Süt hakki dolsun bebegi bize ver

Ayyyyyyyyyy delimi neeeeeeeeeee...
Oyarimmmmmmm vallahiiiiiiiiii.cook tehlikeli kadin heee hic normal gelmedi bana soyledikleri.
Birde bir iki yorum okudum ve senin icinde kimse benim cocuguma isim koyma konusundaa kimseeeee banaaa koy diyemezdi ne munasebet yaaa sen kimsin cocuguma isim.koycan peehhh. Konu cocugumsaaaa yikarim dunyayi o kimmisssss cocugu alicakmis be peh

ya ne ilginç insanlar var madem Bebek bakmaya doyamadın git yetimhaneden al ama bana kalırsa çokta kötü olma şimdi paylaşamıyorsun ama gün gelecek bir gün çocuğa biri baksada 1 kahve içmeye çıksam dip boyam geldi 2 saat kime bıraksam diye Ada'm ararsın onların yanında çocuğuna Ahmet , Mehmet desen ne olur bedava bakıcı fikrini düşün biliyorum şimdi paylaşamıyorsun zor geliyor bu fikir ama kendi çocuğunda olsa nefes almak isteyeceğin ağlaya ağlaya bi nefes alayım diyeceğin günler gelecek boşver çok seven kişi çok güvenilir bAkıcı demek

Bebeğini kimseye verme hatta ordan arka na bakmadan kaç. Bebeğini alan olursa dava açarım falan gibi konuş daha oturmadan tavrını koy canım yoksa iş işten geçmiş olur.

Oha, evin tapusunuda onun adina yapin bari. oyle sey mi olur SIKIYORsa denesin bakalim. kanun hukuk denen bisey var, sut hakki dolsun bize vermis, ohh ne ala memleket!

Eşya mı bu,doğurup emzirip kayınvalideye verecekmişsiniz? Kadın çıldırmış herhalde:KK57: Sizede ayrı bir şaşırdım, bunu söyleyebiliyor ve siz susuyorsunuz. Verin ağzının payını,ne münasebet yani. Edilecek lafmı doğur bize ver,milletede anlatıyormuş bebeģim gelecek diye hadsiz.
Söyleyin açık açık"Anne sizin torununuz,benim bebeğim o,bunun farkına varın,kelimelerinize dikkat edin,ben doğurdum ben bakacağım,istiyorsan doğuramazsın ama koruyucu anne olabilirsin,yaşın müsaitmi bilmiyorum ama evlat edinebilirsin ama benim çocuğum bu ben bakacağım"diye.
Ve kendiniz bakın mümkünse çocuğunuza,böyle bencil,düşüncesiz birine çocuk emanet etmeyin.

Hem sen dogur cocugu hem derdini skntisini cek bi de gelsin cocuga ben bakayim desin.laf arasinda carpmadinmi lafi sende kendi cocuguma kendim bakarim diye.esinde biter hersey sana soyleyim.esinle bu durumu acik acik konus yoksa devaminda bu kadin cocugu uzerinede alir emzirir de !!!

Kizlar bu nasıl bir anneye söylenir..2 gün oldu esimin memleketine geleli kv cok iyi davraniyor kalma kizim yat otur al süt kaynattim ic sunu ye bu zararli yeme hep yanımda buraya kadar sıkınti yok ama gunde 10 defa biz cok cocuk aradik cok ugrastik sizin hemen oldu ne guzel cocuga ben bakıcam ben büyütücem herkese oglum geliyo diyorm hamile misin diyorlar yok ama torun benim diyorum diyo ..süt hakki dolsun vermem kimseye dedi defalarca ..eşimin yaninda demiyo ama bende esime soyledim sevdiginden ne dicegini şasirmis o diyor ben hic oyle anlamadim en son bugun çocugun egitimi terbiyesi herseyi anneye bırakılmalı dedim oda niye benim cocuklar terbiyesiz mi dedi esimin yaninda kv si bakmis ismini bile koymus x diye sevip duruyor kp adi x..oglum ruya gordum bütun cocuklarinin ismini ben koyuyordum sende cok seviniyordun demez mi bana inat ya bana inat bende zaten zor günler geciriyorum duymamazliktan geldim esim ise gayet mutluydu bu durumdan ..nasıl davranmaliyim bilmiyorum ismi ben koyuyorum ama eşimle konustuk bunu iki ismi olucak kv hàla bunu bilmiyo nasil söyleyelm eşim dogunca kimligi gösterelm diyo..bebegime cok karısacaklar ve ben nasil mesafe koyacagimi bilmiyorum
İşin çok zor bacım bendede var öyle bitane bu yüzden çocuklarımın ismini hep hamileyken daha ilk aylarda koyup onlarads empoze ettim kimse fikir bile veremedi öylece yırttım ama kendi büıütmek istemedi saçmalık benimkide habire getir bakıyım der dururdu bigün hastane işim vardı bıraktım sonra gezmeye gittim döndüğümde kv-kp çıldırmış durumdaydı çünkü biberon mamasıyla daha fazla kandıramadı haliyle nekadarlık olursa olsun anneyi ister bebek o zaman 5 aylık falandı bebeğim ve son oldu bidaha getir demedi ;-)

o ne demekmis ya ! neden kendine stres yapiyorsun arkadasım bir daha söylerse kibarca anne lütfen bunlar Nasıl sözler benim evladımı neden sen büyütesin neden senin olsun ki ben neciyim taşıyıcı anne mi ? okulu bi sure erteleyip çocuğumu büyütecem ben de . artık internet var çocuğumu kolaylıkla büyütürüm ordan araştırıp , lütfen benim paikolojimi bozma de .. bu ne ya ..
eşinin yanında söylemiyorsa esin ona anne boyle boyle demişsin onlar ne demek falan diye sorsun . alır kacirir bu kadın ya

