• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

susmak

sizce ??

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Bir günah işlemedim ki yada büyük bir sevap islemem gerekiyorda yapamiyorumda diiiilll .... İnsanlara bir şeyleri anlatmaktan ve bos konuşan insanlarla konuşmaktan Yoruldum
İşte konuyu böyle açsaydın ve asıl derdini anlayabilseydim yardımcı olmak için yorum yapabilirdim.

Ne kadar saat ve hangi duadan sonra tutabiliyoruz?
Valla çok güzel şey ha ben deneyecem :KK53:

Susma artı yaIşma orucu olsaydı sizin için daha fazla dinlenmiş olurdunuz :)))))

Ben de erkek arkadaşıma yazmama orucu tutmak istiyorum sanırım, ki böyle giderse bozmayacağım orucu 2 gündür niyetliyim keza o da öyle. Bayağı oruçluyuz bu da zor, iftar da gelmedi bir türlü..:KK14:

Sinir olup seni Susma orucuna iten kişiyle konusmasan daha iyi sanki. Bir de anket nedir, ikisi aynı şık.

Neden usmak istiyorsun ? nedeni bilmessek çözüme ulaşamayız. Bende konuşmayı çok istiyorum :)

Sinir olup seni Susma orucuna iten kişiyle konusmasan daha iyi sanki. Bir de anket nedir, ikisi aynı şık.
Sinir olduğum kişiye karşı yapıyorum zaten de verimli olamiyorum ..anket mi nasil oldu bilemedim formu kullanmayı Çözemedin daha :(

ilk kez duyuyorum.
Hani Meryem orucu da diyorlar ya canim, Hz Meryem gibi tum hayatini Allah a adayan bir insani, o donemin o kadar kati bir toplum duzeninde, iffetsizlikle sucluyorlar. O zaman iste ne derlerse desinler tek kelime bile etmemesini soyluyor Yaradan. Her yigidin harci degil anlayacagin. Meryem susarsa Isa bebek konusur.

Neyse, konu sahibi de ne kadar buyuk bir haksizliga ugramis bilemiyoruz. Allah sabir versin.

Back
X