- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi missplayful
Bugun isteyken canim SIKILDI kizlar. Calistigim yerde bayan arkadaslardan birkaci bazen istemeyerek ,bazen farkinda olduklari halde, giyimim, makyajim,sacim basim hakkinda yorum yapiyor. Genelde suslu kokos olmayi severim. Mesela ise hergun gittigimde bazen orta derecede makyaj, bazen full makyaj gidiyorum, gece calisiyorsam veya canim istiyorsa takma kirpik takiyorum. Sacimin alt kismi gur dursun diye mesela cit cit takiyorum bazen hazir olan atkuyrugu seklinde postis kullaniyorum. Giyimimde de dikaktliyim dikkat cekici seyler olsun isyerinde guzel gozukeyim istiyorum.Bu arada Bar da calisiyorum malum duzgun gozukmemiz gerekiyor. Fakat bazen cok alindigim oluyor bir kac ay once bir kiz saclari omuzundaydi ben citcitlari takarken gordu, aman istedigi kadar suslensin nasilsa ben daha cok para kazaniyorum dedi. Bu arada kiz garson ben barmaid im...Bahsisle calisiyoruz. Diger is bayan arkadasta ben makyaj yaparken isyerinde bana bakip yanindaki kiza ben surmuyorum, ihtiyacim yok vs...Bence herkesin az veya cok makyaja ihtiyaci vardir. Olmadigini dusunuyorsa bile benim kendi zevkim...Baska bir gun makyaj malzemelerim hakkinda yorum yaptilar,ben kullanirken gelip ellerine alip evirip cevirip "Ben buna bu kadar para vermem ,ucuz olanlar yeter bana ne gerek var bu pahali olanlardan aliyorsun?" gibi sacma sapan yorumlar aldim. Ben paraya kiymis almissam sana ne? Sen ucuzunu sevip aliyorsan bundan bana ne? Neden ben hazirlanirken surekli bir yorum halinde bulunuyorlar anlamiyorum? Sebep nedir yani? Kadinin kadini cekememe durumumu? Hasetlik mi ? Fesatlik mi? Bu kadar alindigima deger mi? Cevap vermeli miyim yoksa kendi hallerine mi birakmaliyim? Uzulmuyorum diyemiycem cok bozuluyorum acikcasi
Sizin basinizada benzerleri geliyormu? Lutfen paylasalim, dertleselim.

Sizin basinizada benzerleri geliyormu? Lutfen paylasalim, dertleselim.
Son düzenleme: