Susuzluk çiçeği, ilgisizlik kadını çürütürmüş :/

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
32
Hepimizin zaafları, zayifliklari var muhakkak. Hayatta ne kadar güçlü, kendi ayaklari üzerinde duran, ozenilen kadınlar olsak da gelip bir yerde bocaliyoruz işte.

Derdim ilgisizlik, ve bunu çok kafama takıyor olmam. Vazgeçemeyeceğim bir ilişki değil, yeni, fakat başlara kıyasla her geçen gün ilgisiz kaldığım bir ilişki.

Bu noktada mantık yürütmeye çalışıyorum. Uyustugumuz çok nokta var. Bu yüzden gemileri yakmaya değer mi diye düşünüyorum. Bakıyorum geçen zamana, hep mantıklı ilerledik. Aptal aşık gibi değildik, ama başlarda daha ilgili arayan soran merak eden bir erkekti. Yalnız kalınca hemen elimi tutmayan çalışan biriydi. Şimdi durum değişti. Çok işi var. Sahiden var ama akşam boş kaldığında da pek görüşmeye hevesli değil. Pek yazmıyor, günde bir ancak. Yapısı gereği çok romantik değil. Bir kere seni seviyorum dedi sadece Biraz da sanırım ben çantada keklik izlenimi verdim. Ama bu durumu değiştirmek istiyorum.

Şimdi, ipleri koparmadan, kalbini kırmadan, her an gidebilecegim izlenimini nasıl veririm. Yoksa böyle bişey mümkün değil mi Gitmeden o izlenim verilmiyor mu? Biraz taktiğe ihtiyacım var?

Bazen insan vazgeçemiyor, denemek istiyor yine de. Anlıyorum.
Ama çözümü bende yok

Bazen insan vazgeçemiyor, denemek istiyor yine de. Anlıyorum.
Ama çözümü bende yok
Sahiden canım sıkılıyor bazen, akşam arıyorum iş çıkışı yemek yiyelim mi diyorum. Dışarda yemek yemek istemiyormuş, ben bozuluyorum diye direk bugün gorusmeyelim de diyemiyor ama buna geliyor lafı. Soruyorum görüşmek istememenin bir sebebi var mi diyor kafam aşırı dolu, uykusuzum görüşmek istemiyorum değil ama seninle bulusunca da akşam yoğunluğu oluyor.

Ben kör kütük aşık bir ilişkim olsun istemezdim, sizi bilmiyorum. Derdiniz ilgi ise sadece,gün içerisinde çok arayıp sormaya takılmayın bence ama size vakit ayırmalı hafta sonları en kötü iş çıkışı bir yemek yemeye ne bileyim bunları bir kez yüzüne açıklayın,rahatsız olduğunuzu dile getirin belki farkında bile değil; vahiy gelecek hali yok ya

Hayır ara ara belirtiyorum. O da haklısın anlıyorum seni ama bu böyle diyor. Şimdilik bana hak veriyor tabi ilerde beni bunaltiyorsun diye soylenedebilir.

Ama sorun şu, bence bir mesaj dahi olsa karşındakini düşündüğün hissettirilebilir. Yapmıyor bunu. Bunu söylediğimde o bir mesajla kalmaz diyor. Yani konuşma uzarmis. Yani neticede ilgisiz bunu kabul ediyor kendi de bu durumdan muzdarip ama ilerde değişecek sözü de veremiyorum sana diyor. Ve romantik değil. Hani bir romantik söz söylese gönlüm alınır yumusarim ama.

Şimdi ben nasıl hareket edeyim?

Ben şahsen bu kadar ilgisizliğe gelemem ve böyle bir ilişkiyi de tercih etmem. Yoğunluk, yorgunluk vs bunlar bana bahane gibi geliyor. Çünkü insanın isteyince neler yapabileceğini biliyoruz. Neden daha paylaşım dolu, sevgi dolu bir ilişkiniz olmasın ki? Bence herkes bunu hak ediyor. Bu ilgisizliğinden rahatsız olduğunuzu belirtip biraz geri çekilin derim. Bu sırada nasıl bi çaba gösterecek ne yapacak ona göre bi karar verirsiniz.