Genelde ılımlı biriyimdir kv.kp.elti gibi insanlar ne dese aldırmam alttan alırım falan ama böyle bişey dese aynı anda ağzının payını sert bi şekilde "ne münasebet ne dediğinizin farkında mısınız" şeklinde veririm! Fazla sessiz kalmışsınız.. kv de ileri derecede saçmalamış! Yok artık yani gerçekten pess!

böyle bir şeyi teklif etmeyi bırak aklından bile geçiremez hiç kimse sizinkiler nasıl bu rahatlığı bulupta çocuğu sizden istiyorlar gerçekten anlam veremiyorum bu konuda susmayın açık ve net NE diyorsun sen diyeceksin öyle tatlı dille falan değil yani herkes haddini bilecek bir bebeği anneden almakta nedemek?

böyle bir şeyi teklif etmeyi bırak aklından bile geçiremez hiç kimse sizinkiler nasıl bu rahatlığı bulupta çocuğu sizden istiyorlar gerçekten anlam veremiyorum bu konuda susmayın açık ve net NE diyorsun sen diyeceksin öyle tatlı dille falan değil yani herkes haddini bilecek bir bebeği anneden almakta nedemek?

aynen hoşgörü gösterilecek konu vardır, imasının bile yapılamayacağı konu vardır.

takmamaya çalışın elinizden zorla alacak değil ya doğduğunda
bırakın şuan çok iyi madem iyi olsun laflarını duymamazlığa gelmeye çalışın
ama mesafe koymaya da çalışın, arada cevap verin içiniz rahatlar hem kv niz ben alacağım dediğinde veren var mı hayal kuruyorsun deyin... madem eşiniz iyiliğine söylüyor sizde gırgırına cevap veriyormuş gibi gülerek iğneleyin ama abartmayın
belkide kadın size takılıyordurda siz hamileliğin verdiği duygusallıkla abartıyor olabilirsiniz
ama kendinizi böyle birşey için üzmeyin siz vermedikten sonra kim sizden kimi alabilir

bazı arkadaşlar abartma, söyler söyler bir şey olmaz demiş.
doğrudur bazı insanlar böyledir.
ama benim çevremde var, duyduğumda şok olmuştum.
çalışan kadın, işe başlayacağı zaman çocuğu kv alıyor ve memlekete götürüyor, yaklaşık bir yıl ayrı şehirde büyüyor çocuk.
sonra bir şekilde geri getiriyorlar, artık bakamadılar mı başka bir durum mu var bilemicem.

benim aklım almadı, nasıl ya, 6 aylık ana kuzusu gönderilir mi, gönderiliyor işte, muhtemeln kadın göndermek istememiştir, baba kv kp hepsi bu kararı alınca kadın da ezik bir tipse demek sinmiş işte. belki böyle böyle başladı bilemem.
ama olmaz demeyin şansınızı deneyin konusudur bana göre.

bazı arkadaşlar abartma, söyler söyler bir şey olmaz demiş.
doğrudur bazı insanlar böyledir.
ama benim çevremde var, duyduğumda şok olmuştum.
çalışan kadın, işe başlayacağı zaman çocuğu kv alıyor ve memlekete götürüyor, yaklaşık bir yıl ayrı şehirde büyüyor çocuk.
sonra bir şekilde geri getiriyorlar, artık bakamadılar mı başka bir durum mu var bilemicem.

benim aklım almadı, nasıl ya, 6 aylık ana kuzusu gönderilir mi, gönderiliyor işte, muhtemeln kadın göndermek istememiştir, baba kv kp hepsi bu kararı alınca kadın da ezik bir tipse demek sinmiş işte. belki böyle böyle başladı bilemem.
ama olmaz demeyin şansınızı deneyin konusudur bana göre.
bakıcıya para vermek istemiyorlar babaanneye vermek cazip geliyor erkekler zaten babalığı yaşayarak öğreniyor benim eşimde verelim ne olucak diyodu şimdi ölüüyo oğlu için vermem diyo benim bildiğim verenler bakıcı parası vermek zor geldiği için o parayı kendime harcarım dediği için gönderiyo

bakıcıya para vermek istemiyorlar babaanneye vermek cazip geliyor erkekler zaten babalığı yaşayarak öğreniyor benim eşimde verelim ne olucak diyodu şimdi ölüüyo oğlu için vermem diyo benim bildiğim verenler bakıcı parası vermek zor geldiği için o parayı kendime harcarım dediği için gönderiyo

ya bu koşullarda çalışmasın daha iyi.

ya tabi çok çok büyük maddi sıkıntılar varsa belki ozaman bir şey diyemem. benim örneğimde kadının kocası memurdu, bulundukları muhite göre ortalama kazanıyordu yani. o kadar büyük sıkıntıları yoktur diye düşünüyorum.

Benim kaynanamla eşimde bana takılırdı ben çok sinirlenirdim alır kaçarım derdi kaynanam polisi kapınıza yığarım seni öldürürüm yavrumu vermem alda gör ben nasıl bir canavarım annelik beni canavar yaptı oğlum için yapamayacağım hiçbirşey yok ona göre adım at dedim kadın korktu :)

Back
X