Süt beyazı akıntı

Selcanevren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
646
244
18
33
Kızlar merhaba
Öncelikle yumurtlama takibi yapıyorum. Bugün de yumurtlama göreli 8.günüm... sağ kasığım be belim ağrılar hissediyorum. Bir de beyaz süt gibi bir akıntı gelmeye başladı... siz de bebişim tutunuyor olabilir mi ?

Akıntıların bir çok sebebi olabilir
Bebek istiyorsanız bu kadar detaya takılmayın rahat olun akışına bırakır stres yüzünden olacağı varsada olmaz sakin olun

Bende yumurtlamamdan beri kasık agrisi gördüm ara ara beyaz ve seffaf akıntım oldu dün öğrendim evdeki testle hamile olduğumu

Yoktu degisimler var uçları dik taneler çıktı ve koyu yerleri büyüdü ama ağrı yoktu. Sadece bugün ve aksam biraz oldu sizlama gibi gecikmemin 8 gunuydu bugun
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için.
Herkesin belirtileri farklı ya o yüzden umutlanmak istemiyorum.
Tabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸🌺

Çok kesin olsun diyorsan bir hafta 10 gün bekle canım
Dayanamadım bugün gittim sağlık ocağına kan testi verdim. Yarın çıkacak. Ama ebe hemşire 10 gün geçtikten sonra gelseydin keşke dedi. Anlalamadım 10 günde zaten idrarda çıkar kan neden vereyim

Dayanamadım bugün gittim sağlık ocağına kan testi verdim. Yarın çıkacak. Ama ebe hemşire 10 gün geçtikten sonra gelseydin keşke dedi. Anlalamadım 10 günde zaten idrarda çıkar kan neden vereyim
Ugrastiriyorlar. Ben virus dolayisiyla acile gittim randevu haftaya vardı en erken gidip ona göre hareket edecektim 1.kisima git 2. Kisima git diyip gezdirdiler sonrada hiçbiri yapmadı hicbirinin birbirinden haberi yoktu bugün bende özele randevu aldım. Şimdi anlıyorum neden kimse devlet hastanesine gitmiyor. Benim arkadaşım resmen 2 aylikken öğrendi hamile olduğunu hep yok değilsin dedi devlet özelde test yaptırıp anladı

Ugrastiriyorlar. Ben virus dolayisiyla acile gittim randevu haftaya vardı en erken gidip ona göre hareket edecektim 1.kisima git 2. Kisima git diyip gezdirdiler sonrada hiçbiri yapmadı hicbirinin birbirinden haberi yoktu bugün bende özele randevu aldım. Şimdi anlıyorum neden kimse devlet hastanesine gitmiyor. Benim arkadaşım resmen 2 aylikken öğrendi hamile olduğunu hep yok değilsin dedi devlet özelde test yaptırıp anladı
Allah allah ilginç. Beta değerinden çıkması lazım. Aldılar bakalım sonuç yarın. Yine negatif çıkarsa adet olmayı beklerim. Olmazsam da 10 gün geçmesini.

Allah allah ilginç. Beta değerinden çıkması lazım. Aldılar bakalım sonuç yarın. Yine negatif çıkarsa adet olmayı beklerim. Olmazsam da 10 gün geçmesini.
Kan testi yerine keseyi direk gormeye çalışıp gorememekten olmus arkadasimin durum özel kan testi yapmış sonra 😅

Back
X