Susunca daha mutlusunuz

Hiç içime atma huyum yoktur benim ya..bekleyemem ,sabredemem asla bi sorun olursa...aslında cok haklısın..

nasıl yani isteklerimiz belirtmeyelimmi her dediklerine susalımmı onlar bize kırıcı kırıcı söylenirken biz sakin mi olalaım

---------------

Valla canım ben 6 yıllık evliyim ve bugüne kadar hiç susmadım.Hatta geçenlerde boşanma aşamasına geldik. Ama artık kendimi savunmaktan ve konuşmaktan yoruldum ve bende susmaya karar verdim.
Mesela bugün yine bişey dedim diye saçma sapan konuştu, benim bi hatam yoktu halbuki.Normalde olsa dünyayı başına yıkardım.Ama içimden sabır dedim ve sustum.O dabu sefer kendi kendine sustu ve bi bahaneyle ben onunla konuşmadığım halde geldi , konuştu.
Kısacası doğru söylüyosun, susunca mutlu oluyoruz. Erkeklere akıllıü, kendini savunan ve ezdirmeyen kadınlar ne yaranıyor, ne de seviliyor.Aptal görünen ve aslında akıllı kadınlar yaranıyomuş, geç de olsa öğrendim.

tatlı dil yılanı değilinden çıkarırmış. zaten o kavga anında ne sen onun dediğini nede o senin dediğini anlamıyo bağırıp durusyosun karşındakine ve bu durum böyle devam ettikçe dahada ileri bouytlara erebiliyo her zaman taraflardan birisi susmayı bilicek bunu başardığımız an no problem herşey yoluna giriyo zaten zamanla zaman en güzel ilaç

Sinirliyken susmak en iyisi , en mantıklısı ... Karşındakini kırma olasılığın yüksek oluyor çünkü o vakit.

Ama daha sonra asla susmam. Mutlaka o kavganın kritiğini yapmalıyım, üstünü örtmek bana çok tehlikeli geliyor. Sadece anı kurtarmak adına geleceğimi tehlikeye atamam. Tehlike diyorum çünkü siz

sustukça haksızmışsınız gibi anlıyor karşı taraf. Oysaki her kavga aslında iki kişiliktir , yani hata varsa bu da tek kişiye mal edilemez. ıki taraf da o kavgada kendi hatasını bilecek , ders alacak ki sorun

gerçekten hallolmuş olsun.

Yoksa sadece ezilmeye yarar susmak.

bana da susmayı daha doğrusu bağırmamayı güzelce öğretti eşim ama şöyle
ben yapı olarak çok asabi bi tipim ve sinirlenince çok ağır konuşabiliyor ve bağırabiliyorum eşim flört dönemimizden beri asla kendisine bağırdığımda benle konuşmadı dinelmedi bile çekti gitti ben de yapı itibariyle sorn var illa ki konuşup çözme gereksinimindeyim
baktım olmuyor ben de sonunda bağırmadan sakin sakin derdimi anlatmayı öğrendim
ki bu günlük hayatımda da işe yaradı
artık sinirimi kontrol edip adam gibi derdimi anlatıyorum o da sakin sakin dinliyor bu nedenle bazen tartışıyoruz ama kesinlikle bağırş çağrış kavga olmaz bizim evde karşılıklı saygı için en doğrusu da bu bence
susmak kesinlikle kabullenmek değil arkadaşlar sakinleyip de konuşabilir hale gelmek bağır çağır kavga etmekten daha iyi bence

doğru susunca daha mutluyuz.
peki içimize attıklarımız bir gün dolup patlayınca ne olacak.
sesimiz çıkmayınca zaten her şey çok güzel.
hiç problem yok

doğru susunca daha mutluyuz.
peki içimize attıklarımız bir gün dolup patlayınca ne olacak.
sesimiz çıkmayınca zaten her şey çok güzel.
hiç problem yok

canım susmaktan kasıt sinirli olduğumuz anlarda susmak alttan almaktır.her zaman susmak değildir:1no2:
bende haklıysam bile eşimin çok sinirli olduğu zamanlarda susarım tek kelime konuşmam
ama onun siniri geçtikten sonra kesinlikle içimde bişey bırakmam ne söylüyeceksem ona bazen tatlı dille bazen sert bir uslupla ama kesinlikle bağırarak çağırarak hakaret ederek değil sakin bir şekilde söylerim.
bütün hanımlarada tavsiye ederim.benim eşim aşırı sinirli bir insandır ama bu şekilde eşimle sorunlarımızı çözebeliyoruz.ufak tefek tartışmalarımız oluyo tabi ama asla büyük kavgamız küslüğümüz olmuyo çok şükür:Saruboceq:
sonuç olarak susmak asla konuşmamak herşeyi kabullenmek değildir sinir anında sinirlerine hakim olup sakin bir anınızda herşeyi tatlılıkla konuşabilmektira.s
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna dememişleryerimseniben

helal olsunn sizeee gönüldenn tebrik ediyorum inanınnnn :1hug:
bence bi kadın ne zaman susup ne zaman konuşacağını biliyorsaaa
işte o zaman gerçek bir kadındırr :enbuyukkk:

benim eşimde çok sinirlidir.ilk başlarda bende susamıyordum.sanki susunca eziliyomuşum gibi geliyordu,gurur yapıyodum yani.ama sinirli bir adam karşımdaki ve çözümü onun sinirleri yatıştıktan sonra içimdekileri dökmekte buldum.içimden geçen her şeyi söylüyorum yatıştıktan sonra. o zaman anlıyorlar hatalarını.kavgaya dönüşürse haklı olduğunuz konularda bile o sinirle haksız duruma düşebiliyor insan.
içinde tutmak çok tehlikeli bende aynen katılıyorum buna.söylenmeyenler daha büyük sorun haline gelebilir sonradan.acele etmeden,ama çabuk halletmek lazım yerimseniben

Aslında eşlerin birbirini anlaması lazım ama malesef bu biraz zor gibi.İnsan eşiyle dertleşemezmi biri canını sıkınca eşine anlatamazmı anlatsak bile neden haksız biziz?Eğer eşim benim sevgilim olmuş olsaydı onu öyle yola getirirdimki karşımda konuşamazdı ama eşimiz olunca biz bayanlar her şeyi alttan alıp sineye çekiyoruz.Ortada hiç bir şey yokken bağırsa bile içimize atıyoruz.Aslında bütün bunları yapıyoruz ki yuvamızın bozulmaması için ama erkekler bunu anlayamayacak kadar bilinçsizler.CADIARZU:1no2:

evet canım ya tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler yemin ederim sinirle bağırarak en ufak yol alınmazken tatlı dille neler yaptırılıyor ama işte bizde insanız bazen tepemiz atıyor.

tamam ama bu erkeğine göre değişio...kimine azcık yüz verdn mi tepene çıkıolar..burda bi sürü bu dertten muzdarp arkadaşımız vardı...kesinlikle tatlı dil yılanı deliğinden çıkararr ama her zaman değilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…