- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Teşekkür ederim canımAkıntıların bir çok sebebi olabilir
Bebek istiyorsanız bu kadar detaya takılmayın rahat olun akışına bırakır stres yüzünden olacağı varsada olmaz sakin olun
Bende de aynı belirtiler var. Adetten kaç gün geçmişti?Bende yumurtlamamdan beri kasık agrisi gördüm ara ara beyaz ve seffaf akıntım oldu dün öğrendim evdeki testle hamile olduğumu
Göğüs ağrında varmıydı?Bende yumurtlamamdan beri kasık agrisi gördüm ara ara beyaz ve seffaf akıntım oldu dün öğrendim evdeki testle hamile olduğumu
6 gün geçmişti öğrendiğimdeBende de aynı belirtiler var. Adetten kaç gün geçmişti?
Yoktu degisimler var uçları dik taneler çıktı ve koyu yerleri büyüdü ama ağrı yoktu. Sadece bugün ve aksam biraz oldu sizlama gibi gecikmemin 8 gunuydu bugunGöğüs ağrında varmıydı?
Olabilir mi acaba ya 2 3 gün geçti benim de testi ne zaman yapsam6 gün geçmişti öğrendiğimde
Çok merak ediyorsan yap canım bi kac test al. Ben adetimden beş gün önce yapmıştım negatifti. 6 gun gecikti pozitif ti seninde geçmiş çıkabilirOlabilir mi acaba ya 2 3 gün geçti benim de testi ne zaman yapsam
Aa ciddi misn? Ben o zaman çarşambaya kadar bekleyim elimde bi test varÇok merak ediyorsan yap canım bi kac test al. Ben adetimden beş gün önce yapmıştım negatifti. 6 gun gecikti pozitif ti seninde geçmiş çıkabilir
Çok kesin olsun diyorsan bir hafta 10 gün bekle canımAa ciddi misn? Ben o zaman çarşambaya kadar bekleyim elimde bi test var
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için.Yoktu degisimler var uçları dik taneler çıktı ve koyu yerleri büyüdü ama ağrı yoktu. Sadece bugün ve aksam biraz oldu sizlama gibi gecikmemin 8 gunuydu bugun
Amin canım ben teşekkür ederim hersey gönlünüzce olsunAnladım canım teşekkür ederim cevabın için.
Herkesin belirtileri farklı ya o yüzden umutlanmak istemiyorum.
Tabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Dayanamadım bugün gittim sağlık ocağına kan testi verdim. Yarın çıkacak. Ama ebe hemşire 10 gün geçtikten sonra gelseydin keşke dedi. Anlalamadım 10 günde zaten idrarda çıkar kan neden vereyimÇok kesin olsun diyorsan bir hafta 10 gün bekle canım
Ugrastiriyorlar. Ben virus dolayisiyla acile gittim randevu haftaya vardı en erken gidip ona göre hareket edecektim 1.kisima git 2. Kisima git diyip gezdirdiler sonrada hiçbiri yapmadı hicbirinin birbirinden haberi yoktu bugün bende özele randevu aldım. Şimdi anlıyorum neden kimse devlet hastanesine gitmiyor. Benim arkadaşım resmen 2 aylikken öğrendi hamile olduğunu hep yok değilsin dedi devlet özelde test yaptırıp anladıDayanamadım bugün gittim sağlık ocağına kan testi verdim. Yarın çıkacak. Ama ebe hemşire 10 gün geçtikten sonra gelseydin keşke dedi. Anlalamadım 10 günde zaten idrarda çıkar kan neden vereyim
Allah allah ilginç. Beta değerinden çıkması lazım. Aldılar bakalım sonuç yarın. Yine negatif çıkarsa adet olmayı beklerim. Olmazsam da 10 gün geçmesini.Ugrastiriyorlar. Ben virus dolayisiyla acile gittim randevu haftaya vardı en erken gidip ona göre hareket edecektim 1.kisima git 2. Kisima git diyip gezdirdiler sonrada hiçbiri yapmadı hicbirinin birbirinden haberi yoktu bugün bende özele randevu aldım. Şimdi anlıyorum neden kimse devlet hastanesine gitmiyor. Benim arkadaşım resmen 2 aylikken öğrendi hamile olduğunu hep yok değilsin dedi devlet özelde test yaptırıp anladı
Kan testi yerine keseyi direk gormeye çalışıp gorememekten olmus arkadasimin durum özel kan testi yapmış sonraAllah allah ilginç. Beta değerinden çıkması lazım. Aldılar bakalım sonuç yarın. Yine negatif çıkarsa adet olmayı beklerim. Olmazsam da 10 gün geçmesini.
1.20çıktı hamile değilimKan testi yerine keseyi direk gormeye çalışıp gorememekten olmus arkadasimin durum özel kan testi yapmış sonra
Canimm hamilesin sanirim o testte hatami vsrdi1.20çıktı hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?