- 12 Mayıs 2011
- 79
- 16
- 88
- Konu Sahibi bahane1212
Hiç sanmıyorumolan size olmuş kendini bilmez bir yenge yüzünden ne kadar şey yaşamışsınız inşallah aranız düzelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sanmıyorumolan size olmuş kendini bilmez bir yenge yüzünden ne kadar şey yaşamışsınız inşallah aranız düzelir
Evet mevzu yengemizin lafı ile başlıyor ama o andan itibaren babamda anlayamadığım sebebten gelmemeye başladı.eşime işle ilgili bişey söyleyeceği zaman beni arayıp ona söyle diyodu.eşimdw bak haklılarmış adam yerine koyup beni aramıyor diye tiripleniyor
en başından deseydin baba yengem seni eşime kötülüyo diye. neden sessiz kaldınİçimi dökecek kimsem yok şuan etrafımda bunun için buraya yazıp rahatlamak istedim.ben 3 çocuk annesiyim. Eşimle beraber evimizle aynı sokakta mini bir market çalıştırıyoruz. Eşimin eski mesleği marangoz. Evli bir erkek kardeşim var. İşleri yolunda değildi. Babamda kendine bir fatura ödeme noktası açayım işlerini yoluna koysun dedi ve işe koyuldular bu ara da benim kardeşim babası ile arası hep açık olan birisi. Gelir bizim yanımızda eser gürler babasını karalar gezer. Neyse.. eşim marangoz olduğu için sende mobilyaları yap yardımın dokunsun dediler tamam dedi eşim. İşe başlamaya 2 hafta kadar süre var.. yine benim kardeş hanımıyla geliyor babasını karalayıp duruyor benim eşimde sen böyle babayı bulmuşun daha ne istiyon diye hep babamı savunur.kardeşimin hanımıda zaten patavatsız orda eşime sen savun kayın babanı oda seni adam yerine koysa yüreğime dert değil arkandan söyle diyo böyle diyor. Doldurdu eşimi. Eşimde ben yapmam artık senin babanın işini dedi bana yalvar yakar yaptırttım yine de kırmadı beni yapmaya başladı ama 3 günlük işi 20 günde yaptı. Bu 20 gün içinde yine hanımını patavatsız lığından eşimle kardeşiminde arası açıldı bu iş yirmi gün sürdü diye babamında bişeyden haberi yok oda eşime küstü gelip gitmiyor. İşi yaptı bitirdi yaptığı yerden alıp gittiler eline sağlık demedi kimse. Herkes düşman oldu kafayı yiyecem. Onların işi olacak diye dükkanda tek başıma rezil olduğumamı yanayım eşimden senin ailen böyle şöyle laflaramı yanayım yoksa babamın yüzüne bakmayan arayıp sormayan kardeşim iyi oldu geçti kenara ben kötü oldum bunamı yanayım
Hep aman arayı bozmayım zaten geçinemiyolar bide ben ara karıştırmayım dedim. Demez olaydım kabak geldi benim başımda patladıen başından deseydin baba yengem seni eşime kötülüyo diye. neden sessiz kaldın
Yok bana yardımı dokunmadı hiç. Ben açlıktan ölsem kimseye belli etmem. Gururum tavan yapmış benimEşinize hak verdim ben. Kendi oğluna iş acılacak diye damattan iş beklemiş bir de iş uzadı diye mi laf ediyor? Ağızlarını açmamaları gerek. Özel Uşak mı bu adam?
Zaten oğluna yardım ediyor. Bilmiyorum benzer oranlarda size de yardımı dokundu mu? Yoksa evlat ayırıyor.
Bir de elin oğlunla kapris yapıyor.
Yenge fesat belli de.. Babanız da çok zor biri
zaten ne zaman başkalarını düşünsek üzülen taraf biz oluyoruzHep aman arayı bozmayım zaten geçinemiyolar bide ben ara karıştırmayım dedim. Demez olaydım kabak geldi benim başımda patladı
Eşinize hak verdim ben. Kendi oğluna iş acılacak diye damattan iş beklemiş bir de iş uzadı diye mi laf ediyor? Ağızlarını açmamaları gerek. Özel Uşak mı bu adam?
Zaten oğluna yardım ediyor. Bilmiyorum benzer oranlarda size de yardımı dokundu mu? Yoksa evlat ayırıyor.
Bir de elin oğlunla kapris yapıyor.
Yenge fesat belli de.. Babanız da çok zor biri
Kk da kız aileleri hep haklıdır. Bir gelin bu tarz ağır bir iş görsün de kıymeti olsun. Ortalığı yıkar haklı da olur. Kaldı ki bu iş Çay servisinden öteye geçmez :)+1
Öylesi damadı öpsünler başlarının üstüne koysunlar. Adam işinden gücünden ayıracak, hususi olarak "Ailem" deyip mobilya yapacak, bir de kpden surat yiyecek 20 günde bitti diye. O baba oturaklı vakur bir baba olsa, damadı işi uzatınca yanına bi çay içmeye gider de "Oğlum, ne yaptın? Sesiniz çıkmadı, nasıl gidiyor iş?" diye hem işini takip eder hem de damadına teşekkür ederek halini hatırını sorar, işin neden uzadığını anlamaya çalışır.
