- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi PempeeMavii
-
Merhaba.. ben 1 ay ovulasyon gunlernde yaptim ama bir faydasini gormedim...slm kızlar.bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum.burada hamile kalmak için süt ve maydanoz buharından bahseden olmuş.bende denemek istiyorum.ama sonuçlarını yazan pek yok.bunu uygulayıp fayda gören yada hamile kalan var mı aranızda.cevap verirseniz sevinirim.
gerçekten miMerhaba.. ben 1 ay ovulasyon gunlernde yaptim ama bir faydasini gormedim...
bende hiçbir problem çıkmadı canım ama şu hgs dediğinden çekilmedi dr gerek görmedi.bunu çektirmeden muayeneyle anlaşılmıyor mu acaba benden neden istemedi kiEtkisi kisiden kisiye degisiyor olabilir.. bu sut buhari rahimdeki akintiyi aliyomus. Aslinda yaptiktan sonra akintim artti ama. Gel gelelim hsg de sol tupum tamamen tikali cikti.. Rabbim herkesin sifasini farkli birseyden nasip eder.. senin problemin nedir?
Hsgde tuplere ve rahime bakiyolar canim.. normal muayenede tuplerin tikanikligi anlasilmiyor. Banada dr um tedavinin 9.ayinda bakti canimbende hiçbir problem çıkmadı canım ama şu hgs dediğinden çekilmedi dr gerek görmedi.bunu çektirmeden muayeneyle anlaşılmıyor mu acaba benden neden istemedi ki
hadi yaa benimde tıkalıysa boşuna mı uğraşıyoruz ne biçim iş bu ya baştan tüm kontrolleri niye yapmaz ki bu dr.larHsgde tuplere ve rahime bakiyolar canim.. normal muayenede tuplerin tikanikligi anlasilmiyor. Banada dr um tedavinin 9.ayinda bakti canim
Sen kontrole gittiginde soyle dr a.. cunku nerdeyse tum doktorlar ayni yolu izliyorlar. Ben 9 ay boyunca sadece yumurtlama takibine gittim. Ve sadece adetin 2.3. Gunleri bakilan hirmonlara falan bakiyolardi.. takibin 6.ayinda 21.gun bakilan progesteron hormonuna bakmak aklina geldi dr un oda 2.05 cikti. Normalde gebelik olusmasi icin 10 ve uzeri olmaliymis. Meger yumurtalarim catlasa bile bu hormon yuzunden kalitesiz oluyormus iste.. 3 ay sinra dr degistirdim onada kendim soyledim hsg istiyorum diye. 1 yildan once yapilmiyor aslinda falan dedi. Bende ben istiyorum dedim.. oda sol tup tikali cikti iste. 2 kez klomen+ovitrelle tedavisi oldum yumurtalarim buyuyordu ama catlatma ignesinden sonra hic bi dr kontrole cagirmiyodu. Kesin catliyor gozuyle bakiyolar sanirim..ve benim onceden pco oldugumu hic bir dr soylememisken bu dr hafif pco oldugumu soyledi. Onceden yoktu dedim. Yumurtaliklarin klomene asiri yanit veriyor dedi.. yani benim klomenle sagda solda toplam 5-6 tane olgun yumurtam ve daha kucuk yumurtam olgunlasiyormus. Buda catlamadigi icin kiste ceviriyormus.. simdide eskisehirde bi prof buldum ona gidicem bir daha da dr degistirmicemhadi yaa benimde tıkalıysa boşuna mı uğraşıyoruz ne biçim iş bu ya baştan tüm kontrolleri niye yapmaz ki bu dr.lar
Bu arada kac yasindasiniz ve ne kadarlik evlisiniz?? Ayrica karismak gb olmasin ama dr a gitmeden esinizde bi spermiyogram testi yaptirsin sizde hsg filmi cektirmek isteyin.. tedaviye sonra devam edin.. cunku drlar 1 yil dolmadan hicbir sey yapmiyorlar malesef.. bu arada ben bitkisel kurlerde denemeye basladim bu ay bakalim hayirlisihadi yaa benimde tıkalıysa boşuna mı uğraşıyoruz ne biçim iş bu ya baştan tüm kontrolleri niye yapmaz ki bu dr.lar
günaydın tatlım istediğin kadar uzun yazabilirsin :) ben 1 yıllık evliyim yaşım 40 eşimde spermleri bakıldı ondada sorun çıkmadı.süt buharını bu ay bi denesem diyorum bakalım ne olacakBu arada kac yasindasiniz ve ne kadarlik evlisiniz?? Ayrica karismak gb olmasin ama dr a gitmeden esinizde bi spermiyogram testi yaptirsin sizde hsg filmi cektirmek isteyin.. tedaviye sonra devam edin.. cunku drlar 1 yil dolmadan hicbir sey yapmiyorlar malesef.. bu arada ben bitkisel kurlerde denemeye basladim bu ay bakalim hayirlisi
denemekte fayda var. Sonucta kimyasal bisey degil.. Gonlunuzden geceni Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallahgünaydın tatlım istediğin kadar uzun yazabilirsin :) ben 1 yıllık evliyim yaşım 40 eşimde spermleri bakıldı ondada sorun çıkmadı.süt buharını bu ay bi denesem diyorum bakalım ne olacak
Yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim. Adacayi yagini cok duydum. Sanirim uygulama vakti geldi. Regl gelsin bu ay mutlaka deneyecegimbirsürü sayfaya kopyaladım belki umut olurum
birsürü sayfaya kopyaladım belki umut olurum
Bu arada ozur dileyerek tamponu nasil yaptiniz? Eczaneden gazli bez alip bir miktar kesip icine 4 damla damlatip vaj. Mi
Canim makyaj temizleme pamukları oluyor ya yuvarlak ona damlattim vajinama yerleştirdim gece yatarken.Sabah çıkardım .Aynı ay süt buhari da yap bence.Belki öyle daha etkili oldu bende bilmiyorumBu arada ozur dileyerek tamponu nasil yaptiniz? Eczaneden gazli bez alip bir miktar kesip icine 4 damla damlatip vaj. Mi yerlestirdiniz?
Tamam sagolun.. Allahim bizlerede annelik duygusunu tattirsin insallahCanim makyaj temizleme pamukları oluyor ya yuvarlak ona damlattim vajinama yerleştirdim gece yatarken.Sabah çıkardım .Aynı ay süt buhari da yap bence.Belki öyle daha etkili oldu bende bilmiyorum
Amin canim inşallahTamam sagolun.. Allahim bizlerede annelik duygusunu tattirsin insallah
Canim makyaj temizleme pamukları oluyor ya yuvarlak ona damlattim vajinama yerleştirdim gece yatarken.Sabah çıkardım .Aynı ay süt buhari da yap bence.Belki öyle daha etkili oldu bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?