Süt hakki dolsun bebegi bize ver

Eşimide babaannesi büyütmüş annesine vermezmiş emzirtmemiş bile inek sütü vermiş hasta etmiş eşimi bebekken sonrada doktora götürmüş doktor emiyomu diyince emiyo diye yalan söylemiş doktorda anne sütü yaramıyo vermeyin demiş güyaaa mamayla büyütmüş annesi emzirmesin diye kaynanam gece verirmiş memesini sabaha kadar gizli gizli uyumaz emzirirmiş. Babaannesi sırtına sararmış sanki onun çocuğu gibi eşim hep onlarda dururmuş ailesi ilçede eşim köyde babaannesiyle yaylada dururmuş babaannemde babaannem ayrılmazmış büyüyünce düzelmiş ama şimdi annesine çok düşkün

niye verdin anne yırtarım o kaynanayı dedim ona muhtaçtım kocam çalışmıyodu anam babam yoktu cesaretim yoktu hemde aynı evdeydik diye bişey yapamadım ama çocuk büyüyüncede ayrılmadı ondan diyo kaynanam almaya gidermiş babaannesi kaç kaç oğlum ormana kaç annen gidince ben gelir seni bulurum dermiş, lisedeyken yoldaki askerlere tutun çevirin köye gitmesin dermiş kaynanam eşim ormandan gider yine gidermiş köye allah kötüye düşürmesin

Bisey dicem ben senin kocandan yana pek hayır görwmiyorum kusura bakma sen her türlü temkinli ol
Bi kere senin kv bu laflari soylerken tlfnla oynuyoms gbi ses kaydi al bu bi kenarda dursun ne olur olmaz diye baska yerlere de kaydet
Bi Allah askina o kadin boyle bisey yapmaya kalkarsa senin de ailen var bir araya gelip yıkarsnz ortalığı boyle laflar ettigini kv nin annene soyledn mi ? Seni sahipsz bellemesn bu kadın daha da cullanir ustune
Hic acima laflari cat cat yapistr

Bi de bisey soylicem yanls hatrlamiyorsam kocann zihinsel engelli bir kardesi vardi bebege yaklasmasini nasl onlicem tekken korkuyrm diyordn kardeste o evdeyse sen bence su an fazla bile saknsn o anlattgn konu da endiselrnden baya bahsetmstn cnku bunu
Kolay gelsn diyeym baska ne denirki ama kvnn boyle yaptgini ispat etmen lazm cnku kocana sanki hep sikayetci gbi gdiyosn sen uyduruyoms pozisyonuna dusme

Son düzenleme:
Kizlar bu nasıl bir anneye söylenir..2 gün oldu esimin memleketine geleli kv cok iyi davraniyor kalma kizim yat otur al süt kaynattim ic sunu ye bu zararli yeme hep yanımda buraya kadar sıkınti yok ama gunde 10 defa biz cok cocuk aradik cok ugrastik sizin hemen oldu ne guzel cocuga ben bakıcam ben büyütücem herkese oglum geliyo diyorm hamile misin diyorlar yok ama torun benim diyorum diyo ..süt hakki dolsun vermem kimseye dedi defalarca ..eşimin yaninda demiyo ama bende esime soyledim sevdiginden ne dicegini şasirmis o diyor ben hic oyle anlamadim en son bugun çocugun egitimi terbiyesi herseyi anneye bırakılmalı dedim oda niye benim cocuklar terbiyesiz mi dedi esimin yaninda kv si bakmis ismini bile koymus x diye sevip duruyor kp adi x..oglum ruya gordum bütun cocuklarinin ismini ben koyuyordum sende cok seviniyordun demez mi bana inat ya bana inat bende zaten zor günler geciriyorum duymamazliktan geldim esim ise gayet mutluydu bu durumdan ..nasıl davranmaliyim bilmiyorum ismi ben koyuyorum ama eşimle konustuk bunu iki ismi olucak kv hàla bunu bilmiyo nasil söyleyelm eşim dogunca kimligi gösterelm diyo..bebegime cok karısacaklar ve ben nasil mesafe koyacagimi bilmiyorum
Amaaannn taktiğın şeye bak. Huzurunu bozarsa konuşmaz gidip gelmezsin olur biter. Kimse alamaz çocugunu korkma.. ismi de önceden söylemeyin he deyin geçin ama dikkat edin eşiniz de onlarin kafasindan gidip size bir yanlış yapmasın isim konusunda..

