Doğru değil biliyorum, ama onun yerine de kimseyi koyamadım. Kendimi geri cektikce geldi.Sevgilisi var ? Sizinle sarılip öptü ve sen bu insana güveniyorsun hayretsizde baya gururluymuşsunuz sevgilis olan bir insanla sarılıp öpe bildiginize göre
Baya ısrar etti, evime gelmek istediAçıkçası biraz saçma geldi sevgilisi varsa niye buluştunuz o kıza yazık degilmi ?
Ne olursa olsun yaptığınız davranış çok yanlış başka bir kızın aldatilma sebebisiniz bununla da içten içe grur duyuyosunuz . Çalma kapıyı çalarlar kapınıDoğru değil biliyorum, ama onun yerine de kimseyi koyamadım. Kendimi geri cektikce geldi.
Bence bidaha konuşmayın derim tabi yinede siz bilirsiniz bana ikili oynuyor gibi geldiBaya ısrar etti, evime gelmek istedi
Görüşmüyor mesaj atan kendisisevgilisi olan biriyle görüşüyorsunuz. normal mi sizce?
bide eve mi aldınız?Baya ısrar etti, evime gelmek istedi
Görüşmüyor mesaj atan kendisi
Kızı kurtarmak için değilde, kız terkederse size kalır diye düşünüyorsunuz sanırım.Arkadaslar merhaba, daha önce acmııştım konu,derdimi anlatmıştım. Eski sevgilim mesaj attı "rahatsız etmiyorsam bi şey sorabilir miyim" diye. Kısaca Sevgilisi var, sevgilisi varken mesajlaştık, kızın arkasından onunla evlilik konusmayı sevmiyorum, bi çıkmaza doğru gidiyoruZ, su an bıtırse ilişkiyi sasırmam seklinde konustu. Ne yalan soylıym umutlandım. Buluştuk, öptü sarıldı "özlüyorum,yokluğunu hissediyorum" diyen biri. Sonra kızla devam ediyor, iki gün önce mesaj attı cevap vermedim. Bi daha bi şey yazarsa kıza söylicem demiştim kac kere ama bi şekilde demedim. Artık yeter. Uzun bi süre onu bekledim, tüm sosyal medya hesaplarından stalklamaları, mesajlarını en basından beri duruyo. Sizce ne yapmalıyım?susmalı mıyım, söylemeli miyim? bu zmana kadar sustum Allah büyüktür deidm, o daha iyi yapar dedim.
Güncelleme: arkadaslar iletişimimi zaten kesmiştim, yine de konuşmuyorum, sosyal medyadan, telden mesaj attıkça dayanamadım ne istiyosun diye cıkalım sonrası kötü oldu tabi
Arkadaslar merhaba, daha önce acmııştım konu,derdimi anlatmıştım. Eski sevgilim mesaj attı "rahatsız etmiyorsam bi şey sorabilir miyim" diye. Kısaca Sevgilisi var, sevgilisi varken mesajlaştık, kızın arkasından onunla evlilik konusmayı sevmiyorum, bi çıkmaza doğru gidiyoruZ, su an bıtırse ilişkiyi sasırmam seklinde konustu. Ne yalan soylıym umutlandım. Buluştuk, öptü sarıldı "özlüyorum,yokluğunu hissediyorum" diyen biri. Sonra kızla devam ediyor, iki gün önce mesaj attı cevap vermedim. Bi daha bi şey yazarsa kıza söylicem demiştim kac kere ama bi şekilde demedim. Artık yeter. Uzun bi süre onu bekledim, tüm sosyal medya hesaplarından stalklamaları, mesajlarını en basından beri duruyo. Sizce ne yapmalıyım?susmalı mıyım, söylemeli miyim? bu zmana kadar sustum Allah büyüktür deidm, o daha iyi yapar dedim.
Eve almadım,tövbeeebide eve mi aldınız?
yapmayın bunu kendinize resmen sevgilisini sizle aldatmaya çalışıyor
aynısının da size yapar
e görüşmüşsünüz işte. buluşup öpüşmüşsünüz vsGörüşmüyor mesaj atan kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?