Cok mantıklı, fakat bir yandan da onun bu yoğun zamanında kendimi geri çekerek yanlış mi yapmış olurum diyorum. Hani anlayissizlik mi olur?

Çünkü başlangıçta daha ilgiliydi daha sonra is yoğunluğu biraz daha arttı. Ve bu hale geldi.

Bu ne allah aşkına, hani yoğunsun gün içersinde aramadın tamam ama bir mesajla kalmaz diyerek hükümeti kalkındırma planı gibi hesaplama mı yapıyor önünden başından? Bu çok saçma ve sinir bozucu

Bunun kararini kendin vermelisin. Seni en iyi sen bilebilirsin. Bu adam belli ki romantik degil. Kafanda hayalini kurdugun bir kisiligi bu adama giydirmeye calisma. Hataya dusme. Aslinda soyle yapti ama sundan yapti ya da aslinda boyle degil su sekilde filan diye kendini sakin kandirma

Bir mesajla kalmaz.muhabbet uzar..tarzinda yaklasmasi cok can sıkıcı.

Seven erkek.. askim iyi geceler sana.sonra gorusrz cok yorgunum.seni seviyorum.
.yazar sadece 10 saniyesini alir.

Ben size olan sevgisinden suphe ettim

Bu ne allah aşkına, hani yoğunsun gün içersinde aramadın tamam ama bir mesajla kalmaz diyerek hükümeti kalkındırma planı gibi hesaplama mı yapıyor önünden başından? Bu çok saçma ve sinir bozucu
Anlamıyorum bende.

Iyi niyetli yaklaşmaya çalışıyorum ama değişik bir durumdayız.

Şimdi şöyle bi şey var sevgili O Oriess hani yoğun olabiliriz bu çok normal ama bi mesaj atmak, ufak da olsa biraz ilgi göstermek zor olmasa gerek. İnsan ne kadar yoğun olursa olsun birini görmek istiyorsa bi şekilde ayarlayıp yapıyor yani emin olun buna. Siz de kendinize çok görmeyin bunları. Bu kadar ilgisizliği hak etmiyorsunuz bence ve bu anlayışsızlık falan değil. Bu kadar sıradan bi ilişki istemediğinizi ona hissettirin derim ben. Olmuyorsa da vakit kaybetmeye gerek yok.

Kafamdaki kisiye oturmuyor zaten bir türlü. Bir çok olumlu yani da var kestirip atmak istemiyorum pek kimsede bulamadigim uyum da var ama bu ilgisizlik canımı çok sıkıyor.

Bir mesajla kalmaz.muhabbet uzar..tarzinda yaklasmasi cok can sıkıcı.

Seven erkek.. askim iyi geceler sana.sonra gorusrz cok yorgunum.seni seviyorum.
.yazar sadece 10 saniyesini alir.

Ben size olan sevgisinden suphe ettim
Aynen bunu kastettim ona. Yaşı benden biraz büyük diyor yaşın itibariyle beklentilerini anlıyorum.

Yani düşünceli ve romantik davranmıyor maalesef. Ama bu sevgisizlikten mi yoksa karakteri mi bu şu an emin olamıyorum :/

Haklısınız.

Yapım gereği kendimi çok suclarim. Bu ilişkide de hep uzmemeye çalışıyorum. Pozitif yaklaşıyorum ama anlamıyor beni sanki. Beklentim sadece bir mesaj diyorum, bilsem ki bir mesajla kalır yazarım diyor ama birbirimizi bulunca uzatiyoruz konuşmayı diyor. Yani farklı düşünüyoruz.

Biraz sende kendini geri geç arama sorma görüşelim falan deme ama o ararsa aç normal konuş tavırlı değil bakalım ne yapacak

Yani düşünceli ve romantik davranmıyor maalesef. Ama bu sevgisizlikten mi yoksa karakteri mi bu şu an emin olamıyorum :/

Valla ne diyim

Belki de yasca buyuk olmasindan kaynaklaniyordur.

Ama sizin de beklentileriniz var sonucta.

Orta yol bulunmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…