süt dügümlenmesi acil yardim!!!

Aslinda ters emzirmeyle bende gecen sefer cozmustum dügümleri busefer olmuyor ama.biraz daha deneyeyim.bazi kocakai yontemleri deniycem.olursa burda payladicam sizlerle.

tersten emzirmek çok işe yarıyor ya da bilmiyorum ama canın bir şey istedi ve yemediysen (böyle şeylere çok inanmam ama eşim ve annem zorla yedirmişlerdi)onu bulup ye ben ikisini de yapınca geçmişti daha olmadı hastanede pompa ile sütünü sağdır ama ameliyat son çare olmalı çünkü çok sıkıntılı

bende de var aynı dert. uğraşıp duruyorum. bir hafta iyi sonra yine oluyo anlamadım gitti. çok yoruldum artık. pes etmiyorum hep emziriyorum. açılır inşallah. geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah

Üstünden çok geçmiş ama yeni okuyanlara yardımcı olmak açısından bende de 2-3 kere oldu herşeyi denedim taş gibi bir damla gelmiyordu tek yolu var masaj,sıcak duş, pompa... fln hikaye bebeğinizin alt çenesini (eşiniz yardım etsin) sertleşen yere getirerek emzirin benim üst taraf tıkanıyor o yüzden ben yatıyorum omzumdan uzatıyor eşim bebişi tabi burnu açık mı dikkat edin !!! ilk bir iki çekmede süt gelmiyor diye durabilir siz zorlayın emsin 10sn sonra lıkır lıkır içmeye başlayacak bi yerde okudumuştum çenesini tıkalı yere getirin diye kim yazdıysa Allah razı olsun umarım sizde bana dua edersiniz

Ben 4 günlük anneyim. Şimdiden 2 göğsümde tıkandı. Sütüm bebeğime yetiyor ama mememni koltuk altına doğru olan kısmı taş gibi. Sürekli uğraşıyorum sağıyoru m emziriyorum ama açılmıyor. Psikolojim bozuldu çok ağrıyor

Ben 4 günlük anneyim. Şimdiden 2 göğsümde tıkandı. Sütüm bebeğime yetiyor ama mememni koltuk altına doğru olan kısmı taş gibi. Sürekli uğraşıyorum sağıyoru m emziriyorum ama açılmıyor. Psikolojim bozuldu çok ağrıyor

umudunrengimavi nin dedigi yontemi dene bence de. bende de ise yariyor o yontem

Back
X