susmak istemiyorum artık

E

EU1

Ziyaretçi
ay çok mu abartıyorum acaba kaynanama sinir oluyorum evleneli 10 ay oldu hemen hamile kaldım el memleketi zaten alışamadım hamilelik sorunları aileden uzaksın köye alışmaya çalışıyosun zor bi hamilelikti ve sağolsun hiç yardımı olmadı bi ara sıra yüzsüzlük yapıpda yemek yapmazsam yemek yapardı okadr karnım burnumda herişi ben yapardım demezdi şu kıza yardım ediyim yaşlılığını bahane eder ama köy işlerine ahıra gelincede hanfendi 18lik doğurdum şimdide bişeylere karışmaya çalışıyo hayır eşime sevgimden dolayı sesimide çıkaramıyorum emzik verdiğğime pişman etti benm maksatım uyurken sallanmadan kendi kendine uyumasını sağlamaktı hanfendi reçellere bandıra bandıra uslu dururken bile ağzına tıktı şimdi bebeğim müptela oldu istiyo vermezsen huzursuz oluyo dışarı çıkarmama karışıyo sivilce oldu bebeğimde güya mundarlık kaparmış sığır gözüyle yıkanması gerekiyomuş çocuk gerneşiyo onuda ketan diye bi kumaş varmış ona yatırıp yuvarlamak gerekiyomuş ben hastanedeyken eski tahta beşikler olurya ondan yaptırmışlar bebeği yatırmaya kalktı bağladı ona bi güzel sesimi çıkaramadım hıncımı eşimden alıyorum of of nekadar susmam gerekiyo eşimi sevdiğim için iş bulmadan evlendik hla işi yok ve ben bi müddet daha onlarla oturmak zorundayım susmaktan bıktım ama
 

JJuLiEtt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
11.598
68
bence abartmıyorsun canım
ketanla sığır gözüde noluyoo :uhm:
sakın öyle seyler yapmasına izin verme
eşine söyle annesine desin herseye karısmasın öyle :kızgın:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1930 gün geçti.

nurgunhan

2. melegini bekliyor :)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
1.342
31
40
valla peygamber sabrı diyorum başka bişi diyemiyorum..sen güzellikle otur konuş baktın anlamıyor eşinle konuş kırmadan düzgünce anlat oda anesiyle konuşuversin bir zahmet..bebeğine sen sahip çıkacaksın güzelim koruyacaksın kollayacaksın onun sorumluluğu sende.. Allah korusun hasta olsa annesi hasta etti derler..o zaman yanlış bulduğun hiç birşeye izin vermeyeceksin. bu kadar pasiflik niye..böyle durursan karışanda çok olur yanlış yapanda..Allah yardımcın olsun
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2229 gün geçti.

E

EU1

Ziyaretçi
bebişi kucağına veriyorum işim olunca azcık ağlasa karnı aç bunun diyo aç olsa getirip bırakmam heralde ağlasa altını değiştir ondan durmuyo diyo sanki ben bilmiyomuşum gibi bana cahil muamelesi yapıyo emziği reçele resmen bandırıyo çocuğun ağız yüz yapış yapış oluyo yok bunun kafası sıcak ateşi var diyo halbuki döşüne dayıyo çocuğu kazağa sürtünce kafasını tabi sıcak olcak yok anlatamazsınki dışarı götürsem hasta etceksin diyo benden daha fazla kimse düşünemez heralde bebeğimi ama yok delircem valla
 

ademel

mutluluğun doruk larında
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
2.591
2
allah sabır versin canım
benim kayınvalidem de sürekli ağzına emzik verdi
normal sakin duran çocuğa niye verirler anlamam
şimdi ben o alışkanlığından kurtarmaya çalışıyorum
o çok şükür reçele batırmadı
senin ki nin yanında benim ki melek gibi kalmış:Saruboceq:
 

watergirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2008
531
0
ay canım cok uzuldum valla bence o ne yaparsa yapsın ipler senin elinde biraz sakinles cunku ofkeyle kalkan zararla oturur once kocanla konus en dogrusu bu ve cocuk senin cocugun tatlım kimsenin senin isteginin dısında bişey yapmasına izin verme bence bide işin gercegi zor gercekten annen olsa daha farklı olur ama kocanın annesi olunca durum deişiyor
 

ademel

mutluluğun doruk larında
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
2.591
2
canım sen düşüncelirini söyleyemediklerini buraya yaz yaz ferahla
insan içine ata ata hasta olur valla
 

çelik198408

Çok mutlu
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.602
213
37
Allah sabır versin canım aynı evde olmak çok zor ama gerçekten taviz tavizi doğurur eşinide bence hiç arada bırakma bi şey yapabileceğini zannetmiyorum kimse yokken tavrını belli et bence eşin yanında olursa annesini tutmak zorunda kalır mesala reçele batırmayacaksın bidaha de karşı gelirse çıkış inan siner biraz korkut ve beni elieştirenler olabilir senle ilgili bişey olsaydı yemeğine temizliğine karışıyo olsaydi dayan onlar yaşlı sabretmelisin derdim ama çocuğundan taviz verme sadece anne deyip geçiliyo ama bi hayat şekillendiriyoruz onlar bizim korumamıza muhtaç ben çocuğum mevzu bahis olunca gerekirse eşimide ailesinide kendi ailemide kırarım kusra bakmasınlar

sen yinede bana bakma istersen biraz gerginim bugün aileni en iyi tanıyan sensin sadece fikrimi paylaşmak istedim
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 51 Kg. ile 69 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 166 cm. Başlangıç Kilom :76.8 Kg. Şimdiki Kilom :75.5 Kg.

