAMINDA HAFTA BAŞINDAN BERİ “MÜNEVVER” OLAYI “BOMBA” GİBİ İŞLENİYOR!.. ASLINDA MÜTHİŞ RATING ALMASI LAZIM AMA İNANILMAZ ŞEKİLDE SADECE 10 SHARE’LERDE KALIYOR!.. BU DURUM HERHALDE YAPIMCILARI DA PANİĞE YÖNELTTİ Kİ, BANDA ÇEKİLEN PROGRAMI “İYİ ELDEN” GEÇİRMEMİŞLER BUGÜN!.. GAZETECİ CEMİL BEY’DEN AKIL ALMAZ TEHDİTLER, HAPİSLERDE SÜRÜNDÜRME TEHDİTLERİ V.S V.S HİÇ KESİLMEDEN YAYINLANDI. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!.. 3/9/2009 16:06
seda_sayan_sarisin_k.jpg
P { margin: 0px; } [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Geçen sezon trilyonlar ceza kesilmişti Seda Sayan’ın programına...[/FONT]
[FONT=Times New 
Roman, Times, Serif]Sonuçta, bilindiği kadarıyla yapımcısı Sinevizyon’la mahkemelik olmuştu Sayan... Ve bu sezon ise yapımcı olarak Kadir Çelik’le çalışıyordu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Kanala kesilen cezalar ise yapımcı Sinevizyon’la Kanal D arasında problem olarak halen devam ediyor.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]İşte bu arada...[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Seda Sayan, “Susma” isimli programa başladı bu sezon...[/FONT]
[FONT=Times New 
Roman, Times, Serif]Hafta başından beri “Münevver olayı”nı “bomba” gibi işliyor Seda Sayan...[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Ama müthiş rating alması gerekirken, beklenirken, 10 share’ler civarında kalıyor. Bu inanılmaz bir durum... Herhalde programın yapımcısı Kadir Çelik, saçını başını yoluyordur, “Bundan iyisi daha ne olabilir” diye... Çünkü böyle bir olayla 10 share’de kalıyorsa, daha sonra normal bir vaka’da ne olacak?..[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, 
Serif]İşte bu haksız ratingler sonucu herhalde paniğe düşülmüş ya da aceleye gelmiş olacak ki, bugün banda çekilmiş bölümde inanılmaz hatalar vardı.[/FONT]
[FONT=Times New 
Roman, Times, Serif]Gazeteci Cemil bey’in alenen tehditleri açık açık yayınlandı.(Hapislerde süründürmekten tutun da!!!) Banta çekilmesine rağmen, 3-5 kez tekrar edilen bu tehditler yayında nasıl olduysa aynen kalmıştı.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, 
Serif]Rtük’ün ceza vermeme şansı yok... Zaten bu grupla ilgili daha detaylı inceleme yapıldığı biliniyor. Ama bu kadar kör gözüm parmağına olunca (bant çekim olmasına rağmen) cezaya da davetiye çıkarılmış oluyor.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif](Not: Belki de kaset geç geldi. Kanal D’nin denetçileri izleyemeden program kasedini yayına vermiş olabilirler)[/FONT]

iyi de bu adam programda baya birşey bildiğini bu olayın çözümünde kendisininde içinde olacağını söyledi. konuştuklarını hiç bir makam neden dikkate almıyor? adam resmen orada açık açık anlatıyor..

bugünde bir ara baktım iki dakika tahammül edemedim.

seda sahte şeyh ,mürit olaylarına girmiş.

SUSMA çok SAÇMA...........

iyi de bu adam programda baya birşey bildiğini bu olayın çözümünde kendisininde içinde olacağını söyledi. konuştuklarını hiç bir makam neden dikkate almıyor? adam resmen orada açık açık anlatıyor..

Haklısın valla bende aynı şeyi söyledim dün. Adam resmen yer söyledi, kesin olarak orada tutuluyor dedi. ailesi saklıyor dedi. ama nasılsa hergünde yayındaydı bende anlayamadım. CADIARZU

evet program kalkıyor :umursamaz:

cidden mi kalkıyormu susma

yapsın o göbekli program tutar gerçi onunda suyunu çıkardı ama

mesala e tv de ellen diye bi hatun var aslında onun formatını alsa ben ce çok daha iyi olur

En başından belliydi ömrünün uzun olmayacağı..
Seda şişik dudaklarını kabarta kabarta PPPepsiiii demeye devam etsin, o reklamın da yayından kalkması an meselesidir..

bugün 1-2 dakika bakayım dedim abowww...bu seferde münevver olayında bir anda ortaya çıkan o gazetecinin hayatını konu alıyorlar.. iyice saçmaladı program. esra ceyhan 'ın son programlarına döndü....

çakma bi müge anlı ile tatlı sert olmuş ... ama bunun çakmasıda çok saçma sapan bi şey olmuş.... kabul etsin bunu beceremedi işte... bence programı aynı kalmalıyıdı çaktırmadan yavaş yavaş bu yöne geçiş yapmalıydı... eğer çok bu tip program yapmak istiyorsa....o zaman belki tutabilirdi...canlı olması şart banttan olmuyor yani bacıııım

Tahammül edilebilir bi yayın değil bu ya konuları zaten çok bilindik bide bu Seda karısı dün programda bi kadın vardı neyi tartışıyolar hiç bilmiyorum bi soru soruyo daha kadın cevaplamadan bi soru daha hep böyle yapıyo kısa kısa cvplar aldığı zaman hemen bi soru daha soruyo uyuz gerizekalı acayip kıl oluyorum kendinede programınada :mymeka:

Back
X