Bebek Beslenmesi Süt annesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meva888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.202
2.166
83
36
Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.

Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Hangi mamayı kullanıyorsunuz cok üzücü bir durum benım bebegımde dokuz aylık hala emıyor ama sütüm baya bi azaldı keske yardımcı olabılseydım sıze

Kuzum belki uardim edemem bu konuda ama sana bir akil vereyim eger sevmesini istiyorsan biraz seker koyabilirsin:(

Esema mamayı denediniz mi? Denemediyseniz tavsiye ederim. Yeğenim diğer mamaları istiğfar ediyordu esema mamayla büyutmustük

Çok üzüldüm şuan geçen sene öyle sütlerimi döktüm ki oğlum içmediği zamanlar inşallah bulursun canım hipp mama ve similac denemeni öneririm

Farklı marka mama deneyin istanbulda değilim ve hamileyim yoksa seve seve yardımcı olurdum benim kizim bebelac i çok sevmişti ilk ay takviye olarak vermiştim deneyin isterseniz

Back
X