Bisküvi - Kurabiye Tarifi Süsü püslü miya kurabiye (fotoğrafli)

ben resimlerin hepsini bir defada ekleyemedim...simdilik tek tek oldu ama ilerde onuda ögrenirim...

Ellerine sağlık arkadasım cok sırın gorunuyorlar emınım tatladı da en az goruntulerı kadar guzel olmustur..Margarını erıtmedın degıl mı yumusattın sadece?
Harıka...Rose' abam;da sen de çok güzel yapmışsınız;tekrar ellerinize sağlık

evet canim,margarini sadece yumusattim...yani oda sicakliginda beklemisti...tadi da cok güzeldi...tesekkürler tarif icin a.s....keske nevzine ( kayseri tatlisi ) ninde resmini cekip ekleseydim sırnaşık şey ...ama bundan sonra yaptigim her tarifin ( güzel olanlarin ) resmini eklerim....:dance:

pinkcigim ellerine saglik ,hafta sonu bayram ziyaretine arkadaslarim geliyor onlara yapicagiz oglumla bayram sekeri yerine ikram edicegiz :))burada bayram daha yarin basliyor biz sekerleri coktan bitirdikte :))

ben de kurabiyeye bayılırım ama böyle renkli renkli olunca
psikolojik olarak sanki yapay olduğu havasını veriyor bana...
zararı yok mu bu boyaların?? :uhm:

arkadasim ne yesek hormonli ne alsak icin de gida boyasi var ,en azindan bunlari evimizde tertemiz yapip yedik ,ustelik ailece eglenip zaman gecirdik,ogluma bonibon lolipop falan almaktansa evde renkli kurabiye yapmayi tercih ettim ben,yemek istemezsen de ben ce yap cok eglenceli :))

gecen cuma ilk defa oglumun bir arkadasi bize yatili misafir geldi ,afacanlarin gecesini biraz renklendirme icin yine bu seker sevgi kurabiyelerinden yaptik ,daha dogrusu hamur yogurup pisirmek bana ait kurabiyeleri yapmak iki afacana (ve de esime :)) ,cok eglendiler ,Libosum cok cektik kulagini :))

Ellerinize saglık rosum.. Cok sevındım..
Ben de mıya ya oyun hamuru hazırlıyorum bılıyor musun bu malzemelerden fakat bırkac degısıklık yapıyorum bayılıyor..
Ayrıca pıstıkten sonra bu kokosları erıtme cıkolataya da batırabılırsınız arkadaslar
daha sonra da hındıstan cevızı ya da pasta susune..harıka oluyor
Rose sımdı de ben senın kulagını cekeyım gel artıkŞeniz

Hakikaten çok keyifli bir çalışma ben de yeğenlerime yapıyorum paketliyorum bayılıyorlar

Evet daha farklı kurabıye tarıflerı de var,bır ara ozellıkle kurabıye arastırdım butun sıtelerden yemek kıtaplarından konu komsudan:)
Ozellıkle ıtalyan kurabıyelerı enfes oluyor coguunu denedım memnun kaldım

tam bende sorcaktım canm.gıda boyalarını nerden bulabilirz?
daha önce hç kullanmadm da

Gıda boyalarını ben marketten alıyorum arkadasım zaten cok nadır kullanyorum ve cooooook cok az mıktarda cay kasıgının ucu kadar yada kurdanın ucuyla alıyorum .
Sıvı kullanıyorum,orada da pasta malzemelerı satan yerlerde mutlaka vardır..
Sevgıler

teşekkür ediyorum yardmnz için...
a.s.

Rica ederim her zaman seve seve canım..
Bekleriz foto ok:*

çok güzel görünüyor o fıstıgın elinide degdirseydin azcık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…