- Konu Sahibi missplayful
Ozguven insani neyin mutlu ettigiyle bsglantilidir. Beni suslenmek mutlu ediyor o zsman sorun ne?sizide basariniz ozguvenli yapiyormus iyi ya iste... siz disari cikarken yataktan kalktiginiz gibi mi cikiyorsinuz. Insanin kendine ceki duzen vermesi kendini nasil gormekten hoslaniyorsa o sekilde davraniyorsa o sekilde davranmasi gayet olsgan zaten. E siz paspal gezin o zaman. Akilli kadin kariyerine de ailesine de kendisine de esit zaman ayirabilir cokta zor degil
ben buna bişey demedim zaten.kimse size bakımlı olmayın demiyo da.topuklu ayakkabı mini etek ya da askılı elbise giymemek sexy gözükmemek sizin için paspallıksa zaten tartışacak bişey yok.niyetim sizle tartışmak da değil konunuzda hemcinslerinizin size giyim kuşamınızdan dolayı tavırlarından bahsetmişsiniz ben de size bu tavrın nedenini açıkladım ve onların haklı olduğunu düşündüğümü söyledim tabi ki burdaki yorumlara göre hiçbişeyinizden vazgeçecek değilsiniz size katılanlar olduğu gibi katılmayanlar da olabilir benim gibi düşünen de milyonlarca insan var sizin nası kendinize göre haklı sebepleriniz var bizim için de var bu sebepler