Susume karisan hemcinslerim!!!

missplayful

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
2.707
264
698
Bugun isteyken canim SIKILDI kizlar. Calistigim yerde bayan arkadaslardan birkaci bazen istemeyerek ,bazen farkinda olduklari halde, giyimim, makyajim,sacim basim hakkinda yorum yapiyor. Genelde suslu kokos olmayi severim. Mesela ise hergun gittigimde bazen orta derecede makyaj, bazen full makyaj gidiyorum, gece calisiyorsam veya canim istiyorsa takma kirpik takiyorum. Sacimin alt kismi gur dursun diye mesela cit cit takiyorum bazen hazir olan atkuyrugu seklinde postis kullaniyorum. Giyimimde de dikaktliyim dikkat cekici seyler olsun isyerinde guzel gozukeyim istiyorum.Bu arada Bar da calisiyorum malum duzgun gozukmemiz gerekiyor. Fakat bazen cok alindigim oluyor bir kac ay once bir kiz saclari omuzundaydi ben citcitlari takarken gordu, aman istedigi kadar suslensin nasilsa ben daha cok para kazaniyorum dedi. Bu arada kiz garson ben barmaid im...Bahsisle calisiyoruz. Diger is bayan arkadasta ben makyaj yaparken isyerinde bana bakip yanindaki kiza ben surmuyorum, ihtiyacim yok vs...Bence herkesin az veya cok makyaja ihtiyaci vardir. Olmadigini dusunuyorsa bile benim kendi zevkim...Baska bir gun makyaj malzemelerim hakkinda yorum yaptilar,ben kullanirken gelip ellerine alip evirip cevirip "Ben buna bu kadar para vermem ,ucuz olanlar yeter bana ne gerek var bu pahali olanlardan aliyorsun?" gibi sacma sapan yorumlar aldim. Ben paraya kiymis almissam sana ne? Sen ucuzunu sevip aliyorsan bundan bana ne? Neden ben hazirlanirken surekli bir yorum halinde bulunuyorlar anlamiyorum? Sebep nedir yani? Kadinin kadini cekememe durumumu? Hasetlik mi ? Fesatlik mi? Bu kadar alindigima deger mi? Cevap vermeli miyim yoksa kendi hallerine mi birakmaliyim? Uzulmuyorum diyemiycem cok bozuluyorum acikcasi:(

Sizin basinizada benzerleri geliyormu? Lutfen paylasalim, dertleselim.

Son düzenleme:
Ortamım hep erkek benim canım...O sebeble makyaj yapamıyorum :)

Ne bileyim hic guzel kiyafet de mi giydigin olmuyor canim, ne bileyim sacina degisik sekil verirsin hersey olabilir, disari ciktiginda da arkadaslarindan boyle gereksiz seni kiracak yorum yapan oluyor mu? Ben cok aliniyorum ya artik bazen kendimi suclu hissediyorum resmen o konuma getirdiler.

Sizin işyerinizde durum farklı.
Bahşiş fazla almak için dikkat çekmeye,hoşa gitmeye çalıştığını düşünüyorlar.
Süslendiğin zaman otomatikman rekabet hissi uyandırıyorsundur.
O yüzden "nasılsa ben daha çok kazanıyorum" filan demişler.

Sizin işyerinizde durum farklı.
Bahşiş fazla almak için dikkat çekmeye,hoşa gitmeye çalıştığını düşünüyorlar.
Süslendiğin zaman otomatikman rekabet hissi uyandırıyorsundur.
O yüzden "nasılsa ben daha çok kazanıyorum" filan demişler.

Iyide ellerinden alan yok ki kendileride suslensin... Ben yurtdisindayim anlam veremiyorum kizlara, hem makyajsiz geliyorlar ise, saclarini yapmiyorlar, yapanada karisiyorlar. Artik kendimi kotu hissediyorum oysaki ben kendime guvenim gelsin diye yapiyorum. Fakat ben eskiden beri sacim kotu olsun kendimi butun gun cok ama cok kotu hissederim insanlarin yuzune bile bakmak istemem. Yani herkesin takintili oldugu birsey var. Bende mesela hic anlamam arkadasim var yaklasik 1 saat manikur yapip oje surer. Ama hic onu kiracak uzecek bir tirngada bu kadar vakit harcanir mi gibi kotu yorum yapmadim.Zaten cok uzuldum gecen yil ayakkabilarimdam bir tanesi calmislardi, yani bir cift ayakkabidan tekini alip tekini birakmislar. Beni eve ciplak ayak yolladilar sagolsun. Hic boylede cirkeflik gormedim.

