Erkek İnfertilitesi Sustanon ve Pregnyl Bulamıyoruz!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Parad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
8
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar
İstanbul'da "pregnyl" ve özellikle "sustanon" bulabilaceğimiz bir yer var mı? Yardım Lütfen!!!!!!!!!!!!! TEŞK.

canım belki bakmışsındır ama tüpbebek merkezlerinin yakınıdaki eczanelerde bulabileceğini zannediyorum,ben daha birkaç ay önce tedavimden dolayı kolay buldum o zamanda bulunmuyor denilmişti

canım bende geçenlerde böyle bir topik açtım hatta bulamıyorum diye baya bir strese girmiştim ben Ankaradayım ankarada tüp bebek merkezini arayarak eczaneye yönlendirmesini istedim onlrda sağolsunlar yönlendirdiler istanbul kadıköyde tuba eczanesi var ara mutlaka orayı bulamazsam son şansım burasıydı kargoda yapıyorlar tel: 0216 346 90 53

inşallah bulursun

Tekrar merhaba arkadaşlar dediğiniz yerlere baktım maalesef hala sustanon bulamadım Ağlamak istiyorum Bu ilacı üretimden mi kaldırdılar neden yok bir bilgisi olan var mı???

Tekrar merhaba arkadaşlar dediğiniz yerlere baktım maalesef hala sustanon bulamadım Ağlamak istiyorum Bu ilacı üretimden mi kaldırdılar neden yok bir bilgisi olan var mı???

canım benim tanıdık eczacım var hala bulamadıysa bana bir haber lütfen yardımcı oluyum kendisi benim ilaçlarmı 2 sat de temin etmişti ben buraya pek girmiyorum senin için grecegim acele cevap ver lütfen

canım benim tanıdık eczacım var hala bulamadıysa bana bir haber lütfen yardımcı oluyum kendisi benim ilaçlarmı 2 sat de temin etmişti ben buraya pek girmiyorum senin için grecegim acele cevap ver lütfen

Merhaba özelinize mesaj attım teşekkürler

xxxx yardımcı olurum bu konuyla ılgılı sustanon

Son düzenleyen: Moderatör:
SUSTANON
BU İLAÇI nerden nasıl bulabilirim!!!!!!!!!!!

cnm sustanon gercekten zor bulunan bı ııgne cnm
sen eczanelere soyleyeceksın varsa sıze ayırsın
ben esıme alırken eczaneye tembıhlıyordum
lutfen elde varsa bıze ayırın ecza depolarına bakmak gerekıyo

güzelim ankaradaki eczaneler bu konuda iyi sana urdaki eczanelerden birinin telini veriyorum 03123351415

merhaba arkadaşlar.
konu erkek infertilitesi bölümünde olduğu için eşleriniz kullanıyo ilacları sanırım.,
benim eşime de Ovitrelle 250 mg veya bulabilireniz Pregnyl 5000 kullanın demiş.
ilaçların yan etkilerini biliyormusunuz acaba???

canım azo bölümüne yazdım ordan irtibata geç benimle

slm cnm bende cok aradım sonunda buldum bursada bayrak eczanesinde bulabilirsin numarasını vereyim sana yardımcı olurlar 05357685320 inş yardımcı olmusumdur bu konuda sana iyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…