Sustum ama...

bencede sen onu muhatap alma bırak nişanlın halletsin tel nosunu değiştirsin senin adına alın kurtulun

Eşimede eski kız arkadaşı mail atmıştı, maili ben görmedim ama eşim hesabıma gir maile bak sen ilgilen dedi. Bende gerektiği kadar ilgilendim :47:

Böyle yüzsüz ,aşalık,kendini bilmez hanımlardan nefret ediyorum.
Hiçte cevap verme,amacına ulaşamayacak ve içinde ki o kötü niyetle oturup kalacak lanet olasıca..:47:
Sen bozma morelini,aklınada bir şeyler takılmasın geçer gider ,boşver.

Size kocaman mutluluklaar :123:

esencim,
hiçbir şekilde tepki verme.sizi mutlu görmüşse kıskanmıştır:63:

Tabi ki aramamalısın. Ararsan içindekileri kusarsan belayı daha çok üzerinize çekersin, daha çok uğraşır sizinle, çamurla oynama ki üzerine bulaşmasın.

canım bence hiç arama bırak nişanlın halletsin o kızın seviyesine inme işler iyice karışırsa o zaman devreye girersin kesin kıskançlığından yapıyodur çekememiştir sizi

Tepkisiz olmak en güzeli

ilgi çekmeye çalışıyor aklınca..
allah korusun ama bi daha böyle bişey yaparsa o zaman haddini bildir derim,umarım yapmaz
hoş yapsa da huzurunuzu kaçırmaya da gerek yok böyle ezikler yüzünden...

Eşimede eski kız arkadaşı mail atmıştı, maili ben görmedim ama eşim hesabıma gir maile bak sen ilgilen dedi. Bende gerektiği kadar ilgilendim :47:

Böyle yüzsüz ,aşalık,kendini bilmez hanımlardan nefret ediyorum.
Hiçte cevap verme,amacına ulaşamayacak ve içinde ki o kötü niyetle oturup kalacak lanet olasıca..:47:
Sen bozma morelini,aklınada bir şeyler takılmasın geçer gider ,boşver.

Size kocaman mutluluklaar :123:

esencim,
hiçbir şekilde tepki verme.sizi mutlu görmüşse kıskanmıştır:63:

Tabi ki aramamalısın. Ararsan içindekileri kusarsan belayı daha çok üzerinize çekersin, daha çok uğraşır sizinle, çamurla oynama ki üzerine bulaşmasın.

Tepkisiz olmak en güzeli

ilgi çekmeye çalışıyor aklınca..
allah korusun ama bi daha böyle bişey yaparsa o zaman haddini bildir derim,umarım yapmaz
hoş yapsa da huzurunuzu kaçırmaya da gerek yok böyle ezikler yüzünden...

çok teşekkür ederim cevaplarınız için...

En son nişanlımın telefonu bende bırakıp dışarıya cıktıgını sölemiştim...

Bir mesaj daha geldi ... mesaj aynen şöyleydi "akşam için özür dilerim, ama dayanamadım. kendime engel olamıyorum vs" ... telefonda musteriyle görüşürken mesajı okudum tabiii ağzım falan dolandı ellerim titrmeye başladı, telefonu kapattığım sırada nişanlım geldi. mesajı gösterdim.. telefonu ona uzatırken ellerimdeki titremeyi görmeliydiniz.. o sinirle "hemen ara ve haddini bildir" dedim.. nişanlımda arayarak ağzına geleni hakaretle saydı. karşı tarafın sölediği cümle "özür diledik ya" düşünebiliomusunuz ne kadar arsız ve yüzsüz... ee sonra huzursuzluk koptu aramızda bana kızdı "ne gerek vardı beni muhattap ettin bu pislikle" dedi..

akşama kadar sessiz ve gergindik.. bende o gerginlikle ona laf soktum (yapmamalıydım biliyorum ama çok gerilmiştim) telefonu fırlattı kırdı içindeki hattıda ikiye ayırdı .. telefondan bu şekilde kurtulmuş olduk...

sizlere son durumla ilgili bilgi vermek istedim... şimdi aramızda sorun yok nişanlımla. umarım bir şekilde bize ulaşıp artık rahatsız etmez zehirli sarmaşık..

bende artık bu konunun aramızda geçmesini istemiyorum .. içim huzurlu değil elbette ama sanırım bastırmam gerekiyor.. bir kadın bir kadına bunu neden yaparki... kadının kadını anlaması gerekmiyormu..

Yorumları okumadım...

Madem arada böyle rahatsızlıklar veriyor; en başından beri yapabileceği en basit şey telefon numarasını değiştirmesi.:51:

Yorumları okumadım...

Madem arada böyle rahatsızlıklar veriyor; en başından beri yapabileceği en basit şey telefon numarasını değiştirmesi.:51:

yıllar sonra ilk defa oldu .. tahmin etmezdik böyle bişeyi..
gerçi ben hemen değiştirmiştim neme lazım diye..
onun hattıda musterilerde oldugundan değiştirmemişti..
ama hat ikiye parçalandı neyseki :34:

yıllar sonra ilk defa oldu .. tahmin etmezdik böyle bişeyi..
gerçi ben hemen değiştirmiştim neme lazım diye..
onun hattıda musterilerde oldugundan değiştirmemişti..
ama hat ikiye parçalandı neyseki :34:

Sorun çözüldü o halde. :51:

Malesef kendini bilmez densiz insanlar o kadar çok ki... Bunlarla uğraşmayada değmez.

Hatta şahsi düşüncem erkeklere nazaran kızlar daha çok rahatsız ediyor eski sevgililerini.

Canım hattan kurtulmanız iyi olmuş,oh rahatlar için.
Gerekirse diğer hattıda annesinin babasının falan üstüne alsın,çnkü isimden bulabilir numarayı tekrar.
Neyse kurtulmuş olmanıza sevindim :61:

Canım hattan kurtulmanız iyi olmuş,oh rahatlar için.
Gerekirse diğer hattıda annesinin babasının falan üstüne alsın,çnkü isimden bulabilir numarayı tekrar.
Neyse kurtulmuş olmanıza sevindim :61:

teşekkür ederim yorumun için...
şükür şu anda kurtulduk diye düşünüyorum :31:

Çokta iyi niyetli olmamakta fayda olmakla beraber, nişanlınızın size son zamanlarda tavır değişkliği yoksa bence hiç oralı olmayın üzerine düşmeyin . Lkakin sessizce izleyin. İyi gözlemlerseniz zaten bır kadın olarak birşey varsa anlarsınız. Ama üzerine düşer nişanlınıza bu konuda sorular yöneltirseniz birsey varsa bıle ck dıkkatlı davranabılır. Gözüünüzü açık tutatrak hali hazırda bekleyin

Son düzenleme:
teşekkür ederim yorumun için...
şükür şu anda kurtulduk diye düşünüyorum :31:

Ne demek canım ,sen iyi hisset önemlisi bu.
Canım daha fazla bu konuyu takma kaafana özelliklede nişanlına birdha açma ,olmamış gibi davran.
ilişkniz için en doğrusu bu , olur hem nişanlında mutlu olur:71: .

Back
X