Tekrar merhaba arkadaşlar dediğiniz yerlere baktım maalesef hala sustanon bulamadımAğlamak istiyorum Bu ilacı üretimden mi kaldırdılar neden yok bir bilgisi olan var mı???
canım benim tanıdık eczacım var hala bulamadıysa bana bir haber lütfen yardımcı oluyum kendisi benim ilaçlarmı 2 sat de temin etmişti ben buraya pek girmiyorum senin için grecegim acele cevap ver lütfen
Merhaba özelinize mesaj attım teşekkürler
canım birde bir arkadaşın elinde 250 lik varmış hiç yoktan nerden bulacagını sor 5555830698 benden bu kadar allah şifa versinMerhaba özelinize mesaj attım teşekkürler
güzelim ankaradaki eczaneler bu konuda iyi sana urdaki eczanelerden birinin telini veriyorum 03123351415
Ay çook teşekkür ederim :) Hemen arayacağım
SUSTANON
BU İLAÇI nerden nasıl bulabilirim!!!!!!!!!!!
canım bende geçenlerde böyle bir topik açtım hatta bulamıyorum diye baya bir strese girmiştim ben Ankaradayım ankarada tüp bebek merkezini arayarak eczaneye yönlendirmesini istedim onlrda sağolsunlar yönlendirdiler istanbul kadıköyde tuba eczanesi var ara mutlaka orayı bulamazsam son şansım burasıydı kargoda yapıyorlar tel: 0216 346 90 53
inşallah bulursun
güzelim ankaradaki eczaneler bu konuda iyi sana urdaki eczanelerden birinin telini veriyorum 03123351415
merhaba arkadaşlar.
konu erkek infertilitesi bölümünde olduğu için eşleriniz kullanıyo ilacları sanırım.,
benim eşime de Ovitrelle 250 mg veya bulabilireniz Pregnyl 5000 kullanın demiş.
ilaçların yan etkilerini biliyormusunuz acaba???
Benim de bir akrabam için gerekli İstanbul'da bulabileceğim bir yer var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?