niye verdin anne yırtarım o kaynanayı dedim ona muhtaçtım kocam çalışmıyodu anam babam yoktu cesaretim yoktu hemde aynı evdeydik diye bişey yapamadım ama çocuk büyüyüncede ayrılmadı ondan diyo kaynanam almaya gidermiş babaannesi kaç kaç oğlum ormana kaç annen gidince ben gelir seni bulurum dermiş, lisedeyken yoldaki askerlere tutun çevirin köye gitmesin dermiş kaynanam eşim ormandan gider yine gidermiş köye allah kötüye düşürmesin

Subliminal msjları iyi al bu konusmalardan : ) bazı eskiler benim ailem de dahil misal babam babasına kızar ama onun birebir aynısı davranir farkında degil , annem anesine kızar o da onun gibj davranir vs.
Kv de şikayet ediyor ama torununun kendisiyle kalmasından , onu istemesinden hic şikayetçi olacak gibi görünmüyor

Bana kendi annem böyle bisey söylemeye cüret ettii agzının payını verdim ki kv kesinlikle söz konusu degil
Yırtarım dağları , enginlere sığman taşarım kuzum söz konusu olunca ;)
Direk net cevabını vereceksin böyle biseyjn şakasının bile yapılmayacağinı ögrenecekler ona göre muhatap olacaklar seninle
Kocanın fikrine gerek yok onlar baslarda anneler kadar yoğun yaşamıyorlar hisleri

Cok kızdım kayınvalidene çokkk!

çalışıyo musunuz da 6 aydan sonra ben bakıcam diyor?

ortayaşı geçkin olsam çocukla günümü doldurmak istemem, bu anneanne babanneler neden illa bebek bakma sevdasındalar anlamıyorum.
Benim annemde aynı sizin düşüncede :) Bu yaştan sonra çocuk bakamam bu saatten sonra eşimle gezcem bana güvenip doğurmayın diyo kadın açık açık :KK70:

Bence simdiden mesafeni koy ben onu 9 ay bekliyorum kimseye veremem de herkes kendi cocugunu alsin yanina cok istiyorsan de şimdiden vermeyecegini paylasnayacagini soyle kaynananlar nereli

Bizde ayni evde yasiyoruz sartlar geregi kv cok iyi ama cocuguma basta cok karisti iste gece aglardi pat odamiza dalardi asi olur aglardi annesi o gibi kucagina almaya calisirdi aman bana baska bakiyo bana asik cocugumdan ote soyle boyle baktim olmuyo asi olduk almaya calisti anne hayir o simdi benim kokumu ister ben sarilirim dedim gecw agliyo odaya geldiginde anne aliniyorum yani annesi var ona benden baska kimse iyi bakamaz tedirgin olmana gerek yok dedim bana baska bakiyo dediginde ee tabi bakar sonucta babannesisin esimle bana baktigi gi i olmasada bakiyo zaten kizimin bakislari guzel dedim sabahin korunde gelip koynumdan alirdi ona inat ondan once kalkmaya basladim meslek stajini baslatmam gerekiyo bebegim benden sogumasin diye erteledim yani bunlar hep boyle bahanede hazir torun sevgisi baska oluyo tamam o zaman torun gibi sevsinler simdi bizimki duruldu artik oyle davranislari olmuyo

Eşimide babaannesi büyütmüş annesine vermezmiş emzirtmemiş bile inek sütü vermiş hasta etmiş eşimi bebekken sonrada doktora götürmüş doktor emiyomu diyince emiyo diye yalan söylemiş doktorda anne sütü yaramıyo vermeyin demiş güyaaa mamayla büyütmüş annesi emzirmesin diye kaynanam gece verirmiş memesini sabaha kadar gizli gizli uyumaz emzirirmiş. Babaannesi sırtına sararmış sanki onun çocuğu gibi eşim hep onlarda dururmuş ailesi ilçede eşim köyde babaannesiyle yaylada dururmuş babaannemde babaannem ayrılmazmış büyüyünce düzelmiş ama şimdi annesine çok düşkün

Resmen sapikmis kadina bak ya. O porsumus memeleriyle cocugu sabaha kadar emzirmek ne demek kuru kuru. Ay valla sapik!

hayır demekten niye çekiniyorsunuz ki?
senin evladın var, bu benim evladım ben bakacağım demek, rest çekmek, ağzını kapatmak neden zor geliyor size?
şimdiden haddini bildirmezseniz doğum sonrası daha çok uğraşırsınız.