Son düzenleme:
Ortamım hep erkek benim canım...O sebeble makyaj yapamıyorum :)

Konularindan birine baktim arkadasim, seninde topuklu giymene karisiyorlarmis, insanlarin baskasinin tercih haklarin kendini ifade edis sekline biraz saygi gostermelerini bekliyorum. Kotu yorum , yargilama, burun kivirma bunlari hakettimizi dusunmuyorum.

Hemcinsler arasında olan şeyler bunlar,dikkat çekiyorsan mutlaka yorum yapılıyor arkandan.
yani en basitinden kilo alırsın verirsin direk ona yorum yapılır :34:
bazı noktalarda cevap vermelisin bence.

Ben senin yerinde olsam tınlamam...kimden benim giyiminden kuşamından...makyajımdan, sacımdan...insanlar neden gereksiz şeylerle uğraşıyor anlamadım...ben çalıştığım yerde hiç böyle birşeyler yasamadım...zaten benim isim de profesyonel makyaj...ben mecburen full makyaj yapardım...bizdede rekabet vardı sonucta herkes kendi markasının ürünlerini satmak zorunda....ama biz hatta aa hangi maskarayı kullandın aa bu Ruj hangisi der birbirimize yardımcı olurduk...hiç takma..herkes kendiyle uğraşsın...cvb dahi verme derim...

Konularindan birine baktim arkadasim, seninde topuklu giymene karisiyorlarmis, insanlarin baskasinin tercih haklarin kendini ifade edis sekline biraz saygi gostermelerini bekliyorum. Kotu yorum , yargilama, burun kivirma bunlari hakettimizi dusunmuyorum.

Evet canım topuklu giyinmeme laf edilmişti ama umursamadım giyinmeye devam ettim ediyorum da ama makyaj yapamıyorum çok fazla bir sürme bir rimel sadece ruj bile sürsem garip garip suratıma bakıyorlar :)) Böyle tipler heryerde var maalesef.

Aslında çok açık.Onlar süslenmiyor,sen süsleniyorsun.
Süslenmenin avantaj sağladığını düşünüyorlar ama kendileri süslenmeyi bilmiyor,sevmiyor veya üşeniyorlar.
Sonuçta "biz süslenmiyoruz,o da süslenmesin" mantığına geliyor.

Bu arada ben de bakımın ve özenin,kişinin kendisine ve çevresine saygısını gösterdiğini düşünürüm.
Bir de kişinin vazgeçilmezleri vardır.Örnek senin saçındır,diğerinin tırnağıdır,bir başkası kalemsiz çıkmam der.

güzel göründüğün için olabilir mi acaba?:31:
kadınlar çok fazla sever dış görünüşe
karışmaya..kendi daha güzel olsa da misal
sende olan onda neden yok diye hayıflanır
takılır,durur...isteyen istediğini desinnnn:37:
güzel ,bakımlı olmak güzel bişiyy...her sabah iş yerine
gelirken bir kadınla karşılaşıyorum...benden kısa ki ben
155 boyundayım..ama o saç baş,giydiği topuklu ayakkabı
ve kıyafetler...nasıl havalı...ne güzel diyorum,ben de becerip
her gün gelebilsem 10 cm topukla işe..:27:o kadının özgüveni,
o hali çok hoşuma gidiyor işte..aman maşallah :nazar:diyimm..:9:
eğer isterselerse onlarda olabilir yanii, takılma boş ver..:21:

Ben senin yerinde olsam tınlamam...kimden benim giyiminden kuşamından...makyajımdan, sacımdan...insanlar neden gereksiz şeylerle uğraşıyor anlamadım...ben çalıştığım yerde hiç böyle birşeyler yasamadım...zaten benim isim de profesyonel makyaj...ben mecburen full makyaj yapardım...bizdede rekabet vardı sonucta herkes kendi markasının ürünlerini satmak zorunda....ama biz hatta aa hangi maskarayı kullandın aa bu Ruj hangisi der birbirimize yardımcı olurduk...hiç takma..herkes kendiyle uğraşsın...cvb dahi verme derim...

Canim sen beni anlarsin o zaman. Mesela takma kirpik hosuma gidiyor, gur gur boyle ne guzel gozlere cok guzel anlam katiyor, cuma ve cumartesileri takarim cunku isyeri cok kalabalik ama diger gunler takmam gozlerim yoruluyor. Mesela makyaj malzemesi oyle surekli bir yorum halindeler yok bu kadar para verilmezmis, ne gerek varmis, ihtiyaclari yokmus...Beni suclu hissetiriyorlar aldigim icin.