ilkim_1983

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
2.336
0
38
canım tavrını koymalısın.resmen saygısızlık,cahillik yaptıkları.onların ne haddine yaa.eşinlede konuş,oda koysun tavrını konuşsun bu verilmicek,şu yapılmıcak diye.sende çok sitrese girmemeye bak,emziren annesin.allah eşinin karşısına da inş.iş çıkarır da rahat edersiniz.bendde kayınvalidemle yaşadım 10 ay.sabır canım sabır.bebeğiin sana morel verecekdir
 

ceyrem

EyMeN eFe'lerin efesi..
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
1.079
3
42
bence eşin bir an önce iş bulsun ve kurtul o evden ay ben kafayı kırardım herhalde ben bunları okuyunca benimki melek valla..sen kötü olma eşin konuşsun ama bi yandanda iş bulmaya çalışsın ben kayınvalideme bebeğime gaz çıkartmak için biraz sert vurdu diye bi kez uyardım kadın defalarca özür diledi allah sabır versin ya düzeltmeye çalışcan kaynananı yada saldım çayıra dicen kendinide harap etme çok fazla
 

LiLiPuT

İşTe "HAyAT" bu!!
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.279
5
üzüldüm okurken açıkcası ama yorum yapmayı çok doğru bulmuyorum kendimce..çünkü yapacağım yorum yada cevap kendimce olacaktır ..yani böyle bir durumda ben olsaydım ne yapardım olurdu oysa bu senin hayatın ve eşinin ailesi arasında kaldıki ben onları da karakterlerinide bilmiyorum..özetle nabza göre şerbet durumu....belki benim vereceğim tepkiyi onlar kaldıramayacak ve daha kötü durumlar ortaya çıkacak!!!dolayısi ile seni yanlış yönlendirmek istemem bence kendi bildiğin doğrunu yap derim...ama ne olursa olsun yada nasıl yapacaksan yap ama kendinden taviz verme güzelim...
 
E

EU1

Ziyaretçi
okuma yazma kursunda ders vercem yarın seminer var ve hava soğuk diye bebeğimi götürmeme izin vermiyo eşim ben gelene kdar mama verceklermiş şuanda köyde oturuyoruz ve ben ilçeye gitcem saatlerce gelemiycem bebeğimin dilinden ancak ben anlarım onu bırakıp gitmek istemiyorum mama vermek hiç istemiyorum napcam ben moralim bozuk
 

edolina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.029
12
Seni çok iyi anlıyorum canım ama bizde emziği dayayan kayınvalidem değil annem.Sürekli konuşuyorum ama anlamıyor.Kendi bildikleri en doğru oluyor her zaman.Dün akşam eşimin işi vardı ve annem o gelinceye kadar gitmedi.Anne gidebilirsin sen diyorum hiç ses çıkarmıyor.Kızın da ağlayacağı tuttu mu..Kakasını yapamadı diye saatlerce ağladı ve ben de annemin gözünü dikip bakmasından ve yorum yapıp durmasından sinir küpü olduğum için kızımı rahatlatamadım da.Ağzımda uçuk çıktı resmen.Çok alıngan bir insan olduğu için genelde birçok söylemek istediğim şeyi içime atıyorum.Yakında patlayacağım ama çok kötü olacak sanırım.Artık annem kırılacak,kardeşim küsecek,babam kızacak diye onlara söyleyemeyip içimde kalanlar bana çok yük olmaya başladı.Neyse ki anlayışlı kocişim beni her zaman sakinleştiriyor.Artık sarılabileceğim bir bebeğim de var.Onalrı düşünüp sakinleşmeye çalışıyorum.

Kayınvalide olayına gelirsek,onu yeterince çektim ben ve en sonunda patladım.Artık konuşmuyorum ve neyse ki çok uzakta:))

Aslında cadı olmak lazım ama en başından öyle olacaksın ki alışsınlar.Pısırık mı yetişmişim ben de ne...

Allah sabır versin canım sana.Çok susma ama tamam mı?
Sütünle kal:)
 
E

EU1

Ziyaretçi
sağol canım bugün seminere giderken bebeğimide götürdüm babasınıda çağırdım oraya ben arada çıktım emzirdim arabada altınıda değiştirdim enazından gözümün önünde durdu ama geldiğimde namaz kılmak için odaya geçtim bebeğin emziğini pekmeze batırmış görseniz ağzı yüzü hep pekmez of ya
 

f_a_s

Gergin gördüm seni:)
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
1.425
4
39
ay hakketten kabus gibi yaa. bu kaar şekerli şeyler vermek bebeğe faydalı diil. bilakis midesini dolduruyorlar şekerle.. Allah yardımcın olsun canım.. okurken daraldım, sen neler hissediyorsun kim bilir..