Kizmin kakasinda kan gordum ve mukus vardi kan iplik seklindeydi tahlile gonderdim amip dendi ve flagy ilac verdi bir hafta kullandik bi duzelme ol.adi bunun yani sira kizim kolik sut alerjisi olabilir dedi dr daha sonra cocuk cerrahisi gördü makatta bi sikinti yok dedi sorun ben hicbir sut iceren bisey yemegidim halde neden hala kan ve mukus var tecrubelerinize ihtiyacim var
Çocuğunuzun alerjisi olup olmadığını öğrenmek için önce bir alerji uzmanına gitmenizi öneririm. İstanbul'da benim kızımı da götürdüğüm çok iyi bir doktor var ismi Fügen Çulluoğlu Çokuğraş. Kakada kan ve mukus ciltte kızarıklık genelde alerji belirtisi olabilir, bunu ancak küçük miktarla alerjik gıdaları deneyerek öğrenebilirsiniz. Yumurta dışında, süt ürünlerine de alerjik olabilir çocuğunuz, peynir ,yoğurt, süt, tereyağ, ayran ve ayrıca dana eti ( içinde süt proteini olduğundan süt ürünlerine dahil) tüketmemenizi tavsiye ederim. Doktorunuza danışarak alerji diyetinizi küçük miktarlarla açabilirsiniz.
Kizmin kakasinda kan gordum ve mukus vardi kan iplik seklindeydi tahlile gonderdim amip dendi ve flagy ilac verdi bir hafta kullandik bi duzelme ol.adi bunun yani sira kizim kolik sut alerjisi olabilir dedi dr daha sonra cocuk cerrahisi gördü makatta bi sikinti yok dedi sorun ben hicbir sut iceren bisey yemegidim halde neden hala kan ve mukus var tecrubelerinize ihtiyacim var
benim kızımda da süt alerjisi var, diyete başladığınız tarihten itibaren neredeyse 1 ay sürüyor vücudun kendini toparlaması, musuk 1 yaşına kadar devam edebilir.
Arkadaşlar ne olur yardımedin benim oğlum 4aylık süt alerjisi çıktı doktor ya bebelac yada aptamil as kullanın dedi ikisininide yedi ama hangisini vereceğim konusunda kararsızım as için pek iyi yazılar okumadım kullananlar varsa eğer ne olur yardım edin bana
Geçmiş olsun, öncelikle panik ikinize de zarar verir. Sakince araştırın ve iyi bir doktor seçin bu en önemlisi. Ben emzirdiğim için diyet yaptım, siz mama veriyorsanız mutlaka dr yazması önemli. Bize reçeteli bir mama vermişti adını hatırlamıyorum ama oğlum sevmedi. Muhakkak alternatif başka bir mama vardır. İstersen yazıma bir göz at işine yarar şeyler çıkabilir.
Sevgili anneler kızım beş aylık kilosu yetersiz üstelik doktorun verdiği Aptamil programin AS mamayı beğenmedi . İştahsız bir bebek ve biberona başladığımdan beri emmeyi de kesti . Ne yapacağım yardımcı olun
Sevgili anneler kızım beş aylık kilosu yetersiz üstelik doktorun verdiği Aptamil programin AS mamayı beğenmedi . İştahsız bir bebek ve biberona başladığımdan beri emmeyi de kesti . Ne yapacağım yardımcı olun
Arkadaşlar ne olur yardımedin benim oğlum 4aylık süt alerjisi çıktı doktor ya bebelac yada aptamil as kullanın dedi ikisininide yedi ama hangisini vereceğim konusunda kararsızım as için pek iyi yazılar okumadım kullananlar varsa eğer ne olur yardım edin bana