attığı mesajı direk kız arkadaşına yollardımArkadaslar merhaba, daha önce acmııştım konu,derdimi anlatmıştım. Eski sevgilim mesaj attı "rahatsız etmiyorsam bi şey sorabilir miyim" diye. Kısaca Sevgilisi var, sevgilisi varken mesajlaştık, kızın arkasından onunla evlilik konusmayı sevmiyorum, bi çıkmaza doğru gidiyoruZ, su an bıtırse ilişkiyi sasırmam seklinde konustu. Ne yalan soylıym umutlandım. Buluştuk, öptü sarıldı "özlüyorum,yokluğunu hissediyorum" diyen biri. Sonra kızla devam ediyor, iki gün önce mesaj attı cevap vermedim. Bi daha bi şey yazarsa kıza söylicem demiştim kac kere ama bi şekilde demedim. Artık yeter. Uzun bi süre onu bekledim, tüm sosyal medya hesaplarından stalklamaları, mesajlarını en basından beri duruyo. Sizce ne yapmalıyım?susmalı mıyım, söylemeli miyim? bu zmana kadar sustum Allah büyüktür deidm, o daha iyi yapar dedim.
Güncelleme: arkadaslar iletişimimi zaten kesmiştim, yine de konuşmuyorum, sosyal medyadan, telden mesaj attıkça dayanamadım ne istiyosun diye cıkalım sonrası kötü oldu tabi
Hangi birini, tersledikce yazdı tersledikce yazdıattığı mesajı direk kız arkadaşına yollardım
Gercekten böyle bi.niyetim yok, o buluşmada anladım ne oldugunu, sevginin bi halta yaramadığını. Allah sahit o kız da kurtarsın kendini diye, bi daha yazmasın diyeAllah aşkına doğruyu söyleyin.
Kıza söylemeyi düşünüyorsunuz;
a) Hemcinsinizi mi koruyorsunuz?
b) Kız terkeder adam bana kalır mı diyorsunuz?
Engelledim engellemem mi. Artık onume bakmayı ben de istiyorum, bakıyorum da. Hala bi mesaj.Yazarsa cevap vermeyin. Terslemenizin altında gizli bir naz var sanıp usteliyor. Yazdıkça yazması sizin hoşunuza gidiyor içten içe. En iyisi ne yazarsa yazsın cevap vermemek. Her yerden engellemek. Ne diye içi dallandirip budaklandiriyorsunuz ki?
Engelleyin her yerden ulaşamasın sizeHangi birini, tersledikce yazdı tersledikce yazdı
Hep boyledir zaten esi, sevgilisiyle arasi bozuktur, sevmiyordur vs vs vs. hep ayni yalanlarEeee madem kızı sevmiyor ayrılsın gelsin o zaman. Mesaj atıp zırıldanıyor, buluşup zırıldanıyor, ayrıl o zaman kardeşim nişanlı değilsin nikahlı değilsin??
Seninle başka şeyler yaşamanın peşinde kızla o şekilde takılamıyor bence demişti dersin o kızla evlenir bu kesinBaya ısrar etti, evime gelmek istedi
hepsiniHangi birini, tersledikce yazdı tersledikce yazdı
Bence de evlenir. Kızla yatmış kalkmış gezmiş tozmuş, cinsellik de var ilişkide. Benden ne istiyo anlamadım halaSeninle başka şeyler yaşamanın peşinde kızla o şekilde takılamıyor bence demişti dersin o kızla evlenir bu kesin
Gözünle gördün mü ? bence tam tersi bir durum var kendini kandırmaya devam et :)Bence de evlenir. Kızla yatmış kalkmış gezmiş tozmuş, cinsellik de var ilişkide. Benden ne istiyo anlamadım hala
Ben o kişiye ait hiç bi sey bilemiyorum artık. Kendi demesi.Bi umudum da yok, hayal meyal bi şey kalmadı zaten.Gözünle gördün mü ? bence tam tersi bir durum var kendini kandırmaya devam et :)
Ben o kişiye ait hiç bi sey bilemiyorum artık. Kendi demesi.Bi umudum da yok, hayal meyal bi şey kalmadı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?