Süt bu kadar zararlı mı ?

birde oğluşumun dr.da süt ve bebe büsküviisi verebilirsin dedi çokda severek yiyor barış....hatta her öğün versem yiyecek...aptamili sma yı sevmiyorr zaten .....ve söylemeden geçmeyeceğim ben kızımada 6 aydan itibaren inek sütü vermiştim.....

yoğurt için süt kullanmanın hiçbir zararı yok tam tersi faydası var. ben emzirdiğim için devam sütleri vermiyorum inek sütüde sade içirmeyeceğim. muhallebi yaparken pirinç ununun içine su katıyorum.

Ek gıdalara nasıl başlayabilirim sorusuna dr Kadir Tuğcu şu yanıtı verdi ; Anne sütü alıyor ve yetiyorsa, gerek yok. Yetmiyorsa, kutu sütlerinden vererek başlayın. Önce sütte bir problem çıkacakmı ona bir bakalım... Gerisi kolay..
Ben kızıma ilk başta liğht sütü sulandırarak muhalebi yapıyordum sonraları normal sütle bisküvi verdim.Şimdi 13 yaşında bi problem yok.Bende kararsızım süt konusunda dr.ma sormayı unutum ama dr.um hazır yoğurtları meyveli yoğurtları verebilirsin eskiden yapılıyordu ama şimdi gerek yok dedi...........

Bununla iligili Çocuk Doktoru Kadir Tuğcu'ya bi programda soru sormuşlardı ve 1 yaşına kadar vermeyin diye bişey yok dedi verebilirmişsiniz arkadaşlar pastörize değilde günlük olanları tercih edebilirisiniz sizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…