Sahiden canım sıkılıyor bazen, akşam arıyorum iş çıkışı yemek yiyelim mi diyorum. Dışarda yemek yemek istemiyormuş, ben bozuluyorum diye direk bugün gorusmeyelim de diyemiyor ama buna geliyor lafı. Soruyorum görüşmek istememenin bir sebebi var mi diyor kafam aşırı dolu, uykusuzum görüşmek istemiyorum değil ama seninle bulusunca da akşam yoğunluğu oluyor.Bazen insan vazgeçemiyor, denemek istiyor yine de. Anlıyorum.
Ama çözümü bende yok
Hayır ara ara belirtiyorum. O da haklısın anlıyorum seni ama bu böyle diyor. Şimdilik bana hak veriyor tabi ilerde beni bunaltiyorsun diye soylenedebilir.Ben kör kütük aşık bir ilişkim olsun istemezdim, sizi bilmiyorum. Derdiniz ilgi ise sadece,gün içerisinde çok arayıp sormaya takılmayın bence ama size vakit ayırmalı hafta sonları en kötü iş çıkışı bir yemek yemeye ne bileyim bunları bir kez yüzüne açıklayın,rahatsız olduğunuzu dile getirin belki farkında bile değil; vahiy gelecek hali yok ya
Cok mantıklı, fakat bir yandan da onun bu yoğun zamanında kendimi geri çekerek yanlış mi yapmış olurum diyorum. Hani anlayissizlik mi olur?Ben şahsen bu kadar ilgisizliğe gelemem ve böyle bir ilişkiyi de tercih etmem. Yoğunluk, yorgunluk vs bunlar bana bahane gibi geliyor. Çünkü insanın isteyince neler yapabileceğini biliyoruz. Neden daha paylaşım dolu, sevgi dolu bir ilişkiniz olmasın ki? Bence herkes bunu hak ediyor. Bu ilgisizliğinden rahatsız olduğunuzu belirtip biraz geri çekilin derim. Bu sırada nasıl bi çaba gösterecek ne yapacak ona göre bi karar verirsiniz.
Bu ne allah aşkına, hani yoğunsun gün içersinde aramadın tamam ama bir mesajla kalmaz diyerek hükümeti kalkındırma planı gibi hesaplama mı yapıyor önünden başından? Bu çok saçma ve sinir bozucuHayır ara ara belirtiyorum. O da haklısın anlıyorum seni ama bu böyle diyor. Şimdilik bana hak veriyor tabi ilerde beni bunaltiyorsun diye soylenedebilir.
Ama sorun şu, bence bir mesaj dahi olsa karşındakini düşündüğün hissettirilebilir. Yapmıyor bunu. Bunu söylediğimde o bir mesajla kalmaz diyor.?
Anlamıyorum bende.Bu ne allah aşkına, hani yoğunsun gün içersinde aramadın tamam ama bir mesajla kalmaz diyerek hükümeti kalkındırma planı gibi hesaplama mı yapıyor önünden başından? Bu çok saçma ve sinir bozucu
Cok mantıklı, fakat bir yandan da onun bu yoğun zamanında kendimi geri çekerek yanlış mi yapmış olurum diyorum. Hani anlayissizlik mi olur?
Çünkü başlangıçta daha ilgiliydi daha sonra is yoğunluğu biraz daha arttı. Ve bu hale geldi.
Kafamdaki kisiye oturmuyor zaten bir türlü. Bir çok olumlu yani da var kestirip atmak istemiyorum pek kimsede bulamadigim uyum da var ama bu ilgisizlik canımı çok sıkıyor.Bunun kararini kendin vermelisin. Seni en iyi sen bilebilirsin. Bu adam belli ki romantik degil. Kafanda hayalini kurdugun bir kisiligi bu adama giydirmeye calisma. Hataya dusme. Aslinda soyle yapti ama sundan yapti ya da aslinda boyle degil su sekilde filan diye kendini sakin kandirma
Aynen bunu kastettim ona. Yaşı benden biraz büyük diyor yaşın itibariyle beklentilerini anlıyorum.Bir mesajla kalmaz.muhabbet uzar..tarzinda yaklasmasi cok can sıkıcı.
Seven erkek.. askim iyi geceler sana.sonra gorusrz cok yorgunum.seni seviyorum.
.yazar sadece 10 saniyesini alir.
Ben size olan sevgisinden suphe ettim
Haklısınız.Şimdi şöyle bi şey var sevgili O Oriess hani yoğun olabiliriz bu çok normal ama bi mesaj atmak, ufak da olsa biraz ilgi göstermek zor olmasa gerek. İnsan ne kadar yoğun olursa olsun birini görmek istiyorsa bi şekilde ayarlayıp yapıyor yani emin olun buna. Siz de kendinize çok görmeyin bunları. Bu kadar ilgisizliği hak etmiyorsunuz bence ve bu anlayışsızlık falan değil. Bu kadar sıradan bi ilişki istemediğinizi ona hissettirin derim ben. Olmuyorsa da vakit kaybetmeye gerek yok.
Yani düşünceli ve romantik davranmıyor maalesef. Ama bu sevgisizlikten mi yoksa karakteri mi bu şu an emin olamıyorum :/
Evet sanırım böyle bir yol izleyeceğim.Biraz sende kendini geri geç arama sorma görüşelim falan deme ama o ararsa aç normal konuş tavırlı değil bakalım ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?