Susmalı mı ,soylemeli mi?

attığı mesajı direk kız arkadaşına yollardım

Kıza söylemek istemenizin sebebi, öğrenir ilişkisini bitirir eski sevgiliniz de size geri döner umudu.

Size yazmış, siz de cevap vermişsiniz. Hani yazar yazar sizden karşılık bulamaz o zaman kıza söyleyeyim demeniz gayet vicdani derdim. Ama zaten görüşmüşsünüz. Bundan sonra vicdanlık bir durum kalmamış sizin için.

Nasıl yani sevgilisi olan bi adamla eski sevgilin eski kocan eski aşkın hic farketmez sevgilisi olan bi adamla bulusup bide öpüşüp sarıldın mı
Sen hic masum değilsin ki kıza söyleyeceksin bide ne diyeceksin seni benimle aldattı mı ?

Bu sefer sen mesaj at ve görüşmek iste.
Bence sizin için hala umut var.
Bak hem seni seviyormuş.
Sende seviyorsun onu.
Hiçbirşey engel olmasın size :/
Karakterlerinizde müthiş uyumlu.
Sevgilisi varken seninle buluşan öpen sarılan bir karaktersiz ve sen.
Tencere kapak gibisiniz.
Hem arada birbirnizi aldatırsınız falan.
Gül gibi geçinip gidersiniz....
Gidip başkalarıyla evlenip falan insanların başını yakmayın.
O kızcağızıda Allah kurtarsın.

Allah aşkına doğruyu söyleyin.
Kıza söylemeyi düşünüyorsunuz;
a) Hemcinsinizi mi koruyorsunuz?

b) Kız terkeder adam bana kalır mı diyorsunuz?
Gercekten böyle bi.niyetim yok, o buluşmada anladım ne oldugunu, sevginin bi halta yaramadığını. Allah sahit o kız da kurtarsın kendini diye, bi daha yazmasın diye

Yazarsa cevap vermeyin. Terslemenizin altında gizli bir naz var sanıp usteliyor. Yazdıkça yazması sizin hoşunuza gidiyor içten içe. En iyisi ne yazarsa yazsın cevap vermemek. Her yerden engellemek. Ne diye içi dallandirip budaklandiriyorsunuz ki?

Engelledim engellemem mi. Artık onume bakmayı ben de istiyorum, bakıyorum da. Hala bi mesaj.

Seninle başka şeyler yaşamanın peşinde kızla o şekilde takılamıyor bence demişti dersin o kızla evlenir bu kesin
Bence de evlenir. Kızla yatmış kalkmış gezmiş tozmuş, cinsellik de var ilişkide. Benden ne istiyo anlamadım hala

Gözünle gördün mü ? bence tam tersi bir durum var kendini kandırmaya devam et :)
Ben o kişiye ait hiç bi sey bilemiyorum artık. Kendi demesi.Bi umudum da yok, hayal meyal bi şey kalmadı zaten.

Ben o kişiye ait hiç bi sey bilemiyorum artık. Kendi demesi.Bi umudum da yok, hayal meyal bi şey kalmadı zaten.

Ablacim seni sevseydi gelirdi seninle olurdu zaten. Neden seninle degil peki? Bu kizla olsun diye basina silah dayamiyorlar ya? Sevgilisini degil, nisanlisini terk edip eski sevgilisiyle evlenen tonla erkek var yani, seninki niye yapmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…