Evet :/Valla ne diyim
Belki de yasca buyuk olmasindan kaynaklaniyordur.
Ama sizin de beklentileriniz var sonucta.
Orta yol bulunmali
Seviyorsa anlamaya çalışacaktır değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet :/Valla ne diyim
Belki de yasca buyuk olmasindan kaynaklaniyordur.
Ama sizin de beklentileriniz var sonucta.
Orta yol bulunmali
Aynen.Evet :/
Seviyorsa anlamaya çalışacaktır değil mi?
EvetAynen.
Seviyorsa elinden geleni yapacaktir.
Hep mi yorgum her saniye mi yogun?
Bana mantikli gelmiyor bu bahaneler
Fevri davranmak istemiyorum :/çalışmak bahane değil. konuşmak istese konuşurdu. kalbini kır bence
24/30Yaslariniz kac?
sen bilirsin :)Fevri davranmak istemiyorum :/
Yasi buyuk deyince ben de cok fark var sandim.
Bunaldigi bir anda şu dünyada sevdiğim tek şey sensin demişti bir kere. Biraz kapalı kutu.Doğruyu söylemek gerekirse tek sorun sevgisinin eksikliği. Çünkü seven insanların bahanesi yoktur. Görüşmek isteyen insan, konuşmak isteyen insan her türlü bir yolunu bulur. Ne kadar kendinizi onun dediklerine inandirmak isteseniz de, ne kadar belki karakteri böyledir diye dusunseniz de öyle değildir.
Bu durumda izlenecek iki yol var: birisi kendini geri çekmek, ilgiyi alakayi kesip onun gibi davranmak. O ararsa normal konusmak, bulusmak için çaba göstermemek. ( ki bence bu yol doğru değil, ya da ben yapamıyorum bilmiyorum. Ama işe yaradığı söyleniyor hep )
İkinci yol da kesin tavrını koymak, bu şekilde bir ilişki istemediğini göstermek. Eğer cabalamiyorsa da bitirmek.
Oyle yapacağım :/Yasi buyuk deyince ben de cok fark var sandim.
Bence sen biraz geri cekil.
Arama sorma mesaj atma
Ondan bekle bakalim nolcak.
Erkek kafası daha başka oluyor ama, haklısınız sanırım :/Sana aşık olsa iki eşi kanda olsa bi görmek beş dakika sesini duymak için çırpınırdı. Belli ki aşık değil seni Tutku’yla sevmiyor. Seni seviyorum demeleri de ortalama sakin bi hoşlantı halidir. Tamam her aşkın buraya evrildiği bi zaman gelir ama siz daha yolun başındayken böyleyse ilerde camdaki saksı çiçeğinden fazla ilgi göstermez. Yaşın daha çok genç neden bu ilişkiyi kurtarmak azla yetinmek için çaba harcıyorsun ki. Şöyle aşık olduğun köpek gibi sevildiğin bi ilişkiyi hakediyorsun sen de herkes gibi. Kopar at bence hiç uğraşma sonra ama emek verdim kafasına girersin don lastiği gibi uzadıkça uzar gençliğine yazık
Bir de başta konuşurken eski sevgilisi için hafta sonları 12 saat yol gittiğini, bazen onu aradiginda ulaşamadığını sinirlendiğini falan anlatıyordu. Yani aşık adam halleri. Karşımdaki ise benim için onları yapacak biri değil.Sana aşık olsa iki eşi kanda olsa bi görmek beş dakika sesini duymak için çırpınırdı. Belli ki aşık değil seni Tutku’yla sevmiyor. Seni seviyorum demeleri de ortalama sakin bi hoşlantı halidir. Tamam her aşkın buraya evrildiği bi zaman gelir ama siz daha yolun başındayken böyleyse ilerde camdaki saksı çiçeğinden fazla ilgi göstermez. Yaşın daha çok genç neden bu ilişkiyi kurtarmak azla yetinmek için çaba harcıyorsun ki. Şöyle aşık olduğun köpek gibi sevildiğin bi ilişkiyi hakediyorsun sen de herkes gibi. Kopar at bence hiç uğraşma sonra ama emek verdim kafasına girersin don lastiği gibi uzadıkça uzar gençliğine yazık
Bir de başta konuşurken eski sevgilisi için hafta sonları 12 saat yol gittiğini, bazen onu aradiginda ulaşamadığını sinirlendiğini falan anlatıyordu. Yani aşık adam halleri. Karşımdaki ise benim için onları yapacak biri değil.
Eski sevgilisini ona yaptiklarini duygularini anlatiyosa bi cacik olmaz bu heriften ztn.Bir de başta konuşurken eski sevgilisi için hafta sonları 12 saat yol gittiğini, bazen onu aradiginda ulaşamadığını sinirlendiğini falan anlatıyordu. Yani aşık adam halleri. Karşımdaki ise benim için onları yapacak biri değil.