gıttılermı ? evdelermı hala
acıkcası bana olagan seyler gıbı geldı ama..
Burdalar.. Kasimin dördüne kadar
kızına gıt deyınce ne dedıler:44::44:
bence sabırlı ol nasılsa 3 hafta cekıyosun onlar kotu oldukca sen ıyı olmaya calıskı anlasınlar hatasını
2-3 hafta daha idare etmeye çalış. Unutma yaşlılar, bir gün bizde o durumda olabiliriz. Biliyorum aynı evde olmak çok zor ama katlan bir süre yoksa mutlu olamazsın eşinde bir süre sonra ''onlar benim ailem'' demeye başlar.
Yakında olsa sürekli gelirler dert, uzakta olunca gidince gitmek bilmezler.
Aslına bakılırsa ben susma taraftarı değilim, saygı çerçevesinde söyleyeceğini söylenmeli, bazı insanlar halden, hareketten anlamıyor.
Nasılsa bişe demiyor diye olabildince istediği lafı, hakareti ediveriyorlar.
Bence susulmamalı tepki verilmeli, çek çek nereye kadar.
Sinir sahibi olduktan sonra konuşmanın hiç bi anlamı olmuyor maalesef. Geçmiş bi perde gibi hep insanın gözünün önüne geliyo
Aynen.. Su an ayni o durumdayim.. Sustum sustum, sinir sahibi oldum, yine iyi davranmaya calisiyorum, yaranamiyorum.. Ve bütün gecmis icimi kemiriyor..
Evet yaslilar!! Evet bir gün bizde o durumda olabiliriz!! Ama ben ASLA gelinime onlarin bana davrandigi gibi davranmam.. Ve benim onlar gibi 3 kizim ve 1 oglum olsa. O 3-4 haftada hepsinde kalirim.. Sadece oglumda degil..
Esimde bana öyle birsey diyecek olursa, bir dakika düsünmem, kizimida alip arkami döner giderim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?