Bahsettiginiz belirtiler yok doktor sadece biraz sivi gastroentolejiye gosterin istersrniz dedi tesekkur ederim cevaplarniz icinCanım alerjide aşırı kusma oluyor egzma tarzı pişik ler oluyor. Kanlı mukuslu kaka oluyor. Senin yolladığın fotoğrafa göre gayet sağlıklı bebek kakası gibi geldi. En iyisini doktor bilir tabş
Bahsettiginiz belirtiler yok doktor sadece biraz sivi gastroentolejiye gosterin istersrniz dedi tesekkur ederim cevaplarniz icin
Sut ve sut urunleri hazir gida tuketmiyorum ama yeterli mi ornegin kirmizi et yani ne yiyecegimi de bilemiyorumYine de inek sütü tüketme istersen için rahat etsin diye canım. Zaten gaz yapıyor bebeklere
Sut ve sut utunleri tuketmiyorum ama yeterli mi
Sut ve sut urunleri hazir gida tuketmiyorum ama yeterli mi ornegin kirmizi et yani ne yiyecegimi de bilemiyorum
Tamam tesekkurler sizinde bebeginiz fotograftaki gibi mi kaka yapiyor acaba
Cok tesekkurler icim rahatladi ilk cocugum oldugu icin tecrubesizlikle bazi seyler abartabiliyor insan sanirim bebisinizi opuyorum saglikla buyusunŞuan 11 aylık olmak üzere ama yeni doğanken bu şekildeydi canım.
Cok tesekkurler icim rahatladi ilk cocugum oldugu icin tecrubesizlikle bazi seyler abartabiliyor insan sanirim bebisinizi opuyorum saglikla buyusun
Hep mi bu şekilde yapıyor bence normal görünüyor birde meraktan soruyorum 5 dakikadan fazla emiyormuş neden mama veriyorsunuzMerhaba 1,5 aylik kizim var 20 gundur ishal ama sayi olarak gunde en fazla 5 kere yapiyor başlarda su gibiydi kakasi ama suan biraz yogun olmakla birlikte icinde tanecikler var yani su gibi degil test yapildi amip cikti antibyotik kullandi ve bir hafta sonra testler yenilendi temiz cikti. Ilk gunden buyana anne sutu ve mama ile besleniyir. Ishal henuz gecmedi ve memeyide bes dakikadan fazla emmiyor kendini geriye atiyor biberona alistgi icinmi bilmiyorum yada sut alerjisi olabilir mi bilgisi olan var mi
Onceden su gibi yapiyordu sanirim biraz duzeldi ama yine biraz sivi bes dakikadan fazla emmiyor agliyor ve kendini geriye atiyor sagip veriyorum mrcburen yetmediginde mama takviyesiHep mi bu şekilde yapıyor bence normal görünüyor birde meraktan soruyorum 5 dakikadan fazla emiyormuş neden mama veriyorsunuz
Hım anladım benim oğlum üşüttüğü zaman bu şekilde yapıyor üşütüyor falan mı acabaOnceden su gibi yapiyordu sanirim biraz duzeldi ama yine biraz sivi bes dakikadan fazla emmiyor agliyor ve kendini geriye atiyor sagip veriyorum mrcburen yetmediginde mama takviyesi
Zannetmiyorum cok dikkat ediyorum aslinda oglunuz kac aylikHım anladım benim oğlum üşüttüğü zaman bu şekilde yapıyor üşütüyor falan mı acaba
Dana eti de yememeniz gerekiyor. Biberonla yerken sıkıntı çıkarmıyorsa onu istiyordur. Biberon vermeyin. Finger feeding diye bi yöntem var. Ben öyle yapmıştım. Hem biberonu bırakmış oluyor hem meme gibi emmiş oluyor. Meme reddi sona eriyor.Sut ve sut utunleri tuketmiyorum ama yeterli mi
Sut ve sut urunleri hazir gida tuketmiyorum ama yeterli mi ornegin kirmizi et yani ne yiyecegimi de bilemiyorum
Merhaba kac aylik bebis sadece anne sutu mu aliyor bizde alerji dr gittik diyetteyim ve ozel mama verdiMrb kızlar. Bizimde böyle kakası ya bugün sanki kan vardı biraz perşembe ye randevu aldım alerji doktoruna gideceğiz. 1 aydır süt ve süt ürünleri yemiyordum akşam profiterol yedim sabah böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?