- 20 Mayıs 2019
- 16
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi ceyhanyusuf
-
Canım sıcak su ile göğüslerine masaj yap duşta ve günde 1 kere sağ 1 hafta uygula bol su iç ısırgan otu ve rezeneyle çay yap iç bak çok iyi gelecek moralini yüksek tut mastit olabilirmisin acaba bir doktora danış istersenMrb sevgili anne. Süt sıkıntısı derken? Benimki 3 aylık. Emziriyorm emiyo seviyor da ama şöyle bi şey var sağımda fıs hiçbi şey yok
Çıldırcammm. Buna tarifin war mı???
Yukarıdaki karışımı yap eğer maliyet yüksek geliyorsa 1 bardak süt 2 kaşık yulaf ezmesini blender dan geçir iç her sabah göğsün inşallah açılacak benim bebeğime 3,5 aylık ve ben göğüslerimin şiştiğipşni sertleştipini yeni fark ettim... İnşallah sanalda yararCanım sıcak su ile göğüslerine masaj yap duşta ve günde 1 kere sağ 1 hafta uygula bol su iç ısırgan otu ve rezeneyle çay yap iç bak çok iyi gelecek moralini yüksek tut mastit olabilirmisin acaba bir doktora danış istersen
Ben içtim ama etki etmedi 2 gündür promalt içiyorum gayet iyi canım yaKızlar boza için çok etki etti bana
İnt milkway sipariş ettim gelsin yazarım etkisini promalt içiyorum 2 gündür iyi geldi.Mrb sevgili anne. Süt sıkıntısı derken? Benimki 3 aylık. Emziriyorm emiyo seviyor da ama şöyle bi şey var sağımda fıs hiçbi şey yok
Çıldırcammm. Buna tarifin war mı???
Banada o iyi gelmisti kuzunBen içtim ama etki etmedi 2 gündür promalt içiyorum gayet iyi canım ya
Yine içmeye başlasam mı acabaBanada o iyi gelmisti kuzun
Altın değerinde bilgilerin bende bekliyorum sipariş verdim milkway canım... İnşallah kuzucuklarımız doyar... Bulgur bende etki yapmadı ya kuru soğana yedim... Nutella evet denicem hemen 1 kaşık atayımKızlar merhaba, ben de dogumdan itibaren( oğlum 2 aylık oldu) bir sürü sorun yaşadım sut ile ilgili ama şükür sonunda rayına oturdu( gerçi hala ek mama da kullanıuorum ama en azından artık geliyor ve gayet iyi)
İlk başlarda annemlerin tavsiyesi ile pekmez, komposto vb ürün tükettim sürekli ama çok etki etmedi. Sonra kendim araştırmalara başladım, eczane tavsiyesi ile milkway kullandım gerçekten etki etti, çemen kokusu tüm vücudu sarıyor ama değer:)) süt yapan çayları denedim ama devam etmedim çünkü içerisinde çok fazla şeker vardı ve aslında bitki çayı değil şekerli su içmiş gibi oluyordum, bu sebeple bıraktım( gıdadedektifi hesabında sosyal medyada ayrıntılı anlatım var) bu süreçte su gercekten en buyuk yardimcim oldu tabi tek başına etki etmiyir, bulgur pilavi da ben de çok etki etti hep. Ve son olarak muhteşem etkili( yani göğüsten süt fışkırıyor) maalesef o da şeker ama gerçekten acil durum reçetesi ve lezzetli nutella. Saglıklı değil farkındayım ama gunde yedigim iki kasik brnim hayatımı kurtardı simdi cok sükür. Umarım bol sütlü bebislerle saglikli gunlerimiz olsun.
Cnm ben bunları da yaptm fizyolojik bi sorun var sanırmBu
Yukarıdaki karışımı yap eğer maliyet yüksek geliyorsa 1 bardak süt 2 kaşık yulaf ezmesini blender dan geçir iç her sabah göğsün inşallah açılacak benim bebeğime 3,5 aylık ve ben göğüslerimin şiştiğipşni sertleştipini yeni fark ettim... İnşallah sanalda yarar
Olabilir sen bir doktora görün yine de....Cnm ben bunları da yaptm fizyolojik bi sorun var sanırm
Bu dene istersen yeşil saoganala dere otuda oyleYine içmeye başlasam mı acaba
Birkaç gündür yiyorum iyi gibi bence kızlar sizde deneyin yeşil soğan ve dereotunu bende bu tarz şeyleri yiye içe içe 6 aya girdik...Bu dene istersen yeşil saoganala dere otuda oyle
Ben 6dan sonra ek gıda yiyince bıraktım canım sogani falan valla bide benimkiler ikiz süt gelsin diye bi takla atmadığım kaldıydıBirkaç gündür yiyorum iyi gibi bence kızlar sizde deneyin yeşil soğan ve dereotunu bende bu tarz şeyleri yiye içe içe 6 aya girdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?