bnmde kaynim aynennn korkma kim vermiste aliyor cok istiyorsa bi tane daha yapsinlar

Kizlar bu nasıl bir anneye söylenir..2 gün oldu esimin memleketine geleli kv cok iyi davraniyor kalma kizim yat otur al süt kaynattim ic sunu ye bu zararli yeme hep yanımda buraya kadar sıkınti yok ama gunde 10 defa biz cok cocuk aradik cok ugrastik sizin hemen oldu ne guzel cocuga ben bakıcam ben büyütücem herkese oglum geliyo diyorm hamile misin diyorlar yok ama torun benim diyorum diyo ..süt hakki dolsun vermem kimseye dedi defalarca ..eşimin yaninda demiyo ama bende esime soyledim sevdiginden ne dicegini şasirmis o diyor ben hic oyle anlamadim en son bugun çocugun egitimi terbiyesi herseyi anneye bırakılmalı dedim oda niye benim cocuklar terbiyesiz mi dedi esimin yaninda kv si bakmis ismini bile koymus x diye sevip duruyor kp adi x..oglum ruya gordum bütun cocuklarinin ismini ben koyuyordum sende cok seviniyordun demez mi bana inat ya bana inat bende zaten zor günler geciriyorum duymamazliktan geldim esim ise gayet mutluydu bu durumdan ..nasıl davranmaliyim bilmiyorum ismi ben koyuyorum ama eşimle konustuk bunu iki ismi olucak kv hàla bunu bilmiyo nasil söyleyelm eşim dogunca kimligi gösterelm diyo..bebegime cok karısacaklar ve ben nasil mesafe koyacagimi bilmiyorum
Valla işin çok zor görünüyor allah yardım etsin

Cnm kafayı yememisse istemez eğer çalısıosan ben bakarım die niyetleniyordur. Ama seni hazırlıyor simdiden habedin olsun çok hevesli. Ver demesi sevğisini gösterme sekli gibi geldi... yani dikkat et çocuğa kendini alıstırırsa önünü alamazsın ben yedim aynı haltı..

resmen deli :KK57:
bıldıgın deli
bu kadın cocugunuzu elınızden almak ıcın sıze zarar bıle verır herseyı beklerım
gorusmeyın yahu uzak durun

aynisini benim kv de diyordu. bunu ben kimseye birakmam; buna ben bakarim bi tane daha yaparsiniz ona sen bak vs. he he der gecistirirdim. sıkıysa alsin cunku. bir gece beraber uyumak istediler 3 aylikken onda bile tavrimi koydum. evet cok duskunler amaaaa hicc de ver ben bakarim canta gibi yanimda gezdiririm havasinda degiller. zaten olacak sey degil. ne munasebet!? mesela bugun sinavim vardi, gelip de bakmadi 2 saat. (gunu varmis) sonradan anladim ki bu ahkam kesmeler torunlari ustunde benim ailemden fazla hak sahibi hissetmeleri (malum erkek tarafi) ve olmak istemeleriymis. tabi avuclarini yaladilar. sevsin isterse canindan cok, ben gibi kimse bakamaz yavruma. aynisi senin icin de gecerli tabi. bence bunu bu kadar dert etme. ama tavrini da koy. koy ki kv n kendini senden fazla hak sahibi hissetmesin evladin ustunde. ( ki bence seni bile sahiplenmis)

Öyle şeymi olur onu alamazlar senden merak etme. Sen onun annesisin. Benim oğlum doğarkende kaynım burnunu soktu ben isim koycam diye. Narkozdan uyanır uyanmaz aradı şu isim koyun dedi ama eşim ben tahmin ettim herkes bişey söylücek diye seninle konuştuğumuz isme kimliğini çıkardım dedi :-D benim kaynımla KV çatladı tabi :-D

Öyle şeymi olur onu alamazlar senden merak etme. Sen onun annesisin. Benim oğlum doğarkende kaynım burnunu soktu ben isim koycam diye. Narkozdan uyanır uyanmaz aradı şu isim koyun dedi ama eşim ben tahmin ettim herkes bişey söylücek diye seninle konuştuğumuz isme kimliğini çıkardım dedi :-D benim kaynımla KV çatladı tabi :-D
esinde dememismi kaynina sana ns oluyor diye

Tavrını koy hatta mumkunse ayril bir şekilde. Ne demek ya benim o ??? Sakın güvenme iyi davranmalarina da inanma. Oğlunun yanında iyi davranır göz boyar sakin Aldanma esinede anlatmaya çalış görmesini sagla

Back
X