Psikiyatrist de son gittigimde anlattiklariniza göre ne kadar gidecegine siz karar vereceksiniz dedi.bazi insanlarin kimseye ihtiyaci olmaz.dedi.ve o.zaman da artik kendi yolumu çizmeyi düsunmeye başladım.
Yapacagınız şey gayet açık ve net .Boyle olmaz.Çocukta babadan gordugunu yapar ılerıde .Takvime bakılırsa 10 yildir evliyim.ama ici boş bir evlilik.
Görücü usulü evlendik ikimizde iş güç sahibi insanlardık.cok anlatmazdı eşim kendini.sessiz efendi kibar biri dedim kafamdaki soru isaretlerine ragmen iyi olacagi ümidiyle evlendim.evlendim ilk günden sorun yaşamaya başladık.kimseyle gorusmek istemedi.aile akraba arkadas komsu hep sorun yasadi ve kendisine destek olmadigim icin zamanla benden de uzaklasti.evde iki yabanci gibiyiz. Yanıma gelmez.cocukla 5 10 dk sonra ilgilenmez birlikte bir yere gitmeyi istemez. Sevmemenin bile bir adabi vardir esimde o da yok.kavga ettiginde seviyesizlesiyor karsilik versem kendini kaybediyor.zaten çevrede sorun yasar insanlarla. Evde takilir kimseyle gorusmez iyi gun ķotu gun bilmez.ben hizmetciyim sadece.benlede anlasamaz hayatıni mahveden benmisim gibi davranir.uffff püfff offff poffff surekli duydugum kelimeler yani saçma bir durum.gel gelelim bosanmaya da yanasmaz .kaç kere denedim olmadı. Cocuk uzuerinden kandim ama artık çocuk icin bile bu sekilde devam etmek istemiyorum.
Sadece son dort bes senedir cok tepkisizim hic tartısmiyorum ama acaba yapmam gereken bir sey var mi bunu inanain yavrum adina soruyorum. Yoksa ben es olarak umudumu coktan kaybettim.
Doktora gitmeye yanasmiyor
Yalniz kalmayi cok ssviyor.Bazi insanlar insan aramazmis.sanirim esimde boyle.
Bana da cevreye de guveni yok.anca evde oturalim ondan beklentim.olmasin istegi bu.
Bense artik onsuz olmanin planlarini yapmaya başladim.ama yapacagim son bir sey var mi cocugum icin ???
Çunku cocugum cok duygusal ve babayi cok seviyor.
Daha ne kadar boyle yasayacaksiniz ki esinizin psikolojik sorunlari var ve tedavi olmasi gerekiyor.yoksa hayat boyle gecmez zindan olur..Anladim ki güven mutluluk yasam enerjisi sevgi insanin icinde olurmus.isterse bunlari paylasirmis biriyle.ama benim esim de bunlar olmadıgindan sorun yaşiyor.
Bosanmak kolay ve benim icin tek yol ama evliyken bile şüpheci biri sonradan başa bela olur mu onun derdindeyim. Hani derler ya kaybedecek bir seyi olmayan insan tehlikeli diye esım de oyle maalesef. Bu zamana kadar düsmanini yskin tutarak bir yol izledim.Ama artık ben de yoruldum. Ve cocugumun da ona benzemesi en büyuk korkum
burcu ne? evet saydıklarınız hepsi birer sorun ama yine de burda okuduğum eşlere göre gayet masum gözüküyorTakvime bakılırsa 10 yildir evliyim.ama ici boş bir evlilik.
Görücü usulü evlendik ikimizde iş güç sahibi insanlardık.cok anlatmazdı eşim kendini.sessiz efendi kibar biri dedim kafamdaki soru isaretlerine ragmen iyi olacagi ümidiyle evlendim.evlendim ilk günden sorun yaşamaya başladık.kimseyle gorusmek istemedi.aile akraba arkadas komsu hep sorun yasadi ve kendisine destek olmadigim icin zamanla benden de uzaklasti.evde iki yabanci gibiyiz. Yanıma gelmez.cocukla 5 10 dk sonra ilgilenmez birlikte bir yere gitmeyi istemez. Sevmemenin bile bir adabi vardir esimde o da yok.kavga ettiginde seviyesizlesiyor karsilik versem kendini kaybediyor.zaten çevrede sorun yasar insanlarla. Evde takilir kimseyle gorusmez iyi gun ķotu gun bilmez.ben hizmetciyim sadece.benlede anlasamaz hayatıni mahveden benmisim gibi davranir.uffff püfff offff poffff surekli duydugum kelimeler yani saçma bir durum.gel gelelim bosanmaya da yanasmaz .kaç kere denedim olmadı. Cocuk uzuerinden kandim ama artık çocuk icin bile bu sekilde devam etmek istemiyorum.
Sadece son dort bes senedir cok tepkisizim hic tartısmiyorum ama acaba yapmam gereken bir sey var mi bunu inanain yavrum adina soruyorum. Yoksa ben es olarak umudumu coktan kaybettim.
Bana da cevreye de guveni yok.anca evde oturalim ondan beklentim.olmasin istegi bu.
Bense artik onsuz olmanin planlarini yapmaya başladim.ama yapacagim son bir sey var mi cocugum icin ???
benim esimde boyle sessiz sakin gorunurdu cevremdeki insanlar o kadar konusurdu ki sessizligi hosuma gitmisti ne kadar sakin efendi derdim sizin gibi meger efendilikten değilmişO zaman sessizdi icinekapanik sandim.ailesi de destekliyordu zamanla alisır dedim.ama evlendikten sonra siz anlaşin biz gelmesek de olur dediler.onların bu tavrı anlayıs oldu esim kendini degistirmeye hiç yanasmadı.ben başta kabullenemedım cok kavga ettik. ama bosanmaya sıcak bakmadı ailem.hemen pes etme dedi.ben de sabrettim zamanla olgunlasir diye şimdi sonuc bu. Bence ıc sesini dinlemeliymis insan
Evet gezmeden ne anliyorsun.der .cok mutluysam rahatsiz olur altinda sebep arar.kontrol altinda tutmak icin evde durmam daha iyi.bir de kendi evden cikmak istemedigi icin gelenden de hazetmez.beni bana biraksa mutlu olmanin bir yolunu bulurum ama rahat birakmıyor ki...Şüpheci biri derken neden şüpheleniyor aldattığınızdan mı
Ben olağan değilim bu kadın benimle yaşadığına göre benden gizli bir hayatı vardır mı diyor
Yani adam işinde gücünde ise arkadaşı olmasın bana ne ama beni de kısıtlamasın
Hiç öyle ailecek görüşme talebim yok herkes eşleri ile de anlaşmak zorunda değil kimsenin
Yalnız kalmayı bende severim, insan aramam, çevreye pek güvenmem. Ama gel gelelim eşiniz gibi davranmam kiii. Eşim- çocuğum olduğu için ekstra insan aramam mesela.Takvime bakılırsa 10 yildir evliyim.ama ici boş bir evlilik.
Evlenmeden önce nasılmış? ailesine karşı filsn?Zaten rest çekmeyi düsunuyorum hatta önümden cekilmesini istiyorum. Ama cocuk olunca bencillik mi yapiyorum denemedigim bir yol var miydi diye dusünüyorum.kendimle anneligim arasinda kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?