- 6 Nisan 2017
- 119
- 31
- 98
- Konu Sahibi ekscaliburx
susmak nasıl mümkün olabiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke gamsız umursamaz olabilsemDerdinizi anlatırsanız daha fazla yardımcı olabiliriz. Ama genel olarak söylersek umursamamakla sanırım.
aha tam da benim düşümcemi yazmışsın benimin içi susmuyoooooooSenin susman kolay oluyor da, ya beyninin içinde ki sesler.. Asıl en zoru onları susturmak..
çok zekiceKonuşmayınca susmuş oluyorsun![]()
En az sorunuz kadarçok zekice![]()
iki dudagını bırbırıne yapıştırıp içinden sabır sabır sabır dıorsun. arada derin nefes alıp hafiften guler gibi yapıyorsun.susmak nasıl mümkün olabiliyor
Geçen konuştuğumuz şey de susmuşsun, pardon kadın sen beni umursamadın mı ?Umursamadığım zaman sanırım susabiliyorum,yoksa mimkin değil,benim susmam.
Hangi konu tatlım,bildir hemenGeçen konuştuğumuz şey de susmuşsun, pardon kadın sen beni umursamadın mı ?![]()
iç sesağzını kapatınca etraftakiler seni susmuş olarak görüyor ama genelde sen kafanda konuşmaya devam ediyorsun..
kendinize bir şey belirleyin ne bileyim ona kadar saymak dil isirmak yada o an parmağını durağına götürmek.
her aslinda konuşmak istemediğiniz ama dayanamadiginiz yerde kendinize belirlediğiniz hareketi yapın.
ve içten konuşmaya devam..
öyle mi olduGeçen konuştuğumuz şey de susmuşsun, pardon kadın sen beni umursamadın mı ?![]()
iki dudagını bırbırıne yapıştırıp içinden sabır sabır sabır dıorsun. arada derin nefes alıp hafiften guler gibi yapıyorsun.
onu susturmanin yolu bulunamadı henüz:)iç ses
en acımasızıda o