Terbiyesizliğe bak, bi de küsüyor.
Zaten o yengeye de hiçbir şey diyemiyorum, saçma saçma konuştuğu an "Sana noluyor, bize söylenen laf seni geriyordu madem, buraya laf getireceğine babama karşı bizi savunsaydın da konuyu kapatsaydın ya! Oturdun oturdun da bize laf sayılmasını mı dinledin?!" deyiverip susturacaktınız.
Ne tuhaf ya...
Senin babandır, sen git görüş ama eşinden yana bir laf edecek olurlarsa da ezdirme adamı.
Hatta olayları da anlat geç.
aile içinde olur böyle şeyler. toparlanır. kafana takma.İçimi dökecek kimsem yok şuan etrafımda bunun için buraya yazıp rahatlamak istedim.ben 3 çocuk annesiyim. Eşimle beraber evimizle aynı sokakta mini bir market çalıştırıyoruz. Eşimin eski mesleği marangoz. Evli bir erkek kardeşim var. İşleri yolunda değildi. Babamda kendine bir fatura ödeme noktası açayım işlerini yoluna koysun dedi ve işe koyuldular bu ara da benim kardeşim babası ile arası hep açık olan birisi. Gelir bizim yanımızda eser gürler babasını karalar gezer. Neyse.. eşim marangoz olduğu için sende mobilyaları yap yardımın dokunsun dediler tamam dedi eşim. İşe başlamaya 2 hafta kadar süre var.. yine benim kardeş hanımıyla geliyor babasını karalayıp duruyor benim eşimde sen böyle babayı bulmuşun daha ne istiyon diye hep babamı savunur.kardeşimin hanımıda zaten patavatsız orda eşime sen savun kayın babanı oda seni adam yerine koysa yüreğime dert değil arkandan söyle diyo böyle diyor. Doldurdu eşimi. Eşimde ben yapmam artık senin babanın işini dedi bana yalvar yakar yaptırttım yine de kırmadı beni yapmaya başladı ama 3 günlük işi 20 günde yaptı. Bu 20 gün içinde yine hanımını patavatsız lığından eşimle kardeşiminde arası açıldı bu iş yirmi gün sürdü diye babamında bişeyden haberi yok oda eşime küstü gelip gitmiyor. İşi yaptı bitirdi yaptığı yerden alıp gittiler eline sağlık demedi kimse. Herkes düşman oldu kafayı yiyecem. Onların işi olacak diye dükkanda tek başıma rezil olduğumamı yanayım eşimden senin ailen böyle şöyle laflaramı yanayım yoksa babamın yüzüne bakmayan arayıp sormayan kardeşim iyi oldu geçti kenara ben kötü oldum bunamı yanayım
İçimi dökecek kimsem yok şuan etrafımda bunun için buraya yazıp rahatlamak istedim.ben 3 çocuk annesiyim. Eşimle beraber evimizle aynı sokakta mini bir market çalıştırıyoruz. Eşimin eski mesleği marangoz. Evli bir erkek kardeşim var. İşleri yolunda değildi. Babamda kendine bir fatura ödeme noktası açayım işlerini yoluna koysun dedi ve işe koyuldular bu ara da benim kardeşim babası ile arası hep açık olan birisi. Gelir bizim yanımızda eser gürler babasını karalar gezer. Neyse.. eşim marangoz olduğu için sende mobilyaları yap yardımın dokunsun dediler tamam dedi eşim. İşe başlamaya 2 hafta kadar süre var.. yine benim kardeş hanımıyla geliyor babasını karalayıp duruyor benim eşimde sen böyle babayı bulmuşun daha ne istiyon diye hep babamı savunur.kardeşimin hanımıda zaten patavatsız orda eşime sen savun kayın babanı oda seni adam yerine koysa yüreğime dert değil arkandan söyle diyo böyle diyor. Doldurdu eşimi. Eşimde ben yapmam artık senin babanın işini dedi bana yalvar yakar yaptırttım yine de kırmadı beni yapmaya başladı ama 3 günlük işi 20 günde yaptı. Bu 20 gün içinde yine hanımını patavatsız lığından eşimle kardeşiminde arası açıldı bu iş yirmi gün sürdü diye babamında bişeyden haberi yok oda eşime küstü gelip gitmiyor. İşi yaptı bitirdi yaptığı yerden alıp gittiler eline sağlık demedi kimse. Herkes düşman oldu kafayı yiyecem. Onların işi olacak diye dükkanda tek başıma rezil olduğumamı yanayım eşimden senin ailen böyle şöyle laflaramı yanayım yoksa babamın yüzüne bakmayan arayıp sormayan kardeşim iyi oldu geçti kenara ben kötü oldum bunamı yanayım
Kk da kız aileleri hep haklıdır. Bir gelin bu tarz ağır bir iş görsün de kıymeti olsun. Ortalığı yıkar haklı da olur. Kaldı ki bu iş Çay servisinden öteye geçmez :)
Ben olsam eşimin yanında olurdum hatta böyle bir ailem varsa bastan eşimi bu işe bulaştırmazdım. Tabi yeni yeni görüyorsa iç yüzlerini bilemem.