Benim de bir akrabam için gerekli İstanbul'da bulabileceğim bir yer var mı?
Tekrar merhaba arkadaşlar dediğiniz yerlere baktım maalesef hala sustanon bulamadımAğlamak istiyorum Bu ilacı üretimden mi kaldırdılar neden yok bir bilgisi olan var mı???
Benim elimde 8 adet pregnyl 5000 var.Son kullanım tarihlerine 6-7 ay var.Soğuk zincirlerine çok dikkat ettik.Doktorumuz tedavi yöntemini değiştirdiği için elimizde kaldılar.Ankaradayım.Temin ettiğim fiyata verip başkalarının işi görülsün istiyorum.Yoksa çöpe gideceklerİlgilenen arkadaşlar Özel mesaja iletişim bilgilerini yazarsanız sevinirim yoksa ben mesaj sayım 100 olmadığı için cevap yazamıyorum.
acaba hala elinizde varmı?
eşimin üroloji doktoru sustanon iğnesinin artık satılmadığını söylemiş.ne kadar doğru bilmiyorum
slm canım bende eşim için araştırmıştım bayrak eczanesinden temin ettim hatta gecenlerde bir arkadaş yeni almış
ben numarasını yazmıştım tekrar yazayım ara istersen 0535 768 53 20...
kızlar bayrak eczanesinde var bursada ben eşime 10 kutu aldım. telefon açtım kargoyla yolladılar sağ olsunlar..
bir kaç arkadaş özel mesaj yazmış adres için telefonu var sadece bende 0535768 53 20 ...
benim elimde 8 adet pregnyl 5000 var.son kullanım tarihlerine 6-7 ay var.soğuk zincirlerine çok dikkat ettik.doktorumuz tedavi yöntemini değiştirdiği için elimizde kaldılar.ankaradayım.temin ettiğim fiyata verip başkalarının işi görülsün istiyorum.yoksa çöpe gideceklerilgilenen arkadaşlar özel mesaja iletişim bilgilerini yazarsanız sevinirim yoksa ben mesaj sayım 100 olmadığı için cevap yazamıyorum.
bursada sustason mu var canım yoksa pregnlymi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?