Süt arttırma ve sütü kalitelendirme

Veriyorum toplanana kadarda mecbur vereceğim

Mecbur toplanana kadar mamaya devam😊 Biraz sancılı bir süreç olsa da emin ol bıraktırırsın. Bugün doktora gittik ilk tarttılar 2.855 çıktı bir önceki tartımda 3.350 olan çocuk. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü çocuğum günlerdir aç dedim ama meğerse tartıya bizim ana kucağı değiyormuş alttan (şeytanın işi yok işte) neyse sonra tartıldı 3.455 çıktı doktor çok iyi denemez kötü de denemez dedi.Günde 2 defa 60 cc mama takviyesi yapalım dedi.
Ay şükür yaa ben de korkuyorum tartıdan . 15 gün var kontrole . Ağlatmıyorum hiç asla mamayı veriyorum ama yine de korkuyorum

Ay şükür yaa ben de korkuyorum tartıdan . 15 gün var kontrole . Ağlatmıyorum hiç asla mamayı veriyorum ama yine de korkuyorum
Korkma canım benim biz elimizden geleni yapıyoruz. Az çok kolunda tuttuğundada anlarsın hafif artmış mı diye. Belki bu sefer sende doktorunla konuşursun meme mama meselesini. Dilerim sizde güzel haberler alın❤️

Merhaba sevgili anneler;
Sütü arttırıp aynı zamanda da kaliteli,besleyici olmasını sağlayacak önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler🥰
Canım bol bol su iç şu içmek içinde tatlı yemeye ihtiyacın var bana göreçünkü ben tatlı şeyler yediğim zaman acayip şu içiyordum birde emzirmeden önce 2 bardak emzirdikten sonra iki bardak suic maydanozu da söylemeden gecmicem bende acayip sütyaptı iyi günler canım:)

Canım bol bol su iç şu içmek içinde tatlı yemeye ihtiyacın var bana göreçünkü ben tatlı şeyler yediğim zaman acayip şu içiyordum birde emzirmeden önce 2 bardak emzirdikten sonra iki bardak suic maydanozu da söylemeden gecmicem bende acayip sütyaptı iyi günler canım:)
Çok teşekkürler💜

Back
X