Susmak ne zor şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim evden bir iş karşılığı sigorta ediyor . Günde yopbolirdfim. Çalışmadan kazanç yok.

Yok o almanyadan emekli.
O zaman yapılan sigorta işlemi nedir ? Bu olayın ya bilmediğiniz ya da anlatmadığınız bir açıklaması olmalı.

Kişinin Almanya'dan olan emekliliğinin haricinde Türkiye'de ödenmiş prim günleri varsa; buradan da emekli olabilir. Yüksek ihtimal olay eksik kalan prim günleriyle ilgili olmalı.

Bu sahtecilik ve suç millet 70e gelmiş elleri titreyerek çalışıyor daha geçen gün videosu vardı bir deri bir kemik kalmış amcanın kara kara düşünürken ergenlerin takıldığı meşhur kahve zincirinde servis temizlik yaparak gocunmadan çalışıyor siz de sahtecilik için kavgaya mi tutustunuz pes pes!

Yok Almanya'da yaşıyorlarmış. Dayı da Almanya'dan emekli ama yine de Almanya'da sigortası yatırılıyor nedense.

Ya işte ben Sgk bu konuyu ihbar kabul eder mi acaba deyince "Almanyadayız canım biz sizin deyiminizle Almancu" dedi. Birden yaşadıkları ülke değişti
orasını anladım canıım engellilik de eklendi bir sayfa öncesi emekliyim demişti. Konu sahibi konusunu da silmiş boşuna korkmasın kimse şikayet edeceğini sanmıyorum hikayeyi de boşuna değiştirip durmasın bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…