güzel göründüğün için olabilir mi acaba?:31:
kadınlar çok fazla sever dış görünüşe
karışmaya..kendi daha güzel olsa da misal
sende olan onda neden yok diye hayıflanır
takılır,durur...isteyen istediğini desinnnn:37:
güzel ,bakımlı olmak güzel bişiyy...her sabah iş yerine
gelirken bir kadınla karşılaşıyorum...benden kısa ki ben
155 boyundayım..ama o saç baş,giydiği topuklu ayakkabı
ve kıyafetler...nasıl havalı...ne güzel diyorum,ben de becerip
her gün gelebilsem 10 cm topukla işe..:27:o kadının özgüveni,
o hali çok hoşuma gidiyor işte..aman maşallah :nazar:diyimm..:9:
eğer isterselerse onlarda olabilir yanii, takılma boş ver..:21:

Benimde guzel , bakimli bayan gormek cok hosuma gider, icim aciliyor resmen ne yalan soyliyim. Ne varki bunda...Insanlarin kendine harcadigi emek ne de olsa. Ama yok bazilari illa moral bozacak.

Son düzenleme:
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...Boşver kendi hallerine bırak hatta biraz tadını çıkar kıskanılıyorsun çünkü çekemiyorlar :34::34::34:

Evet canım topuklu giyinmeme laf edilmişti ama umursamadım giyinmeye devam ettim ediyorum da ama makyaj yapamıyorum çok fazla bir sürme bir rimel sadece ruj bile sürsem garip garip suratıma bakıyorlar :)) Böyle tipler heryerde var maalesef.

Lutfen vazgecme topuklu ayakkabindan, bu senin stilin sevdigin birsey sanirim. Sirf rahatsiz oluyorlar diye vazgecmemelisin. Hersey bitti bayanin topuklu ayakkabisina takiliyor koskoca adamlar.

Canim sen beni anlarsin o zaman. Mesela takma kirpik hosuma gidiyor, gur gur boyle ne guzel gozlere cok guzel anlam katiyor, cuma ve cumartesileri takarim cunku isyeri cok kalabalik ama diger gunler takmam gozlerim yoruluyor. Mesela makyaj malzemesi oyle surekli bir yorum halindeler yok bu kadar para verilmezmis, ne gerek varmis, ihtiyaclari yokmus...Beni suclu hissetiriyorlar aldigim icin.[/

:54::54::54: suanda çalışmıyorum cnm ama yine aynayım hatta evdeyken bile yaparım makyajımı...esim cok dalga gecer benle...bari evde yapma yazık cildine der...ama ben onu takiyormuyum hayir tabiki...benim bileceğim bir is...bende takma kirpik cok takarım ama benimkisi naturel...hatta bir ara kirpik kaynağı yaptırmıştım...ama dedigim gibi benim arkadas cevrem güzellik uzmanı olduğu için yadırgamiyorlar..hatta işyerinde birini öpsem yüzü gözü sim olurdu :54::54::54:..o derece yani...ama tabiki ben tekniklerini bildigim için yüzümde cok makyaj oluyor fakat naturel duruyor...sakın hiçkimseyi takma...kendi dogrularinla yasa canim...insanların fikirlerine ve yorumlarına ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum ben...herkesin dogrusu kendine...herkesin ilgi alanı farklı...kimi insan kıyafetine dikkat eder,kimi insan sacına ,kimisi makyajına tırnağına..ama sen hepsine birden baktığın için de dikkat çekiyorsun...bu yüzden yorum yapıyorlar...tartışma ortamı yaratmamaya çalış...umursamaz tavırlara cvb ver...sen üzüldüğünü belli edersen daha cok üstüne gelirler..kim kimsiniz havaları takil yani...:49::49::49::54::54::54:

Canim sen beni anlarsin o zaman. Mesela takma kirpik hosuma gidiyor, gur gur boyle ne guzel gozlere cok guzel anlam katiyor, cuma ve cumartesileri takarim cunku isyeri cok kalabalik ama diger gunler takmam gozlerim yoruluyor. Mesela makyaj malzemesi oyle surekli bir yorum halindeler yok bu kadar para verilmezmis, ne gerek varmis, ihtiyaclari yokmus...Beni suclu hissetiriyorlar aldigim icin.[/

:54::54::54: suanda çalışmıyorum cnm ama yine aynayım hatta evdeyken bile yaparım makyajımı...esim cok dalga gecer benle...bari evde yapma yazık cildine der...ama ben onu takiyormuyum hayir tabiki...benim bileceğim bir is...bende takma kirpik cok takarım ama benimkisi naturel...hatta bir ara kirpik kaynağı yaptırmıştım...ama dedigim gibi benim arkadas cevrem güzellik uzmanı olduğu için yadırgamiyorlar..hatta işyerinde birini öpsem yüzü gözü sim olurdu :54::54::54:..o derece yani...ama tabiki ben tekniklerini bildigim için yüzümde cok makyaj oluyor fakat naturel duruyor...sakın hiçkimseyi takma...kendi dogrularinla yasa canim...insanların fikirlerine ve yorumlarına ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum ben...herkesin dogrusu kendine...herkesin ilgi alanı farklı...kimi insan kıyafetine dikkat eder,kimi insan sacına ,kimisi makyajına tırnağına..ama sen hepsine birden baktığın için de dikkat çekiyorsun...bu yüzden yorum yapıyorlar...tartışma ortamı yaratmamaya çalış...umursamaz tavırlara cvb ver...sen üzüldüğünü belli edersen daha cok üstüne gelirler..kim kimsiniz havaları takil yani...:49::49::49::54::54::54:

Takmadim, surat astim bir kaciyla tartistim gecen yil mesela bikmistim artik sacma tavirlarindan bazilarinin bu seferde gecen yil kim yapti bilmiyorum aykkabilarindan yanlizca bir tekini calmislar, veya saklamislar, Sinderella gibi eve elimde botumun tekiyle dondum. Allahindan bulasicalar.

Takmadim, surat astim bir kaciyla tartistim gecen yil mesela bikmistim artik sacma tavirlarindan bazilarinin bu seferde gecen yil kim yapti bilmiyorum aykkabilarindan yanlizca bir tekini calmislar, veya saklamislar, Sinderella gibi eve elimde botumun tekiyle dondum. Allahindan bulasicalar.

Ayy cok kötü bir durum cnm Allah sabır versin sana ne diyim...seni bastırmaya çalışıyorlar belliki...

Bugun isteyken canim SIKILDI kizlar. Calistigim yerde bayan arkadaslardan birkaci bazen istemeyerek ,bazen farkinda olduklari halde, giyimim, makyajim,sacim basim hakkinda yorum yapiyor. Genelde suslu kokos olmayi severim. Mesela ise hergun gittigimde bazen orta derecede makyaj, bazen full makyaj gidiyorum, gece calisiyorsam veya canim istiyorsa takma kirpik takiyorum. Sacimin alt kismi gur dursun diye mesela cit cit takiyorum bazen hazir olan atkuyrugu seklinde postis kullaniyorum. Giyimimde de dikaktliyim dikkat cekici seyler olsun isyerinde guzel gozukeyim istiyorum.Bu arada Bar da calisiyorum malum duzgun gozukmemiz gerekiyor. Fakat bazen cok alindigim oluyor bir kac ay once bir kiz saclari omuzundaydi ben citcitlari takarken gordu, aman istedigi kadar suslensin nasilsa ben daha cok para kazaniyorum dedi. Bu arada kiz garson ben barmaid im...Bahsisle calisiyoruz. Diger is bayan arkadasta ben makyaj yaparken isyerinde bana bakip yanindaki kiza ben surmuyorum, ihtiyacim yok vs...Bence herkesin az veya cok makyaja ihtiyaci vardir. Olmadigini dusunuyorsa bile benim kendi zevkim...Baska bir gun makyaj malzemelerim hakkinda yorum yaptilar,ben kullanirken gelip ellerine alip evirip cevirip "Ben buna bu kadar para vermem ,ucuz olanlar yeter bana ne gerek var bu pahali olanlardan aliyorsun?" gibi sacma sapan yorumlar aldim. Ben paraya kiymis almissam sana ne? Sen ucuzunu sevip aliyorsan bundan bana ne? Neden ben hazirlanirken surekli bir yorum halinde bulunuyorlar anlamiyorum? Sebep nedir yani? Kadinin kadini cekememe durumumu? Hasetlik mi ? Fesatlik mi? Bu kadar alindigima deger mi? Cevap vermeli miyim yoksa kendi hallerine mi birakmaliyim? Uzulmuyorum diyemiycem cok bozuluyorum acikcasi:(

Sizin basinizada benzerleri geliyormu? Lutfen paylasalim, dertleselim.

ay cnm ya kıskanıyorlar seni çekemiyorlar boşver aldırma
onlara ne istediğini kulllanırsın ben ucuz kullanmam
kimsede bana karışamaz
deseydin benim yüzüm değerli senin kullandıklarınıda ben yüzüme kullanmam :22::22::22:

iş yerinizde ciddi bir rekabet ortamı var demek ki.ben çalıştığım dönemlerde de,şimdi de kursa gidiyorum mesela hep süslüyümdür.ama etrafımdaki kızlar buna hep tatlı dille yaklaştılar,onların da hoşuna gittiğini hissetmişimdir.bir gün rastgele bir makyaj yapmıştım,güzel olmuş tesadüfen.hepsi söylemişti tek tek çok güzel diye.hadi featlık yapıyorsunuz bari içinizde yaşayın söylemeleri şaşırtıcı.ama kimse kimse için giyim tarzından vazgeçecek değil.

Back
X