Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar sanırım haziran ayıydı hsg çekildim 1 tüpüm tıkalı çıktı diğeride tıkalı gibi ama emin değilim dedi doktorum.Laparoskopi yaptık 1 ay sonra.2 tüpümde kapalıymış.Doktor tüp bebek önerdi.Bende alternatif tıpa yöneldim.İlk ay adetimin 5. gününden başlayarak adaçayı yağı tamponu yaptım 6 gün.Hemen arkasından süt ve maydonoz buharı yaptım 3 gün sabah akşam.O ay eşimle ilişkimiz olmadı.Diğer ay işimi şansa bırakmamak için sabah acı bodur mahmut otu çayı içtim ,öğlen şahdere otu,akşam kokulu melisa içtim 1 hafta boyunca.Bu arada 3 gün soğan kürü yaptım ama dayanamadım kokusuna.adetimin geciktiği 2. gün test yaptım silik 2. çizgi çıktı .şu an 12 gün gecikti yarın doktora gideceğim.Maalesef benim sorunum gebe olduğumu bilmeden tomografi çektirmiş olmam.Bu konuda bilgisi olan var mı ?Canım çok sıkkın.Döllenmemin 6. günü göğüs tomografisi çekildim.Hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim.